Logowanie Rejestracja
Bank Millennium opinie Klientów

Bank Millennium opinie

Opinie o banku Bank Millennium

Bank Millennium - ocena: 1.90 / 5 - liczba opinii 208

Bank Millenium jest bankiem uniwersalnym, który oferuje szereg nowoczesnych usług i produktów finansowych zarówno klientom indywidualnym (segment detaliczny, Prestige oraz Private Banking), jak i mikroprzedsiębiorcom, dużym firmom oraz przedstawicielom sektora MŚP (Bankowość Przedsiębiorstw). Klienci mogą korzystać z bankowości tradycyjnej, mobilnej oraz internetowej.

 

Bank Millenium należy do czołówki na rynku bankowości hipotecznej – udziela kredytów hipotecznych, pożyczek hipotecznych, a także kredytów refinansowanych i konsolidacyjnych. W ofercie znajdziemy po kilka rodzajów produktów finansowych – od kont osobistych (tradycyjnych i mobilnych) oraz walutowych przez karty kredytowe, debetowe i przedpłacone, po produkty oszczędnościowe

Opinie klientów o Bank Millennium. Co myślą użytkownicy o Bank Millennium?

Promocja tygodnia w Bank Millennium:

pożyczka gotówkowa

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Bank Millennium
Dodaj opinię o Bank Millennium:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Bank Millennium (221):

Autor: Mirosław
dluuuugie konto
Dodano: 4 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Omijajcie ten bank ! Wiecie ile musiałem czekać aż założy mi pracownik konto ? PRAWIE 1,5 GODZINY Tyle czasu opowiadania , kto to spamięta i tak swoje wezmą potem .
Autor: klient
nie polecam
Dodano: 4 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zdecydowanie odradzam ten bank !!!! KONTO ZAKŁADAŁEM OKOŁO 1 GODZINY - MASAKRA PANI OPOWIADA I OPOWIADA I TAK TEGO NIE ZAPAMIĘTAŁEM , DO OBSŁUGI CZEKAŁEM TEŻ OKOŁO GODZINY , jAK ZA DAWNEGO PRL-u . TAKA OBSŁUGA JEST W BANKU W KĘTRZYNIE . jAK CHCEM COŚ ZAŁATWIĆ TO MUSZĘ BRAĆ DZIEŃ WOLNY Z PRACY BO TAK DŁUGA JEST KOLEJKA . TERAZ BĘDĘ ZAMYKAĆ TE KONTO I PRZENIOSĘ DO KONKURENCJI GDZIE NIE MA KOLEJEK I KONTO ZAKŁADA SIĘ BŁYSKAWICZNIE BEZ OPOWIADANIA BAJEK . NIE POLECAM BANKU MILENIUM !!!!!!
Autor: klient
Bank
Dodano: 23 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Bank jak bank, nie jestem typem osoby która z byle gównem idzie do oddziału i zawraca dupę więc do tych czynnosci które wykonuję konto w tym banku jest jak najbardziej ok!
Autor: sebastian
Obsługa
Dodano: 23 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
ludzie zastanówcie się do czego służy wam bank? Każdy narzeka że drogo, słabo źle itp... a prawda taka że dla 99% z was potrzebne są tylko przelewy internetowe karta debetowa i to chyba na tyle... Wkurzają mnie osoby w wieku średnim które od rana koczują pod drzwiami oddziału szarpiąc za drzwi już godzinę przed otwarciem tylko po to aby zobaczyć jaki jest stan konta lub dokonać wypłaty z kasy, to właśnie tacy ludzie produkują kolejki i przez takich porządni klienci muszą czekać jeśli chcą załatwić jakąś ważną sprawę... Podobnie sprawa wygląda w banku który reklamuje się z 1000 zł. Tam staruchy czekają w kolejkach żeby spłacić ratkę kredytu jaky nie mogli założyć zlecenia stałego z konta aby płatność się sama realizowała... i zauważyłem kolejną zależność że zawsze w kolejkach stoją staruchy na emeryturze i bez przerwy narzekają, kiedyś byłem w tym banku na spotkaniu ( w CA mam swojego doradcę ) i każdy płakał że zostałem obsłużony bez kolejki...
Autor: jucempamie
przyzwoity bank
Dodano: 12 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
ja jestem zadowolona z usług tego banku. Warunki do spełnienia bezpłatnego konta minimalne i nieskomplikowane. Wystarczy trochę wysilić mózg,by to ogarnąć.Obsługa na wysokim poziomie.Ludzie nie ośmieszajcie się waszymi problemami,bo to tylko świadczy o tym,ze nie potraficie zrozumieć tylko 2 stron umowy,żenada. Śmieszą mnie potem te wasze żale na forum
Autor: klient
okradanie klienta
Dodano: 8 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
przestrzegam przed bankiem millenium,pomimo spełnienia wymogu wpływu środków na konto oraz dokonania transakcji kartą pobierają opłatę za prowadzenie konta
Autor: Marselina
Nie tylko klientów tak się traktuje w tym Banku
Dodano: 5 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Z jednej strony są klienci, których asystenci i konsultanci chcieliby obsłużyć rzetelnie i fachowo z drugiej zaś przełożeni i kierownicy oddziałów, którzy wymuszają na swoich pracownikach sprzedaż niepewnych lokat opartych na funduszach-mnie się udało uniknąć takiej wpadki dzięki fachowej obsłudze, której ten bank ma coraz mniej.Jak ktoś założy klientowi lokatę "bezpieczną" to trafia na dywanik do swojego kierownika.Ostatnio stojąc w kolejce w banku w Rumi (to jedyny oddział w tym mieście i jestem na niego skazana)byłam świadkiem jak pani doradca (do którego klienci z zasady mają zaufanie- wielki błąd)wcisnęła parze kilkudziesięciolatków dwie karty kredytowe - chociaż nie mieli pojęcia co podpisują i do czego ten plastik służy.Skargi nie mogliby złożyć bo kierownika jak zwykle nie ma w oddziale albo jest na pół etatu zatrudniona albo ma chody u dyrektora/ki a wzorem placówek w Gdyni to chyba powinna na obsłudze siedzieć przy dużej kolejce.To się nazywa bank nr 1 wg NEWSWEEKa.A łamanie praw pracowniczych to na porządku dziennym jest.Przykład z Gdyni dobrze to odzwierciedli bo tam w oddziale na skwerze trzeba podpisać glejt,że było się na godzinnej przerwie w czasie pracy chociaż tak naprawdę godzinnej przerwy nie ma(ale w papierach się wszystko zgadza). Odradzam ten bank i polecam odwrócić się o 180 stopni po wejściu do takiej placówki i zamknąć drzwi za sobą (niedługo też tak zrobię bo mam duży wybór banków).
Autor: klientka
bank-porazka
Dodano: 25 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
wlasnie przygotowuje sie do zamkniecia konta w banku Millenium na zawsze. Mnie oszukali na lokatach.
Autor: klient
obsługa
Dodano: 9 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie otwierać konta w Kętrzynie kolejki ogromne jeszcze jak były dwa banki to było ok a teraz to masakra Ostrzegam tutaj bank kojarzy się PRL-em
Autor: Majka
Millennium oszuści
Dodano: 7 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Arturze z 18 sierpnia 2015 r. Jeżeli deszcz nie padał nad Twoim domem to nie twierdź, że na całym świecie jest susza. Nie dlatego ostrzegamy innych przed tym pożal się boże bankiem Millennium, bo naszprycowaliśmy się dopalaczami a dlatego, że bank wykorzystuje swoją pozycję i traktuje nasze pieniądze jak własne. I wiem, że opinie innych są równie prawdziwe, bo doświadczyli idiotyzmu i pazerności tego banku na własnej skórze. Dodam tylko, że dziś już dziesiąty dzień jak pozostaję bez środków do życia, po tym jak chciałam po śmierci męża przekształcić wspólne konto w moje własne. Dodam, że spadkobierca spłacony, nikomu w niczym nie zalegam, Bank miał to udokumentowane oświadczeniem i osobistym stawieniem się, a mimo to zabrał mi środki z konta czytaj.. ukradł. Od 10 dni Millennium chamsko obraca moimi oszczędnościami i zarabia na wyrwę, w czasie gdy ja mam na koncie "0" i bez pomocy rodziny zdechłabym z głodu. A co byłoby gdyby jakaś wdowa, tak załatwiona przez bank, jednak nie miała rodziny? Moja rada... jeżeli ktoś chce zgłosić w Millennium zgon małżonka, to pod żadnym pozorem niech nie zostawia na koncie pieniędzy bo odmóżdżeni pracownicy banku zablokują je, nawet jeżeli wszyscy spadkobiercy już są spłaceni. Na darmo szukać logiki, tam gdzie rządzi pazerność.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.