Logowanie Rejestracja
Bank PeKaO SA opinie Klientów

Bank PeKaO SA opinie

Opinie o banku Bank PeKaO SA

Bank PeKaO SA - ocena: 1.75 / 5 - liczba opinii 157

Bank Pekao z blisko 90-letnią tradycją jest ukierunkowany na obsługę klientów indywidualnych, korporacyjnych, a także małych i średnich przedsiębiorstw oraz rolników i firm z branży rolno-spożywczej (Agrosfera). Jeden z liderów polskiego rynku finansowego (m.in. pod względem kapitału) dysponuje siecią ponad 1000 oddziałów w całym kraju oraz aplikacją do płatności mobilnych PeoPay. Oferuje też dostęp do sieci

ponad 1800 bezpłatnych bankomatów w Polsce i ok. 20 tys. w 17 krajach Europy.

 

Wśród produktów znajdziemy pożyczki gotówkowe, kredyty mieszkaniowe oraz bogatą ofertę kont osobistych stworzonych z myślą o różnych klientach (studentach, młodzieży między 13. a 18. r.ż., rencistów i emerytów, osób stawiających na mobilność itp.), kart kredytowych, ubezpieczeń i produktów oszczędnościowych (m.in. lokaty, rachunek oszczęnościowy dla dzieci, programy oszczędnościowe, produkty strukturyzowane).

Opinie klientów o Bank PeKaO SA. Co myślą użytkownicy o Bank PeKaO SA?

Zobacz analizę oferty Bank PeKaO SA
Dodaj opinię o Bank PeKaO SA:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Bank PeKaO SA (176):

Autor: wsciekly!!
oszustwo
Dodano: 9 lipca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Od kilku dni za swoja renta W pierwszy dzien powiedzieli ze niewplynela W drugi podali mi TRZY!! rozne nr. kont W trzeci ze moje konto wygaslo i wyslali mi wiadomosc ktorej nigdy nie otrzymalem!! w ten sam dzien ZUS poinformowal mnie iz TO BANK POWIADOMIC BANK Z KTOREGO ZUS WYSYLA RENTY/EMERYTURY
Autor: Klient
Rachunki
Dodano: 7 lipca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Korzystam z Pekao24 i przez internet spoko.
Autor: wpłatomat
przestroga
Dodano: 20 maja 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Placówka w Warszawie przy Kłopotowskiego 15 to totalna porażka!!!!! delikatnie mówiąc by nie używać wulgarnych słów.Jestem zmuszony obowiązkiem wpłat w tym banku, więc jestem tam często. Przeważnie czynne jest tylko jedno okienko, bo panie albo palą na zewnątrz papierochy, albo....?Szacunek dla klienta ŻADEN!!! Stojąc 35 minut do okienka byłem świadkiem jak klientka tego banku zgłaszała ,że nie czynny jest bankomat, pani na stanowisku nr1 od wejścia była oburzona jej domaganiami, po czym jakiś pan przyszedł i przykleił nalepkę "bankomat nieczynny" to jest TYPOWA "OBSŁUGA " w tym "banku"PRZESTRZEGAM !!!!!!!!!!!!!!
Autor: czesiek68
Nigdy więcej PEKAOSA
Dodano: 11 maja 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Złodziejski Bank- naliczane opłaty na ROR praktycznie od wszystkiego- myślę ze w niedługim czasie za każde logowanie do konta będą pobierali opłatę- ale szczytem bezczelności i okradania klientów jest wprowadzenie od 01-05-2016 prowizji w wysokości 4,5 % od kwoty pobranej w EURONET -brak słów- i może taka podpowiedź - jak chcesz stracić szybko to co zarabiasz załóż konto w PEKAOSA
Autor: PooH77
NIE DAJCIE SIĘ WROBIĆ!!!
Dodano: 12 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Pod koniec zeszłego roku kupiliśmy mieszkanie pod hipotekę w tym pseudo banku. Pan "specjalista" od tego rodzaju kredytów stwierdził z luźnym uśmiechem, że bez problemu dostaniemy drugi kredyt hipoteczny na wykończenie mieszkania, ba! Dużo większy niż potrzebujemy możemy dostać! Potrzebne są tylko wpisy do KW (idiotyczny zapis, stosowany TYLKO w Pekao, który wydłuża czas oczekiwania na kredyt na wykończenie). W nowym roku tak podnieśli wymagania (wg tych młotów każdy członek rodziny przejada miesięcznie 1100 pln!!!), że mimo wyższych o ponad 500 pln dochodów w stosunku do zeszłego roku nie dostaliśmy nic, mimo że mamy dochód 6800 pln! Zrobili nas w takiego wała, że teraz spłacamy u nich hipotekę i jednocześnie dalej płacimy za wynajem. Do tego ZMUSZAJĄ do podpisania umowy na kartę kredytową. ABSOLUTNIE NIE POLECAM tego banku!
Autor: rafał
oszusci
Dodano: 29 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
do zapytania o kredyt wymagają założenia konta a po dwóch latach upominają sie o zapłatę za prowadzenia rachunku - zero monitów wysyłają itp uważajcie na nich to mega oszuści ponad 1000 zł mam do zapłacenia a jak nie to BIG
Autor: robert
ciągle dokładają dodatkowe opłaty
Dodano: 3 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
miało być konto za zero . a po kilku miesiącach karta 3.99 prowadzenie konta 5.99, i każdy przelew płatny. zakładając konto miało być tanie a w sumie miesięcznie kosztuje ponad 11 zł. . czy wszystkie banki tak oszukują. .
Autor: marcin
karta wielowalutowa
Dodano: 20 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
ludzie ta karta to katasrofa . nie dziala poza UE. obsluga i reklamacje to koszmar maja cie w nosie. jestem w rpa od tygodnia i w zadnym banku nie moge wybrac swoich srodkow . jak dzwonie do nich to mowia wszystko jest ok ale nie jest czyli generalnie spadaj... nie bierzcie tej karty same problemy jak tylko wroce do kraju rezygnuje z wspolpracy z tym bankiem . katastrofa....
Autor: Klientnaskrajuzałamki
obsługa klienta na poziomie krajów 3-ego świata
Dodano: 19 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ten bank to koszmar, od ponad 2 miesięcy próbuję zgłosić jedynie zmianę numeru dowodu osobistego, w banku byłam już 3 razy, za każdym razem papierologia się namnaża, obsługa klienta momentami wręcz chamska, wykonanie 1 telefonu w celu wydrukowania jednego druczka trwa wieki i nic z tego nie wynika. Chciałam złożyć skargę na infolinii - zażądano ode mnie wszystkich możliwych danych weryfikujących (oczywiście się rąbnęłam) i w rezultacie odmówiono przyjęcia skargi! Złożyłam więc pisemnie, otrzymałam enigmatyczną odpowiedź, że sprawa zostanie zbadana (w niezbyt grzecznym tonie). Przez cały czas obsługiwano mnie jakby ktoś robił mi łaskę, że w ogóle raczy ze mną rozmawiać, najwyraźniej informacja o tym, że mamy wolny rynek i bank jest jednostką komercyjną a nie instytucją publiczną, jeszcze do pracowników tego banku nie dotarł. A sprawa nadal nie załatwiona. Wstyd!.
Autor: Majeczka009
umowa kreytowa w banku Pekao SA
Dodano: 20 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
OSTRZEGAM ! Zdecydowałam się na kredyt w tym banku w zeszłym roku. Niestety, teraz będzie mi towarzyszył przez lata. Na każdym etapie bank pokazuje jakim jest niewypałem. Nic, absolutnie nic nie można załatwić internetowo, telefonicznie etc. Każdorazowo muszę stawiać się w placówce (i to w tej jednej, w której brałam kredyt !). Do kredytu, musiałam otworzyć u nich konto, które pobiera mi różne podatki, prowizje ( w mBanku nie wiedziałam, że takie opłaty istnieją). Wszelkie procedury wokół kredytu ciągną się tygodniami. Samo przyznanie kredytu trwało 3 mce, a sytuacje mam naprawdę prostą (1 umowa o pracę, 1 osoba, bez dodatkowych zobowiązań). Wymagają mnóstwa dokumentów, których sami później nie respektują. Na początku, zanim wpisze się Bank na hipotkę drogą sądową, płaci się podwyższone ryzyko kredytu. Pani kierowniczka zwlekala 2 tygodnie z wystawieniem stosownych dokumentow, abym mogla je zlozyc i placic normalna rate. Pozniej pomimo, zlozonego oswiadczenia "zapomnienili" mi ja obnizyc. JESLI MOZECIE OMIJAJCIE TEN BANK SZEROKIM LUKIEM ~!!!!!!
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.