Logowanie Rejestracja
Bank Millennium opinie Klientów

Bank Millennium opinie

Opinie o banku Bank Millennium

Bank Millennium - ocena: 1.90 / 5 - liczba opinii 208

Bank Millenium jest bankiem uniwersalnym, który oferuje szereg nowoczesnych usług i produktów finansowych zarówno klientom indywidualnym (segment detaliczny, Prestige oraz Private Banking), jak i mikroprzedsiębiorcom, dużym firmom oraz przedstawicielom sektora MŚP (Bankowość Przedsiębiorstw). Klienci mogą korzystać z bankowości tradycyjnej, mobilnej oraz internetowej.

 

Bank Millenium należy do czołówki na rynku bankowości hipotecznej – udziela kredytów hipotecznych, pożyczek hipotecznych, a także kredytów refinansowanych i konsolidacyjnych. W ofercie znajdziemy po kilka rodzajów produktów finansowych – od kont osobistych (tradycyjnych i mobilnych) oraz walutowych przez karty kredytowe, debetowe i przedpłacone, po produkty oszczędnościowe

Opinie klientów o Bank Millennium. Co myślą użytkownicy o Bank Millennium?

Promocja tygodnia w Bank Millennium:

pożyczka gotówkowa

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Bank Millennium
Dodaj opinię o Bank Millennium:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Bank Millennium (221):

Autor: on
cwaniaki
Dodano: 5 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie dajcie się nabrać w tym banku!!! Zszedł na samo dno.Żerują na kliencie.
Autor: zawiedziona
Biała Podlaska
Dodano: 4 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jak tak można namówić klienta na lokatę długoterminową FENIKS X wiedząc, że z niej g...wno skorzysta.BEZCZELNOŚĆ! Bank niewiarygodny a obsługa pań bardzo nieprzyjazna klientowi. Jestem zawiedziona,załamana, oszukana, okradziona z pieniędzy i godności.Wybrałam ten bank i niestety PRZEGRAŁAM.Zarobili na moim zaufaniu i łatwowierności.NIKOMU NIE POLECAM!!! STANOWCZO ODRADZAM I BARDZO ŻAŁUJĘ ,ŻE DAŁAM SIĘ OSZUKAĆ. Bądźcie czujni i uważni idąc do Millenium!!!
Autor: okradziona
złodziejstwo i oszukaństwo w biały dzień
Dodano: 4 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Opinia jak najbardziej negatywna o Millenium . Tak są wyszkoleni pracownicy w tym banku ,aby uczciwego człowieka puścić z torbami.Przez 18 miesięcy z dużą gotówką ZERO%. na koncie .ZŁODZIEJE I OSZUŚCI. W dodatku nie wypłacili mi moich pieniędzy w terminie ,twierdząc ,że nie mają w tej chwili takiej kwoty. DNO...FIUTY...I WODOROSTY. PRZESTRZEGAM INNYCH PRZED TYM BANKIEM.
Autor: MR
prowizje od bezpłatnych przelewów
Dodano: 3 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank reklamuje swoje konto 360 twierdząc, iż przelewy internetowe są bezpłatne. Na pierwszy rzut oka wszystko jest wspaniale problem pojawia się w sytuacji kiedy klient chce dokonać przelewu w kwocie wyższej niż limit dzienny ustalony odgórnie przez bank. System Millnet takiego przelewu nie przepuści kierując klienta do oddziału. Tam wprawdzie przelew można zrealizować ale od transakcji będzie pobrana prowizja. Tak więc prawda jest taka, iż przelewy internetowe są bezpłatne ale ograniczone kwotowo. Suma summarum klient może dokonać przelewu internetowego tylko do określonej wysokości. Każdy większy przelew będzie rodziło obowiązek zapłaty bankowi prowizji
Autor: JOLLY21
Lokata inwestycyjna FENIKS X
Dodano: 2 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam - lokata inwestycyjna FENIKS X - to jakaś porażka - zainwestowałam w tą lokatę i po 18 miesiącach nie otrzymałam żadnych odsetek . Bank przez ten czas obracał moimi pieniędzmi - a ja nie otrzymałam nic - to jest naprawdę żenujące. Nie polecam ten inwestycji . Nie polecam tego banku - czuje się oszukana . Nie proponujcie klientom takich słabych lokat inwestycyjnych.
Autor: caci
Nie polecam Millenium
Dodano: 1 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Zainwestowalam 25 tysiece w fundusze FENIKS i nic nie zarobilam do prawie 2 lata... Co za swinie...
Autor: Cypisek
naciągactwo
Dodano: 28 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Wypłacałem 20tyś. zdjęli z konta 2x20 tyś. i to ja mam pisać reklamacje i prosić łaskawie o zwrot,toż to zwykłe złodziejstwo. Omijajcie oddział Millennium w Gdyńskiej Riwierze to tam właśnie w sposób szczególny traktują klientów. Byłem już szczęśliwym posiadaczem konta w Millennium dawno temu i odszedłem właśnie z tego powodu ,wtedy próbowali oszukać mnie na świadectwach udziałowych.Odradzam wszystkim współpracę z nimi,ja po rozliczeniu kasy kończę tę przykrą znajomość
Autor: tiom
NIE POLECAM !!!!
Dodano: 27 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank Millenium pozostawia wiele do życzenia, nie potrafi zająć się stałym klientem. Pani A. Werbińska z Poznania nie powinna być w tym momencie na stanowisku kierowniczym skoro nie umie załatwić prostych spraw z klientem....
Autor: natalia
BRAK SŁÓW Pani WERBIŃSKA z oddziału w Poznaniu
Dodano: 27 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Omijajcie BANK MILLENIUM z daleka a szczególnie P. A.Werbińską !!! ZERO pojęcia o tym co powinna mieć w małym palcu !!!
Autor: klient
Przeszedłem z ING
Dodano: 11 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Od 12 lat byłem klientem ING. Kiedyś banku śląskiego, potem ING banku śląskiego a teraz ING. Posiadałem konto Direct. Od stycznia wprowadzają opłaty za wypłaty z innych bankomatów. Poszedłem do oddziału Millennium. Spodobało mi się konto 360. Zostawiłem sobie konto w ING ale zlikwidowałem tam kartę. Teraz mam konto ING i Konto 360 millennium. Uważam, że millennium ma tak samo dobrą obsługę jak ING, banalne zasady jak ING i super bankowość mobilną. Elektroniczna też jest na bardzo wysokim poziomie. Dlatego uważam, że millennium to super bank. Polecam każdemu który jest wkurzony na ING z powodu zmian w tabeli opłat i prowizji. Pozdrawiam serdecznie.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.