Logowanie Rejestracja
Bank Millennium opinie Klientów

Bank Millennium opinie

Opinie o banku Bank Millennium

Bank Millennium - ocena: 1.90 / 5 - liczba opinii 208

Bank Millenium jest bankiem uniwersalnym, który oferuje szereg nowoczesnych usług i produktów finansowych zarówno klientom indywidualnym (segment detaliczny, Prestige oraz Private Banking), jak i mikroprzedsiębiorcom, dużym firmom oraz przedstawicielom sektora MŚP (Bankowość Przedsiębiorstw). Klienci mogą korzystać z bankowości tradycyjnej, mobilnej oraz internetowej.

 

Bank Millenium należy do czołówki na rynku bankowości hipotecznej – udziela kredytów hipotecznych, pożyczek hipotecznych, a także kredytów refinansowanych i konsolidacyjnych. W ofercie znajdziemy po kilka rodzajów produktów finansowych – od kont osobistych (tradycyjnych i mobilnych) oraz walutowych przez karty kredytowe, debetowe i przedpłacone, po produkty oszczędnościowe

Opinie klientów o Bank Millennium. Co myślą użytkownicy o Bank Millennium?

Promocja tygodnia w Bank Millennium:

pożyczka gotówkowa

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Bank Millennium
Dodaj opinię o Bank Millennium:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Bank Millennium (221):

Autor: patrycja molendowska
porazka
Dodano: 5 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
ten bank to jakas porazka nawet kase biora za to ze płace karta smiech na sali
Autor: Majka
bezprawnie zablokowane środki
Dodano: 2 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
KOszmar ten Millennium. Po śmierci męża chciałam przekształcić konto wspólne na moje własne i stawiłam się w placówce razem z synem, będącym również spadkobiercą, złożyliśmy postanowienie sądu o nabyciu spadku, do tego oświadczenia, że już syn otrzymał ode mnie przelew tytułem spadku i jest spłacony. Niestety bank przeniósł wszystkie moje pieniądze na swój techniczny rachunek a od nas zażądał czytaj "zmusił" do złożenia idiotycznych wniosków o wypłatę spadku. Wnioski złożyliśmy a bank umilkł.Od pięciu dni jestem bez środków do życia, na mój oburzony mail żądający moich własnych pieniędzy dostałam odpowiedź, że... otrzymam odpowiedź w ciągu 3 dni. Na mój kolejny mail dostałam złośliwą odpowiedź, że reklamacje załatwia się w ciągu 30 dni!!! Nadal nie mam z czego żyć, mimo, że w niczym nie zawiniłam. Syn jest spłacony, zeznania podatkowe dawno złożone!!! Bank Millennium omijajcie dalekim łukiem!!
Autor: zniesmaczona
Kolejny cios dla właściciela Banku Millennium. Musi zwrócić pieniądze oszukanym
Dodano: 30 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Cytat z Gazety Prawnej.Pl: Banco Comercial Portugues, właściciel polskiego Banku Millennium, przegrał sprawę przed sądem w Lizbonie i został zobowiązany do zwrotu pieniędzy klientom, którym nielegalnie zaokrąglał z nadwyżką odsetki za kredyty mieszkaniowe. Lizboński sąd orzekł, że praktyki zaokrąglania przez Banco Comercial Portugues (BCP) odsetek od kredytów mieszkaniowych przed 2006 r. z poziomu 4,18 proc. do 4,25 proc. były nielegalne. Nadwyżki, jakie BCP uzyskiwał z tego tytułu muszą zostać zwrócone klientom. Dodatkowo sąd zobowiązał właściciela Banku Millennium do poinformowania opinii publicznej o werdykcie trybunału w dwóch głównych portugalskich dziennikach. Przedstawiciele BCP odmówili komentarza na temat decyzji lizbońskiego sądu. Portugalskie media odnotowują, że wyrok trybunału odbije się negatywnie na wynikach finansowych spółki, podobnie jak czwartkowe porozumienie europejskich banków z państwami Unii Europejskiej na temat umorzenia 50 proc. długu Grecji. Szacuje się, że właściciel Banku Millennium, który posiada część greckiego długu, straci w rezultacie tej decyzji około 300 mln euro. Portugalska firma BCP posiada 65,5 proc. udziałów polskiego Banku Millennium, którego zysk w pierwszym półroczu br. wyniósł 54 mln euro. I JAK MYŚLICIE? KTO TO ZAPŁACI??? UCIEKAĆ, UCIEKAĆ CZYM PRĘDZEJ Z TEGO "BANKU"
Autor: zniesmaczona
bank prywatnych snobów!!!!!
Dodano: 30 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Kredyt hipoteczny we frankach:( Jestem klientem długoletni ( ma się rozumieć-czyli zarabiają!!!), zero współpracy i wypracowania kompromisu w zmianie warunków hipoteki. Zero osoby do negocjacji ze strony Banku. Obsługa w placówkach nie kompetentna do wypracowania kompromisu i decyzyjności, zero kontaktu z taką osoba ze strony banku. Wszystko odbywa się na zasadzie papierowej!!!!! w dobie komputeryzacji (żenada). Odnosi się wrażenie - decyzyjność jednoosobowa, odpowiedź na piśmie i tak musi być, totalna zlewka na Klienta. Uciekajcie z tego banku, bo i tak Was wyrolują prędzej czy później. Niestety nie mam zdolności kredytowej, żeby stąd uciec i to jest pułapka dla mnie, a zysk dla tego PRYWATNEGO PASOŻYTA
Autor: Jolly
Drogie konto, żałuję
Dodano: 29 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ukryte opłaty, bardzo drogie konto - 2,99 ubezpieczenie karty, 7 zł za kartę, 8 za prowadzenie rachunku.
Autor: zrezygnowany
tragedia
Dodano: 26 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
20 lat ror zawsze środki na lokatach spłata złotej kartu kredytowe ustawiona na 100%, bez opóźnień zapewnienie przez kilka miesięcy o dostępności dla mnie kredytu hipotecznego. Przed złożeniem dokumentów zdolność kredytowa wstęp ie ustalona na 190.000. Chcę 150.000. Analiza i decyzja na 120.000 uwarunkowana wypłata od przedłożenia pozwolenia na użytkowanie rozpoczętej budowy. Powód wg dyrektora oddziału wiek kredytobircy ( chciałem na 10 lat) makabryczne 58 lat. Wszystko w łeb wzięło budowa przerwana środki wpakowane ok. 65.000 zamrożone dzięki tej super współpracy. Przestrzegam staruchów !!!! Zmieniłem bank do ror. Pozdrawiam członków zarządu
Autor: margaryna
konto 360
Dodano: 24 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
konto 360 to widze jakis ich hit :))) widac ze nie tylko ja sobie chwale. wczesniej mialam rachunek w innym banku (nie napisze jakim zeby nie robic antyreklamy hehe), ale byly niezle z nimi przeboje, oplaty, prowizje naliczane z kosmosu niewiadomo za co. teraz odkad sie przenioslam do millennium to w koncu czuje sie jak czlowiek a nie maszynka do nabijania pieniedzy
Autor: kamila
konto 360
Dodano: 24 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Korzystam od niedawna z konta w banku millennium, konta 360. Musze przyznać, że jak na razie jestem zadowolona. Konto za zero, przyjemna aplikacja online. Pracuję nad zgarnięciem kasy za zwrot wydatków.
Autor: vadeer77
mam lokatę
Dodano: 24 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
kompletną. Chciałem odłożyć gotówkę na rok i oferta Millenium była najlepsza bo dają najpierw 2,8% przez pół roku a ptem 2,3% szkoda ze morzna mieć tylko jedną lokatę, bo załozylbym kolejną na takie warunki
Autor: xxx
Bank Millenium Skorosze
Dodano: 18 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jakąś masakra w dzisiejszej obsłudze klientów Millenium Skorosze 50 minut czekania,aby złożyć podpis!!!
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.