Logowanie Rejestracja
Bank Millennium opinie Klientów

Bank Millennium opinie

Opinie o banku Bank Millennium

Bank Millennium - ocena: 1.90 / 5 - liczba opinii 208

Bank Millenium jest bankiem uniwersalnym, który oferuje szereg nowoczesnych usług i produktów finansowych zarówno klientom indywidualnym (segment detaliczny, Prestige oraz Private Banking), jak i mikroprzedsiębiorcom, dużym firmom oraz przedstawicielom sektora MŚP (Bankowość Przedsiębiorstw). Klienci mogą korzystać z bankowości tradycyjnej, mobilnej oraz internetowej.

 

Bank Millenium należy do czołówki na rynku bankowości hipotecznej – udziela kredytów hipotecznych, pożyczek hipotecznych, a także kredytów refinansowanych i konsolidacyjnych. W ofercie znajdziemy po kilka rodzajów produktów finansowych – od kont osobistych (tradycyjnych i mobilnych) oraz walutowych przez karty kredytowe, debetowe i przedpłacone, po produkty oszczędnościowe

Opinie klientów o Bank Millennium. Co myślą użytkownicy o Bank Millennium?

Promocja tygodnia w Bank Millennium:

pożyczka gotówkowa

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Bank Millennium
Dodaj opinię o Bank Millennium:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Bank Millennium (221):

Autor: greg
pseudo darmowy rachunek do pseudo kredytu walutowego
Dodano: 16 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
OPINIA ZDECYDOWANIE NEGATYWNA Dostałem niby darmowy rachunek Premium do kredytu CHF w 2007 a już w 2009 rachunek zrobił się płatny po 15zł miesięcznie lub trzymaj 5000zł za rachunku bez żadnego procentu. Oszukańcy!!! Jak tylko spłacę ten kredyt moja noga tam nie stanie więcej u tych złamasów. No i jeszcze okazało się, że Millennium kosi mnie na NIEDOZWOLONYCH ZAPISACH w umowie pseudo kredytu walutowego. A odnowienie ubezpieczenia nieruchomości policzyli mi po 4,5zł za 1CHF BANDYTYZM!!!
Autor: blus
Rozstanie op 20 latach
Dodano: 9 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jestem klientem od 20 lat , założyłem sobie konto 360 w którym wszystko powinno być za darmo. Jak po miesiącu popatrzyłem na rachunek, to z konta zostało ściągnięte 65 zł . Chociaz spełniłem warunek wpłaty 1000 zł to okazało się że to musi być z innego banku albo w kasie. Pułapka na którą dałem się nabrać tylko 1 raz . Konta już nie ma. Pozostało konto biznesowe, oczywiście płatne ale tylko 15 zł . Jakież było moje zdziewienie jak chciałem z niego podjąc 20000 zł. Pan w okienku kazał zapłacic prowizję 100 zł za wypłatę moich pieniędzy. Gdybym był szczęśliwym wygranym ostatniej kumulacji to zapłaciłbym krocie. Pieniądze w banku MILLENIUM nie sa twoją własnościa, trzeba na nich uważać. A darmowe uługi to sciema. Brak oferty dla lojalnych starych klientów , preferują tylko nowych i nowe środki, stare mają w d. Więc jutro rozstaję się z bankiem Millenium. Koniec zabawy w ciuciubabkę . Na pochybel Millenium. Gońcie za nowymi klietami , którzy was po oszustwach i tak oleją .
Autor: argus1223
pozytywnie
Dodano: 1 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
mam rachunek w tym banku od kilku lat / Nowy Dwór Maz./zawsze miła i fachowa obsługa,a niezadowolonym polecam Eurobank,pozdro !
Autor: Jan
Bank
Dodano: 31 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Same złodzieje tam pracją.Złodzieje ! Złodzieje ! ZŁODZIEJE ! Nie ma do tego papieru w wychodku i i mydło szary jeleń masakra.
Autor: M.
zmiana interfejsu
Dodano: 30 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Interfejs konta Millenium do tej pory był można powdiezieć jednym z lepszych - czytelny, saldo konta po każdej operacji - wiem co mówię miałam porównanie (np. ING nie ma salda konta po każdej operacji). Teraz zmieniono interfejs, nie wiem po co, nieczytelny i bardzo utrudniający obsługę konta.
Autor: Jimmy
Porazka
Dodano: 19 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Posiadalem konto w tym banku przez kilka lat, z tym ze na rachunek wpywaly wylacznie EUR, zero operacji. Problem pojawil sie w momencie proby wyplaty kilkuset EUR - nie ma . Trzeba za zamawiac ( w piatek, powiedziano mi ze moge dostac wlasne pieniadze we ... wtorek, przyczym w poniedzialek nie bylo zadnego swieta itd). OK zamowilem, a jak stawilem sie po wyplate we wczesniej umowionym punkcie , przez info linie) to okazalo sie ze musze udowodnic ( pomimo okazania dokumentu tozsamosci i wczesniej podwojnej weryfikacji na info linii) ze nie jestem wielbladem. Pani pracownicy nie spodobal sie moj podpis. Ilekolwiek razy sie nie podpisze , to i tak bedzie minimalnie sie roznil tlumaczylem, w takim wypadku kat (nachylenie podpisu) zaczelo byc problemem, wiec zeby nie bylo problemow z odzyskaniem reszy pieniedzy w przyszlosci, zamknalem konto i po sprawie. Porazka i zycze powodzenia ( standardy jakiegokolwiek banku rosyjskiego, to Szwacaria w porownaniu z tym dziadostwem).
Autor: Tomasz
Obsługa
Dodano: 19 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
W Szczecin-Zdrojach obsługa to jakieś nie porozumienie.Regularnie wypłacam swoją pensje w dolarach i za każdym razem jakiś wielki problem.Nie wspomne o tym że nie posiadają nigdy w banku nawet 100$ które można wypłacić od ręki.Trzeba stać w kolejce zamawiać na drugi dzień.Następnego dnia przychodzi się po pieniądze stoi w kolejce a pani mowi żeby sobie usiąść i poczekać bo pieniadze wypłaci pani która notorycznie albo jest zajęta albo wraca za 15 min z zakupów z siatkami.To jest jakieś chore!!!!Zamawianie pieniedzy jest do godziny 15 mimo ze bank pracuje dluzej.To co jak ktos pracuje to ma się z pracy zwolnic?????Wyplata pieniedzy wiąże sie za każdym razem z dwukrotnym przychodzeniem do banku i staniu w kolejce.Odradzam i chyba wycofuje wszystkie fundusze i uciekam do konkurencji ktorej nie brakuje
Autor: artdanus artdanus
KULTURA
Dodano: 18 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Teraz piszę negatywnie ... ale nie o BANKU , tylko o kulturze Tzw. internautów !! Pamiętajcie ! Wiele osób pisze dla żartów lub po jakichś -dopalaczach- (pisownia). Z mojej praktyki 80 % opinii nie jest adekwatne do rzeczywistości. Ja najpierw pytam się osób w tzw. realu.. znajomych itp. i to jest najlepsza opinia. Potem piszę realną prawdę. PAMIĘTAJCIE ! każdy jest kowalem swojego losu , ale potwierdzam , Bank MILLENNIUM jest jak każdy , wszystko na czas , a dla moich potrzeb dużo lepszy . Ja nie ponoszę żadnych dodatkowych kosztów, mało tego nawet otrzymałem zwrot za koszty naprawy telefonu (konto 360) . Nawet złotówki nie zapłaciłem z konta. Jedyny minus (ale to w każdym banku) obrót na koncie 1000 zł. Pozdrawiam ! Artur
Autor: ~Stachu
kiedyś
Dodano: 18 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Kiedyśi ten bank był dobry ,ale to było kiedyśi ,a tero to przeciukane zimno kawa,chlub bez masła,kiedysi to było dobrze dawały mi stówki z kopernikiem kiedyśi panie a tero to ooooo tero to mi nawet nimo kto rozpora zasunąć kiedyśi to było się trzepało po bankach a tero to nie dajo eeee może kiedysik beje lepi ale to chyba beje kiedysi kiedy to nie wiom !
Autor: Klient
Bank
Dodano: 18 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Ojojojoj chciałem wejść do tego banku i ciągnąłem za drzwi :( a tam było napisane pchaaaaaać ! Yheeeee yheeee yheeeee !
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.