Logowanie Rejestracja
Bank PeKaO SA opinie Klientów

Bank PeKaO SA opinie

Opinie o banku Bank PeKaO SA

Bank PeKaO SA - ocena: 1.75 / 5 - liczba opinii 157

Bank Pekao z blisko 90-letnią tradycją jest ukierunkowany na obsługę klientów indywidualnych, korporacyjnych, a także małych i średnich przedsiębiorstw oraz rolników i firm z branży rolno-spożywczej (Agrosfera). Jeden z liderów polskiego rynku finansowego (m.in. pod względem kapitału) dysponuje siecią ponad 1000 oddziałów w całym kraju oraz aplikacją do płatności mobilnych PeoPay. Oferuje też dostęp do sieci

ponad 1800 bezpłatnych bankomatów w Polsce i ok. 20 tys. w 17 krajach Europy.

 

Wśród produktów znajdziemy pożyczki gotówkowe, kredyty mieszkaniowe oraz bogatą ofertę kont osobistych stworzonych z myślą o różnych klientach (studentach, młodzieży między 13. a 18. r.ż., rencistów i emerytów, osób stawiających na mobilność itp.), kart kredytowych, ubezpieczeń i produktów oszczędnościowych (m.in. lokaty, rachunek oszczęnościowy dla dzieci, programy oszczędnościowe, produkty strukturyzowane).

Opinie klientów o Bank PeKaO SA. Co myślą użytkownicy o Bank PeKaO SA?

Zobacz analizę oferty Bank PeKaO SA
Dodaj opinię o Bank PeKaO SA:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Bank PeKaO SA (176):

Autor: Matka
Pekao Sa powinien się zając sąd i prokuratura!
Dodano: 11 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ostrzegam przed korzystaniem z banku PKO SA i PeoPay okradają klientów!!! Już po raz trzeci wypłacałam z peopay i bankomat nie wypłacił a wypłatę zaksięgowało, chore!!!! Tyle że tym razem była to większa kwota i nie mam teraz jak dziecku jedzenia kupić i rachunków opłacić. W banku pracownicy nawet nie mają pojęcia co to jest peopay choć pani miała banner przed sobą 3 metrowy. Przy próbie kontaktu z biurem obsługi tego najdroższego banku w Polsce dostałam informacje że mam złożyć reklamacje i czekać nawet do 90 dni na łaskawe rozpatrzenie a dziecko mogę sobie powietrzem nakarmić chyba. Prosze was udostępnijcie ten post jeśli i wy macie, mieliście kłopoty lub chcecie mi pomóc i innym oszukanym aby pokazać całą prawdę o PKO SA . PKO SA to nie uczciwi ludzie i złodziejska instytucja która ci się połasi nawet na twoje pare złoty. Mam nadzieje że Polskie sądy i prokuratura w końcu się zajmą tym złodziejskim bankiem który już nawet nie jest Polskim bankiem !!
Autor: stalker
Polecam
Dodano: 20 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Mam konto od wielu wielu lat w PEKAO jestem zadowolony :) Za opinię nikt mi nie zapłacił ) a Pekao 24 internetowe jest jednym z najlepszych w dostępnych w Polsce systemów( a kilku próbowałem). Zrozumiałe jest że każdy z nas chce płacić mniej a najlepiej wcale tylko co byśmy mogli dostać w zamian ? Banki to normalne firmy a nie organizacje non-profit a to my decydujemy z jakiej firmy korzystamy. Wydaje mi się, że to jasne.
Autor: pappapa
co wy..
Dodano: 12 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Mam konto kilka lat, mam super Panią DO KTÓREJ chodzę. Mam konto aktywne płacę dużo bo 10zł warto mam ubezpieczenie, nawet korzystałem jest ok. Nie ma nic za darmo. polecam mieć własnego opiekuna. Nie ma idealnego banku.
Autor: Dominik
Ludzie są śmieszni
Dodano: 10 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
mam konto w tym banku od 10 miesiecy. dostaje rente w wysokosci 750 zl z czego miesiecznie odbierane jest tylko 20-30 zl i jestem z tego zadowolony. ludzie piszą że przelewy im sie przedłużają, ani razu z tym nie miałem problemu. ojciec ma tez konto od miesiąca i przelew dochodzi w 1/2 dni. nie wiem czy wy robicie te przelewy w piątek i myslicie ze bedzie w sobote/niedziele zrealizowany ? polecam ten bank i jestem z niego bardzo zadowolony, szybka obsluga, da się porozmawiać z pracownikami. +rep polecam
Autor: Anonimowy user Pekao
Najgorsza aplikacja internetowa na swiecie
Dodano: 7 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Są banki, które maja slaba obsluge przez internet, np. amerykanski Wells Fargo. Pekao pokazuje, ze mozemy godnie konkurowac z najgorszymi. Zrobienie jednego przelewu zajmuje mi okolo 20 minut, nigdy nie dzialaly mi przelewy zdefiniowane, pekao token to slaby dowcip (mozna go miec tylko na jednym urzadzeniu jednoczesnie). Losowe znaki z hasla to dowcip, a niemoznosc otworzenia dwoch kart z aplikacja banku to utrudnienie, ktore nie powinno miec miejsca. NIE POLECAM pod zadnym pozorem, codziennie przeklinam kretynow z tego banku, ktorzy napisali tak nieprzyjazny uzytkownikowi system.
Autor: Ewelina
TRAGEDIA
Dodano: 5 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Również nie polecam. Zdzierają pieniądze jak się tylko da. Co chwile pojawiają się nowe opłaty. Pracownicy nie umieją odpowiadać na proste pytania. Ostrzegam przed myślą o założeniu konta w tym banku. Ja zamierzam przenieść konto ale podobno z tym też robią problemy.
Autor: Darek
Parodia a nie Bank
Dodano: 4 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Szkoda nerwów by cokolwiek załatwiać w tym banku. Staraliśmy sie o kredyt hipoteczny od 2,5 tyg. nie mamy nawet decyzji wstępnej. Co chwile to wymyślają jakies nowe dokumenty. A teraz nawet zażyczyli sobie wymiarowania nieruchomości przed decyzją wstępna. Chciałbym nadmienić że złożyliśmy wniosek jeszcze do 2 innych banków w których decyzja wstępna była po 3 dniach i teraz juz tylko czekamy na finał. Naprawdę odradzam wszystkim starającym sie o kredyt... Szkoda zdrowia na ten bank.
Autor: Wojtek
Reklamacja
Dodano: 1 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zlozylam reklamacje w tym banku,poniewaz chcialem wybrac pieniadze za granica.BAnkomat sie zawiesil lub mial jakas awarie pieniadze bank pobral zmojego konta 2 miesice temu I do dzisiaj sprawy nie wyjasnil. Nadmieniam ze BAnkomat pieniedzy mi nie wyplacil. Przedstawiciel banku prosi o zrozumienie w wyjasniniu tej sprawy. Jak dlugo mozna czekac, ten bank ignoruje klientow.
Autor: pawel
kto poleca ten za to kase bierze
Dodano: 1 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Absolutnie beznadziejny bank!!!!! Jakikolwiek pozytywny komentarz jest bzdura, pewnie oplacona przez ten tzw bank. Przelewy ida dniami a zlodziejski bank obraca kasa. BEZNADZIEJA!!!!! OMIJAJCIE Z DALEKA!!!!!
Autor: Damian
TOTALNA BEZNADZIEJA
Dodano: 30 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
jeden z najgorszych banków jakie w życiu widziałem a konta mam w wielu bankach. totalna porażka i amatorka przy obsłudze. Nie wiem jak można wciskać ludziom kit że to jest dobry bank... tylko ludzie którzy nie mieli kont w innych bankach mogą chwalić tą beznadzieję !!!!!!!!!!
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.