Logowanie Rejestracja
Bank PeKaO SA opinie Klientów
Bank PeKaO SA opinie

Opinie o banku Bank PeKaO SA

Bank PeKaO SA - ocena: 1.75 / 5 - liczba opinii 157

Bank Pekao z blisko 90-letnią tradycją jest ukierunkowany na obsługę klientów indywidualnych, korporacyjnych, a także małych i średnich przedsiębiorstw oraz rolników i firm z branży rolno-spożywczej (Agrosfera). Jeden z liderów polskiego rynku finansowego (m.in. pod względem kapitału) dysponuje siecią ponad 1000 oddziałów w całym kraju oraz aplikacją do płatności mobilnych PeoPay. Oferuje też dostęp do sieci

ponad 1800 bezpłatnych bankomatów w Polsce i ok. 20 tys. w 17 krajach Europy.

 

Wśród produktów znajdziemy pożyczki gotówkowe, kredyty mieszkaniowe oraz bogatą ofertę kont osobistych stworzonych z myślą o różnych klientach (studentach, młodzieży między 13. a 18. r.ż., rencistów i emerytów, osób stawiających na mobilność itp.), kart kredytowych, ubezpieczeń i produktów oszczędnościowych (m.in. lokaty, rachunek oszczęnościowy dla dzieci, programy oszczędnościowe, produkty strukturyzowane).

Opinie klientów o Bank PeKaO SA. Co myślą użytkownicy o Bank PeKaO SA?

Zobacz analizę oferty Bank PeKaO SA
Dodaj opinię o Bank PeKaO SA:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Bank PeKaO SA (176):

Autor: Rayoko
Irytujące przelewy
Dodano: 18 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bardzo irytują mnie telefony dotyczące potwierdzenia dokonanych przelewów. Najpierw czekam na telefon z centrali, po tym odpowiadam na 100 pytani weryfikacyjnych, a na końcu stwierdzają,że nie widzą danych do odpowiedzi na zadane pytania i blokują moje konto internetowe, każąc zgłosić się do placówki. Jestem zaskoczona, zła i chętnie bym zrezygnowała z tego banku gdyby nie kredyt hipoteczny.
Autor: Katjuszka007
Ankieta o banku PEKAO S.A.
Dodano: 14 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Serdecznie zapraszam do uzupełnienia ankiety na temat banku Pekao S.A. dotyczącą promocji jego wizerunku oraz oferty produktowej. https://docs.google.com/forms/d/17k6fu4hnjxGc1yqU3vpLXJrcXsxnXRHCzbm1raDEDUo/viewform?usp=send_form
Autor: lex
pozwy zbiorowe w sp[rawie kredytów frankowych
Dodano: 12 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Witam, jestem przedstawicielem Kancelarii LEX z Wrocławia. Zbieramy obecnie osoby do pozwu w sprawie kredytów zaciąganych we frankach szwajcarskich. Celem jest spłata kredytu po kursie w jakim zaciągany był kredyt. Zapraszam do kontaktu: l.przybylowicz@kancelaria-lex.org, tel. 533-133-590.
Autor: Joanna S
Szata graficzna
Dodano: 12 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Beznadziejna zmiana strony internetowej dla klientów indywidualnych , nie przejrzysta nieprzyjazna !!'
Autor: kb
wwa
Dodano: 10 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
witam, lubię mieć dostęp do pieniędzy przez internet niestety mam częste problemy z zalogowaniem się (błąd techniczny nr0) nie wiem o co chodzi i nie chce wnikać. Druga sprawa to znikające z konta 1,49 niejednokrotnie nie wiem za co te opłaty, ale każdy grosz na wagę złota. Zmieniam bank
Autor: Krzysztof Grudziądz
Oddział II w Grudziadzu
Dodano: 6 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Ja wczoraj znowu założyłem tu konto.O o 18.30 ostatnia wpłata.Obsługi super i tak późno. Uciekłem z BPH i przez Millenium
Autor: bobi
pekao a euronet
Dodano: 4 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Z informacji od osoby dobrze poinformowanej usłyszałem, że w związku z wprowadzeniem opłat za korzystanie z bankomatów euronetu rozpoczęła się akcja likwidacji rachunków, głownie osób długo korzystających z pekao, o średnich zarobkach, a prawdziwa fala zacznie się po wakacjach, gdy osoby te zobaczą ile razy skasowano je po 1,49 zł za wypłatę z bankomatu.
Autor: Niezadowolona Klientka
dostęp do konta
Dodano: 28 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Niestety Bank jest nadal w epoce kamienia łupanego. W dobie internetu i telefonicznej obsługi , z prawie każdą sprawą każe udać się do Oddziału , gdzie słyszy , ta sprawa nie jest w naszej gestii tylko Centrali w Warszawie. Zlikwiduję rachunek i udam się tam gdzie jest normalna obsługa klienta.
Autor: Marcin
cama546@onet.pl
Dodano: 28 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Do 26 (niedziela) miałem ratę zapłaciłem w poniedziałek, a 28 we wtorek rano (!) już dzwonili z windykacji!!!To jest jakieś chore. Zanim wybierzecie ten bank weźcie to pod uwagę bo to nie jest NORMALNE.
Autor: Marcin
Coś z nimi nie tak!
Dodano: 28 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Do 26 (niedziela) miałem ratę zapłaciłem w poniedziałek, a 28 we wtorek rano (!) już dzwonili z windykacji!!!To jest jakieś chore. Zanim wybierzecie ten bank weźcie to pod uwagę bo to nie jest NORMALNE.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.