Logowanie Rejestracja
Bank PeKaO SA opinie Klientów

Bank PeKaO SA opinie

Opinie o banku Bank PeKaO SA

Bank PeKaO SA - ocena: 1.75 / 5 - liczba opinii 157

Bank Pekao z blisko 90-letnią tradycją jest ukierunkowany na obsługę klientów indywidualnych, korporacyjnych, a także małych i średnich przedsiębiorstw oraz rolników i firm z branży rolno-spożywczej (Agrosfera). Jeden z liderów polskiego rynku finansowego (m.in. pod względem kapitału) dysponuje siecią ponad 1000 oddziałów w całym kraju oraz aplikacją do płatności mobilnych PeoPay. Oferuje też dostęp do sieci

ponad 1800 bezpłatnych bankomatów w Polsce i ok. 20 tys. w 17 krajach Europy.

 

Wśród produktów znajdziemy pożyczki gotówkowe, kredyty mieszkaniowe oraz bogatą ofertę kont osobistych stworzonych z myślą o różnych klientach (studentach, młodzieży między 13. a 18. r.ż., rencistów i emerytów, osób stawiających na mobilność itp.), kart kredytowych, ubezpieczeń i produktów oszczędnościowych (m.in. lokaty, rachunek oszczęnościowy dla dzieci, programy oszczędnościowe, produkty strukturyzowane).

Opinie klientów o Bank PeKaO SA. Co myślą użytkownicy o Bank PeKaO SA?

Zobacz analizę oferty Bank PeKaO SA
Dodaj opinię o Bank PeKaO SA:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Bank PeKaO SA (176):

Autor: internauta
DO ARTUR
Dodano: 24 maja 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
ODNOŚNIE PRZEGLĄDARKI INTERNETOWEJ DO KORZYSTANIA Z BANKOWOŚCI PRZEZ NET LEPIEJ KORZYSTAĆ Z Internet Explorer. Pozdrawiam wszystkich szukających jakieś dla siebie alternatywy, dzięki za tę stronkę i za opinię.
Autor: Marta
zdecydowanie nie polecam
Dodano: 12 kwietnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Zdecydowanie nie polecam tego banku. Pluję sobie w brodę, że zdecydowałam się u nich na kredyt hipoteczny, który przy pierwszej okazji postaram się konsolidować, niestety przy zapłaceniu prowizji , która utrzymuje się do samego końca okresu kredytowania. Ale to mój błąd, gdyż nie zauważyłam tego przy zawieraniu umowy. Co do banku: niczego nie można załatwić internetowo- nawet jak zapewniają, że wniosek o pożyczkę zostanie przeprocedowany internetowo i tak następnego dnia wydzwania pracownik zapraszając do banku. Zdolność kredytowa badana według jakiś koszmarnych wskaźników, mając konto od 3 lat z wpływem 10.000 zł miesięcznie, chciałam 10.000 zł kredytu gotówkowego. Dowiedziałam się, że zdolność kredytową mam na 8.000 zł na okres uwaga! 7 lat. Doradca powiedział, ze taka kwota mu wychodzi z uwagi na to, że mam hipotekę, kartę kredytową i ! dziecko. Dodatkowo, żeby dostać te 10.000 zł miałam donieść zaświadczenie o zarobkach, które wpływają na konto z wytłumaczeniem dlaczego w kolejnych miesiącach wysokość mojego wynagrodzenia różni się o kilkadziesiąt zł. Żenada. Gdy wyszłam z tego cudownego banku, udałam się do mBanku, gdzie również mam konto od lat, ale bez wpływu zarobków i dostała w ciągu 2 dni kredyt 10.000 zł na okres 12 mcy. Bez cudowania i donoszenia dokumnetów. Uzyskanie hipoteki pod względem ilości wymaganych dokumntów i czepiania się o sformułowania w operacie szacunkowym i aktach notarialnych to epopeja. Omijajcie szeroko.
Autor: Krystyna
Kochani Klienci Banku Pekao SA
Dodano: 7 kwietnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Szanowni Państwo, jestem pracownikiem tego banku i jestem w stanie zgodzić się z częścią Waszych opinii, że nie jest to bank idealny, że ma swoje wady, popełnia błędy lub ma niezrozumiałe dla niektórych procedury. Natomiast gdyby przez założeniem konta bankowego przeprowadzać test na inteligencję Klientom, nie byłoby tych problemów. Niestety połowa z Was nie rozumie co się do Was mówi, o rozumieniu słowa pisanego nawet nie wspominam. Przykre, ale prawdziwe. Pozdrawiam
Autor: Artur
Zrobienie przelewu przez Internet to jakaś porażka
Dodano: 5 kwietnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie warto zakładać konta w banku, w którym każdy przelew to zabawa w kotka i myszkę. Na jednych przeglądarkach działa dodatek kryptograficzny, na innych nie. Na nowszych Firefoksach już znowu nie działa... Porażka, z dala od tego banku. No chyba, ze jesteśmy na emeryturze i mamy czas, by z każdym przelewem przychodzić do placówki z herbatką i ciasteczkiem....
Autor: Marta
Card Charges
Dodano: 16 stycznia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Ogolnie jestem zadowolona z obslugi, jedno co mnie zaskoczylo to card chardges za karte ktorej nie zauktualizowalam I nie uzywam. Nie zostalam poinformowana w banku ze bede placic za karte, w takim wypadku bym karty nie chciala. Ja nie mieszkam w Polsce I nie bylo mnie kiedy karta przyszla wiec caly czs lezy nie zakutalizowana. Dziwi mnie ze bank nie jest zainteresowany czy karta doszla do wlasciciela konta ale oplate pobiera!!
Autor: adam
bandyckie prowizje
Dodano: 23 listopada 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
uwaga na bankomaty.naliczają 3 zł za każdą transakcje.omijajcie ten bank
Autor: damer
klient kredytowy w BIG
Dodano: 25 września 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Czy Wasz klient, który wpada do Krajowego Rejestru Dłużników jest chroniony?
Autor: Karolina
NIE POLECAM!!!
Dodano: 1 września 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Absolutnie nie polecam korzystania z tego banku! strona pko 24 zupełnie nie intuicyjna, tragiczna w użytkowaniu. Aplikacja mobilna pko token i pko24 tak samo - tragedia jeżeli chodzi o funkcjonalność, nie jest zupełnie user friendly. Jeżeli ktoś korzysta z innych banków to załamie się jak zobaczy jak to wygląda w pko. Przez ostatnie 3 dni robiłam 3 pilne przelewy. Niestety za każdym razem dostałam informacje ze przelew nie jest możliwy bo"potrzebna jest dodatkowa autoryzacja, czekaj na tel od konsultanta". Telefon z banków był - po kilku godzinach dopiero!! Autoryzacja polega na tym, że konsultant literuje wszystko, cały numer konta na jaki ma być robiony przelew, wszystkie dane, to trwa tyle czasu że krew Was zaleje!!! I nie da się tego wyłączyć, bo taka jest ich procedura. I do tego pytanie na końcu od konsultanta: czy jestem zainteresowana dodatkowymi ofertami, informacjami marketingowymi - masakra!! Mam milion innych uwag negatywnych do działania tego banku, więc ludzie dbając o Wasz komfort psychiczny naprawdę NIE POLECAM!!!!!
Autor: max
Prowizje
Dodano: 23 sierpnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Wypłaciłem z bankomatu Euronet 1500 zł i na drugi dzień myślałem, że mnie szlag trafi jak zobaczyłem na koncie potrącenie z tytułu prowizji 60 zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czyli 4% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! od wypłaty z obcego bankomatu. LIKWIDUJĘ KONTO choć jestem u nich od samego początku. Miarka się przebrała.
Autor: Kropka
Klienci Banków
Dodano: 24 lipca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Współczuję wszystkim pracownikom Banku, że muszą się z takimi Debilami użerać, Polacy to ułomny naród można trzymać palec w tyłku a i tak będzie źle. Niby tacy mądrzy, oczytani, nowobogaccy,a jak co do czego to nawet usługi internetowej nie potrafią uruchomić, te Wasze skargi i użalania na tym forum to jest wielka żenada!!!! Można nieźle się pośmiać
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.