Logowanie Rejestracja
Bank PeKaO SA opinie Klientów

Bank PeKaO SA opinie

Opinie o banku Bank PeKaO SA

Bank PeKaO SA - ocena: 1.75 / 5 - liczba opinii 157

Bank Pekao z blisko 90-letnią tradycją jest ukierunkowany na obsługę klientów indywidualnych, korporacyjnych, a także małych i średnich przedsiębiorstw oraz rolników i firm z branży rolno-spożywczej (Agrosfera). Jeden z liderów polskiego rynku finansowego (m.in. pod względem kapitału) dysponuje siecią ponad 1000 oddziałów w całym kraju oraz aplikacją do płatności mobilnych PeoPay. Oferuje też dostęp do sieci

ponad 1800 bezpłatnych bankomatów w Polsce i ok. 20 tys. w 17 krajach Europy.

 

Wśród produktów znajdziemy pożyczki gotówkowe, kredyty mieszkaniowe oraz bogatą ofertę kont osobistych stworzonych z myślą o różnych klientach (studentach, młodzieży między 13. a 18. r.ż., rencistów i emerytów, osób stawiających na mobilność itp.), kart kredytowych, ubezpieczeń i produktów oszczędnościowych (m.in. lokaty, rachunek oszczęnościowy dla dzieci, programy oszczędnościowe, produkty strukturyzowane).

Opinie klientów o Bank PeKaO SA. Co myślą użytkownicy o Bank PeKaO SA?

Zobacz analizę oferty Bank PeKaO SA
Dodaj opinię o Bank PeKaO SA:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Bank PeKaO SA (176):

Autor: boguslaw63
tak jak irek
Dodano: 24 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
mam w pekao konto juz kilkadziesiat lat i nie widze powodu zeby zmieniac. wiadomo ze czasem sa jakies rozne losowe sytuacje, ale wiekszych perypetii z nimi nigdy nie mialem. bank jak bank, jesli ktos czyta umowy i splaca wszystko w terminie to nie widze powodow do narzekan
Autor: irek_woj
nie wiem skąd tylko negatywow
Dodano: 24 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Ja mam w Pekao konto osobiste od lat i niegdy nie było żadnych problemów. A że czasem są jakieś podwyżki to rzecz normalna bo przecież sa na rynku zmiany i bank musi reagować. teraz spłacxam pożyczkę ekspresową, spłacam w terminie raty i nie mam problemów.
Autor: Radek
kredyt hipoteczny
Dodano: 24 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie polecam. Szczególnie głównego oddziału w Krakowie. Za każdym razem Panie zapominają poinformować o jakichś dokumentach do dostarczenia albo robią literówki w przygotowanych dokumentach. Każdy dokument trzeba sprawdzać po 2 razy, dopytywać się o dalsze formalności a i tak po wyjściu z banku potrafią zadzwonić żę jeszcze papierek X do podpisania. Biorąc pod uwagę że mówimy o kredytach na pół miliona złotych a nie sprzedaży ziemniaków to jest to żenujące. Odradzam. Polecam zainstalować apkę w telefonie i nagrywać wszystkie rozmowy z nimii drukować wszystkie maile zeby mieć podkładkę. Pozdrawiam.
Autor: Majka
kredyt budowlany
Dodano: 23 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Wniosek o kredyt budowlany złożony w czerwcu, do dzisiaj nie podpisałam umowy choć miałam obiecane do końca lipca. Bo urlop, bo analitycy, bo coś tam. Komplet dokumentów wymaganych złożony w ciągu dwóch dni. Z tygodnia na tydzień obiecanki a czas mija. W tym roku chyba nie zacznę już budować. Masakra ogólnie. Znajomy w innym banku w ciągu trzech tygodni otrzymał pieniądze na konto.
Autor: Hanna
karta płatnicza
Dodano: 20 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie polecam . Mój mąż ma tam konto i ciągle są problemy.
Autor: Piotr
obsługa i kredyt
Dodano: 17 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Mam kredyt w tym Banku już kilka lat i wszystko zgodnie z umową. Fachowi ludzie i jak narazie uważam że godni polecenia. Ludzie czemu jest tak mało opinii pozytywnych!!!!Bo jak ktoś zadowolony to o tym nie pisze!!!!A niezadowolony od rzu musi wszystko wylać!!!!!
Autor: jao
kredyt hipotecny
Dodano: 17 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Polecam Bank i doradców!Decyzja kredytowa bardzo szybko i podpisanie umowy w terminie 2 tygodni!!!Profesjonalny doradca.Zostałam poprowadzona krok po kroku. Szybka wypłata i mieszkanie moje. Do tego dotałam konto bez żadnych opłat.Jestem zadowolona!!!
Autor: szymon
przelewy
Dodano: 17 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
jest to najgorszy bank. Na przelewy tak długo czekam, gdzie moi znajomi juz dawno maja na koncie pieniadze. ja nie mam czasu na tak wolne procedury.
Autor: Emilia
negatywnie
Dodano: 1 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Lekceważące i protekcjonalne traktowanie klientów indywidualnych.
Autor: karo
kredyt budowlany
Dodano: 25 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Beznadziejny bank!!!!! Nie polecam!!!!! Na zgodę o uzyskanie kredytu trzeba czekać 2 miesiące lub więcej szok!!!! Wniosek złożony został pod koniec czerwca i nadal nie ma informacji zgoda ze strony finansowej jest, zdolność jest Ale nadal czegoś brakuje coś trzeba dołączyć jakieś operaty szacunkowe robić, za inspektora też trzeba płacić beznadzieja nie polecam jak by człowiek miał pieniądze nie przychodził by po kredyt naciagaja klienta każdy papier do kredytu ileś kosztuje myślą że człowiek na pieniądzach śpi po prostu żenada nie polecam!!!!! Codziennie człowiek słyszy: proszę uzbroić się w cierpliwość, czekamy aż analitycy się tym zajmą, jest teraz sezon urlopowy więc proszę nas zrozumieć (to niech urlopy biorą w innych terminach bo budować się w zimę nie da!!!) itp w każdym bądź razie tym którzy nie muszą korzystać z usług tego banku niech się trzymają z dala od nich.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.