Logowanie Rejestracja
Bank PeKaO SA opinie Klientów
Bank PeKaO SA opinie

Opinie o banku Bank PeKaO SA

Bank PeKaO SA - ocena: 1.75 / 5 - liczba opinii 157

Bank Pekao z blisko 90-letnią tradycją jest ukierunkowany na obsługę klientów indywidualnych, korporacyjnych, a także małych i średnich przedsiębiorstw oraz rolników i firm z branży rolno-spożywczej (Agrosfera). Jeden z liderów polskiego rynku finansowego (m.in. pod względem kapitału) dysponuje siecią ponad 1000 oddziałów w całym kraju oraz aplikacją do płatności mobilnych PeoPay. Oferuje też dostęp do sieci

ponad 1800 bezpłatnych bankomatów w Polsce i ok. 20 tys. w 17 krajach Europy.

 

Wśród produktów znajdziemy pożyczki gotówkowe, kredyty mieszkaniowe oraz bogatą ofertę kont osobistych stworzonych z myślą o różnych klientach (studentach, młodzieży między 13. a 18. r.ż., rencistów i emerytów, osób stawiających na mobilność itp.), kart kredytowych, ubezpieczeń i produktów oszczędnościowych (m.in. lokaty, rachunek oszczęnościowy dla dzieci, programy oszczędnościowe, produkty strukturyzowane).

Opinie klientów o Bank PeKaO SA. Co myślą użytkownicy o Bank PeKaO SA?

Zobacz analizę oferty Bank PeKaO SA
Dodaj opinię o Bank PeKaO SA:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Bank PeKaO SA (176):

Autor: Leszek Przybysz
bank ukradł moje pieniądze
Dodano: 23 maja 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Wpłaciłem do banku pieniądze na spłatę kredytu studenckiego syna z adnotacją spłata kredytu.Bank Pekao S.A przejął te pieniądze na poczet długów syna. Uważam że jest to jawne złodziejstwo i robienie w konia tych co spłacają kredyty - nie podano mi od razu numeru konta na które powinienem wpłacać raty kredytu.Najgorszy bank z jakim miałem do czynienia .Zlikwidowałem ROR bo pani na umówioną rozmowę nie miała ochoty ze mną rozmawiać -czekałem ponad pół godziny i nic. Mowa jest o banku w Olsztynie na ul. 1-go Maja.
Autor: Konrad
Leasing i obsługa BIAŁYSTOK
Dodano: 16 maja 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ten Bank to DNO ! Dziś złożyłem wniosek o zlikwidowanie wszystkich kont w tym pseudobanku. Obsługa w okienku ( Białystok ponad godzina czekania) Jedna osoba obsługuje, a reszta ( 5 - 6 starych kwok) siedzi i udaje, że nie widzi problemu pomimo apelu oczekujących. Nie wspomnę już o tym, że personel jest nie kompetentny, gdyż nie wie jak obsługiwać inne procedury jak wpłata czy wypłata ( chociaż i z tymi mają problem jak obsłużyć system) Opłaty za rachunki chyba najwyższe na rynku ! Sesje bankowe to mit - wyższe kwoty wstrzymują nawet do 4-5 dni - SKANDAL. Chciałem załatwić leasing do firmy na samochód w oddziale przy ul. Rynek Kościuszki 7 w Białymstoku - sprawa ciągnie się do 25 kwietnia - dziś mamy 16 maja i co .... nadal nic nie potrafią powiedzieć. Nie odpowiadają na e-maile i telefony - dopiero gdy zadzwoniłem z innego numeru, prowadzący leasing odebrał słuchawkę- ZERO szacunku do klienta. Pracownicy nie kompetentni - nawet nie wiedzą jakich dokumentów potrzebują ( nie pozdrawiam p. Dariusza K. z tego oddziału) Leasing w innym banku na drugie auto do firmy załatwiłem w ciągu 4 dni. A tu nadal się ciągnie... byli niby o 0,4% tańsi - we właściwym rozrachunku na całym leasingu są o 2 tys. drożsi. Cyrk na kółkach. Przy okienkach wypłat cały czas pytania czy nie mogę wypłacać w bankomacie --> czy to nie moja sprawa, gdzie chcę wypłacić gotówkę ??? Z resztą bankomat nie chce mi wydać więcej niż 3 tys dziennie - stąd odwiedzanie okienka... DROGI banku - czasy monopolu w bankowości się już dawno skończyły. Moja współpraca z wami również się kończy. Jestem patriotą i chciałem, żeby Polska instytucja coś zarobiła, ale skoro tak podchodzicie do klienta to niech zarabia Niemiec czy Francuz Nie pozdrawiam Konrad W. niezadowolony klient.
Autor: Tarnobrzeg sprawdzamy
Średnio wykształceni
Dodano: 27 kwietnia 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bardzo proszę o spracyzowanie słów Pani z odziału Tarnobrzeg otóż owa Pani chciała mi zaproponować pożyczkę używając słów "źródło utrzymania" czy ten bank jest placówką chwilówek..czy jest poprostu merytorycznie źle przeszkolona..hmmm😂
Autor: Klient
Ostrzegam przed tym bankiem
Dodano: 16 luty 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ostrzegam przed tym bankiem w jaki sposób traktują klienta czy też zwykłych ludzi, nie posiadają żadnych zasad a już nie wspomnę o przestrzeganiu podstawowych praw . Procedury banku to tylko napisana teoria której nikt nie stosuje . Klienta traktują jak śmiecia czy też głupka próbując wszelkimi sposobami postawić na swojej opinii wiedząc że nie mają nawet 0,1% racji w danej sprawie, taka jest rzeczywistość tego bank.
Autor: Jarosław Barański
Fatalna obsługa
Dodano: 16 stycznia 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Piszę do Państwa bo jestem zbulwersowany jakością usług w Państwa, a także moim banku. Kilka lat temu moi rodzice (ludzie w podeszłym wieku) otworzyli u Państwa proste konto umieszczając na nim wszystkie swoje oszczędności. Tłumaczyli, że chodzi im tylko o to aby pieniądze te nie były trzymane w domu. Właścicielem konta był mój ojciec, a moja matka była, jak się później okazało, pełnomocnikiem. Nie wyjaśniono jej, że w razie śmierci mojego ojca konto zostanie zablokowane i nie zaproponowano żadnej innej opcji wyjaśniając, że nie będzie żadnych problemów z tymi pieniędzmi. Niestety po niedawnej śmierci mojego ojca, kiedy matka udała się do banku aby uregulować sytuację i poinformować o śmierci ojca, jak również wpłacić jeszcze drobną kwotę na konto, powiedziano jej, że wszystkie jej oszczędności zostały zablokowane i żeby odebrać SWOJE pieniądze z banku musi dostarczyć dokumenty od notariusza (akt notarialny) lub założyć sprawę spadkową!!! Równocześnie okazało się, że gdyby nie poinformowała banku o śmierci ojca to mogła spokojnie wyciągnąć wszystkie pieniądze!!! To nieludzkie, że niekompetencja, nieżyczliwość lub bezmyślność pracowników nieistniejącej już filii banku na ul. Sandomierskiej w Radomiu doprowadziła do utrudnienia sytuacji i zwiększenia stresu mojej starej matki. Sam jestem klientem waszego banku od ponad dwudziestu lat i myślę, że zlikwiduję moje konto u was bo nie mogę uciec od podejrzenia, że w razie problemów zostanę potraktowany w podobny sposób. Przecież jasne jest, że uczciwość bankowca obliguje go do pomocy swoim klientom i rzetelnego przedstawienia wszystkich informacji. Uważam, że powinniście Państwo szkolić lepiej swoich pracowników zwracając szczególną uwagę na fakt, że swoją pracą zapewniają bankowi sukces lub prowadzą go do porażki.
Autor: test
test
Dodano: 4 stycznia 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
wypowiadanie umów za kryptowaluty
Autor: BYŁY KLIENT
NIE POLECAM
Dodano: 13 listopada 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
TRAGICZNY BANK NIE PRZESTRZEGA PRAWA BANKOWEGO
Autor: Mateusz
Pekao Rzeszów- Millenium Hall
Dodano: 21 października 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie polecam PEKAO, już chyba najgorzej jest z obsługą w Millenium Hall w Rzeszowie. Przez ponad 3 dni nie potrafią sobie poradzić ze zmianą numeru telefonu po czym jak już jednego dnia spędziłem 2,5h w oddziale i miało być wszystko ok to logując się znowu nie zmienili numeru!! Skandal. Kobieta obsługująca jest opryskliwa i arogancka. Powiem tylko tyle, że jeżeli nie podoba jej się praca z ludźmi to niech znajdzie sobie inną. Dodam tylko, że powiedziała mi ironicznie o tym że mogę zadzwonić sobie do dyrekcji jak klient przede mną. Widać nie tylko mnie tak obsługuje. Kolega obok niej dzień wcześniej przekazał, że zmiany numeru załatwia się tylko przez ich infolinie. Po powrocie do domu i kontakcie z infolinią wyśmiali mnie, że oni nie robią tego tylko obojętnie, który oddział banku. W najbliższej możliwej sytuacji zamykam konto i przechodzę do pierwszego lepszego banku bo ich mam serdecznie DOŚĆ.
Autor: Dars5652
konto
Dodano: 28 lipca 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Witam. Jestem długoletnim klientem banku PKO s,a, Jestem zadowolony , rzadko bywam w banku bo wszystko załatwiam przez PKO 24 . Myślę , że każdy bank jest dobry jak się w nim jest na najlepiej dużym plusie , jak są kredyty to bee :)
Autor: Andrzej Szumski
Opinia o PeKaO SA Biznes 24
Dodano: 23 czerwca 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bardzo często są awarie systemu. Można wtedy godzinami czekać na infolinię i się nie doczekać.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.