Logowanie Rejestracja
Bank PeKaO SA opinie Klientów

Bank PeKaO SA opinie

Opinie o banku Bank PeKaO SA

Bank PeKaO SA - ocena: 1.75 / 5 - liczba opinii 157

Bank Pekao z blisko 90-letnią tradycją jest ukierunkowany na obsługę klientów indywidualnych, korporacyjnych, a także małych i średnich przedsiębiorstw oraz rolników i firm z branży rolno-spożywczej (Agrosfera). Jeden z liderów polskiego rynku finansowego (m.in. pod względem kapitału) dysponuje siecią ponad 1000 oddziałów w całym kraju oraz aplikacją do płatności mobilnych PeoPay. Oferuje też dostęp do sieci

ponad 1800 bezpłatnych bankomatów w Polsce i ok. 20 tys. w 17 krajach Europy.

 

Wśród produktów znajdziemy pożyczki gotówkowe, kredyty mieszkaniowe oraz bogatą ofertę kont osobistych stworzonych z myślą o różnych klientach (studentach, młodzieży między 13. a 18. r.ż., rencistów i emerytów, osób stawiających na mobilność itp.), kart kredytowych, ubezpieczeń i produktów oszczędnościowych (m.in. lokaty, rachunek oszczęnościowy dla dzieci, programy oszczędnościowe, produkty strukturyzowane).

Opinie klientów o Bank PeKaO SA. Co myślą użytkownicy o Bank PeKaO SA?

Zobacz analizę oferty Bank PeKaO SA
Dodaj opinię o Bank PeKaO SA:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Bank PeKaO SA (176):

Autor: Klient
przelew
Dodano: 29 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
w czwartek ok 16.00 na moje konto zostały wysłane pieniądze wg przelicznika powinny być ok 12.00 jest godz 20.00 i nie ma tym bardziej że jest piątek... wiec jutro podejrzewam że nie wpłyną,..zawijam z tego banku jak najprędzej to nie pierwsza taka sytuacja!!! NIE POLECAM TEGO BANKU BARDZO!!!!!!!!!
Autor: marek
złodzieje
Dodano: 21 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
ile różnych prowizji możecie wprowadzać -rezygnuję z takiego banku
Autor: Jacek
Festiwal niemocy i niekompetencji
Dodano: 20 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Trzymajcie się z daleka od tego banku.
Autor: M.
Nie polecam
Dodano: 19 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Wprowadzenie opłaty za bankomaty Euronet przelały czarę goryczy i postanowiłem zakończyć wieloletnią umowę z tym bankiem. O ile w moim dużym mieście wiem, gdzie wypłacę za darmowego bankomatu PEKAO, o tyle jak pojadę do innej miejscowości to muszę się nabiegać by go znaleźć, co nie zawsze się udaje. Suma sumarum, miesięczny koszt prowadzenia konta to około 13-20zł, co rocznie daje nam już konkretną sumę. Dodatkowo naciąganie na niepotrzebne usługi przez obsługę banku oraz wydzwanianie na prywatny telefon z "nowymi ofertami". Dziękuję, zmieniam bank.
Autor: Piotr33
Włosiiiiiii
Dodano: 8 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie zakładajcie tam konta Broń Boże - Wasze przelewy nigdy nie będą w terminie !!!!!! Kolega z pracy ma 2 dni wcześniej a ja zawsze czekam jak Burak dość tego muszę zmienić bank - PEKAO to włosi Lenie , nieroby ...
Autor: Ilona
obsluga
Dodano: 7 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Siedzac na przeciwko Pani (Specjalista Ds. Sprzedazy !) nawet nie raczyla mi powiedziec za co odejmuje mi srodki z konta w tamtym momencie, brak uprzejmosci zdecydowanie. Miny jak na pogrzebie.
Autor: wuju
pekao
Dodano: 1 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Byłem posiadaczem kont w banku od wielu lat. Lecz w końcu zdecydowałem się na zmianę banku. Problemy z przelewani - z konta firmowego na swoje konto osobiste w tym samym banki, jeśli zbyt późno zrobi się przelew z konta na konto pieniądze przychodzą dopiero w poniedziałek, bank twierdzi że w wolne dni firmy nie pracują wiec przelewy nie są wykonywane. Bankomaty - kilka razy w tym roku udawałem się do banku , by umożliwiono mi wypłaty we wszystkich bankomatach bo miałem z tym problem - nie da się taka była odpowiedź banku.Więc czarę goryczy przelały prowizje z bankomatów Euronetu, udałem się do banku zamknąć konto, Pani pyta sie czemu zamykam konto , poinformowałem ją jaki jest powód, a ona oferuje mi kartę na 12 miesięcy z możliwością wypłat bez prowizji we wszystkich bankomatach -byłem w szoku. Lecz nie przyjąłem już tej oferty. Pani wypiaała wniosek informując mnie o miesięcznym okresie wypowiedzenia, i o tym iż moja karta bankomatowa przestanie działać po kilku dniach, zapytałem się jak to możliwe mając konto do końca maja karta zostanie zablokowana. Pani stwierdziła ,że jeśli rezygnuję z ich konta to usługi zostają mi zabierane. Na drugi dzień zatelefonowałem do centrali banku, tam poinformowano mnie ,że żle zostałem poinformowany lub żle zrozumiałem informacje. Więc udałem się do banku , a pani z usmiechem na ustach pyta o co chodzi, więc zapytałem się jeszcze raz czy tak jet jak zrozumiałem, a pai mówiże tak jest, po czym pyta z uśmiechem na ustach a co już ma pan zablokowaną, byłe w szoku. Wyjąłem dokument który dostałem z banku o możliwości wypowiedzenia umowy w trybie natychmiastowym, chodzi o zmiany regulaminu od 1 maja 2015 r. i zamknąłem konto osobiste w tym trybie. Niepolecam stanowczo tego banku,
Autor: Klient
Wypłata z bankomatu
Dodano: 23 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Kilka dni temu wypłacałem 1350 zł z bankomatu w innej miejscowości. bankomat pekao sa. Po kilku dniach przyszła prowizja -27,00 za wypłatę. Dzwoniąc do banku Pani odpowiedziała: "muszę poszukać regulaminu, bo ja go nie znam" Bezczelna baba które powinna kopać ziemniaki a nie siedzieć na dupsku. Złodzieje jakich mało. Przez 8 lat było dobrze od marca tego roku zrobili się nachalni
Autor: klientka Lublin
Klient "namolnym petentem "
Dodano: 20 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Od lat korzystałam z usług Banku Pekao SA z r-ku firmowego i osobistego. Ciągle spotykałam się z opryskliwym przyjęciem. Wszelkie sprawy, które usiłuję załatwić w banku, spotykają biurokratyczny mur i oczywiście klient się nie liczy, nie ma żadnych praw. Urzędnicy banku stoją do klienta "AFRONTEM" :) Załatwienie prostej sprawy staje się niemożliwe, bank buduje schody z paragrafów prawa bankowego i zamiast uzyskania pomocy w drobnej sprawie, gdzie to jest możliwe, zaczyna się wspinać po schodach rozdętej biurokracji i niechęci urzędników. NIE POLECAM drogiego banku, w którym klient jest "dla banku", a nie " bank dla klienta" !
Autor: klient
dolysiys 31
Dodano: 18 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Powiem jedno, bredzisz! Gdybyś na Allegro sprzedał cokolwiek 30 Euro i klient z zagranicy zrobi ci przelew, to bank przeliczy na złotówki i pobierze prócz spreadu, co zrozumiałe, 30 zł prowizji. Nie masz zarobku, masz stratę ze sprzedaży. Pozdrawiam pracownika Providenta II
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.