Logowanie Rejestracja
Bank Millennium opinie Klientów

Bank Millennium opinie

Opinie o banku Bank Millennium

Bank Millennium - ocena: 1.90 / 5 - liczba opinii 208

Bank Millenium jest bankiem uniwersalnym, który oferuje szereg nowoczesnych usług i produktów finansowych zarówno klientom indywidualnym (segment detaliczny, Prestige oraz Private Banking), jak i mikroprzedsiębiorcom, dużym firmom oraz przedstawicielom sektora MŚP (Bankowość Przedsiębiorstw). Klienci mogą korzystać z bankowości tradycyjnej, mobilnej oraz internetowej.

 

Bank Millenium należy do czołówki na rynku bankowości hipotecznej – udziela kredytów hipotecznych, pożyczek hipotecznych, a także kredytów refinansowanych i konsolidacyjnych. W ofercie znajdziemy po kilka rodzajów produktów finansowych – od kont osobistych (tradycyjnych i mobilnych) oraz walutowych przez karty kredytowe, debetowe i przedpłacone, po produkty oszczędnościowe

Opinie klientów o Bank Millennium. Co myślą użytkownicy o Bank Millennium?

Promocja tygodnia w Bank Millennium:

pożyczka gotówkowa

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Bank Millennium
Dodaj opinię o Bank Millennium:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Bank Millennium (221):

Autor: monika
nie polecam
Dodano: 30 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zawiodłam się na kolejnym banku. Przy zakładaniu konta tacy pomocni, wszystko załatwią a potem okazuje się, że sama musisz zamknąć konto w innym banku, osobiście pracodawce poinformować o zmianie konta, obiecano wyłączyć pakiet i dowiedziałam się, że miły konsultant nie zrobił tego a kasy nie oddadzą, bo powinnam sama to wyłączyć. Generalnie wszystko fajnie jak zakładasz konto, w tedy traktują cie jak króla ale potem jesteś zwykłym szarym człowiekiem i mają cie gdzieś.
Autor: SYLWIA
NIE POLECAM
Dodano: 20 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
SŁODZĄ DO BÓLU ,ALE TO WSZYSTKO .BARDZO DROGO ZA PROWADZENIE KONTA ,OPLATA NA MIEJSCU W PLACÓWCE ZA PRZELEW PRAWIE 8 ZŁ ( ZAZNACZAM ,ŻE JESTEM KLIENTKĄ ) .NIE POLECAM
Autor: Milena
zawiedziona
Dodano: 14 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Miałam otworzyć konto w tym banku , ale jak poszłam się dowiedzieć co i jak to Pani zaczęła mi opowiadać różne rzeczy o koncie przez prawie 45 minut ( chyba lekka przesada , spóżniłam się po dziecko do przedszkola ) , ja i tak tego nie spamiętałam. Doszłam do wniosku , że tak długo będzie zawsze kiedy tylko odwiedzę ten bank . Zrezygnowałam i otworzyłam konto w banku innym , który jest po sąsiedzku ( szybciutko i do rzeczy ), Nie polecam banku milenium ze względu na długi czas obsługi klienta . Kochani pracownicy banku szanujcie czas klienta zapewniajcie obsługę sprawną i profesjonalną > pozdrawiam
Autor: konrad
złodzieje
Dodano: 13 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Konto posiadam od kilku lat i każdemu radze omijac szerokim łukiem.gdy brałem kredyt w pln to zagłaskali by na smierc i te ubezp obowiazkowe gdy straci pan prace to ubezp na czas zasiłku bedzie pokrywac raty.pech chciał ze miałem zasiłek i papiery do banku zaniosłem ale wymyslili ze to musi byc umowa na stale.lub kontrakt dyrektorski.myslalem ze jebne a tak pita mnie omamila ze wystarczy miec zasilek.druga sprawa brak wplatomatow.ogromne spoznienia w przelewach itd.tylko splace kredyt od razu zamykam to kurestwo.
Autor: M.
oszukana
Dodano: 2 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
oszukują,od dużej kwoty lokaty, po roku oszczędzania 15 zł zysku,myślałam ,ze mnie krew zaleje,a na wypłatę swoich oszczędności musiałam czekać dwa tygodnie-nie polecam!!
Autor: Czesław
Autoryzacja podpisów
Dodano: 15 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Byłem właśnie w Millennium Bank z Mamą 81 lat, mieliśmy ogromny problem z wypłatą pieniędzy. Zanegowano nam podpis, i długo obradowała Pani przy kasie oraz Dyrektor, podpis był dla mnie podobny z wzorem ale oni doszukiwali się nie wiem czego, nie są przecież grafologami i nie powinni opiniować prawidłowo złożonego podpisu. Wiele osób ma ogromne problemy z wypłatami i podpisem. Działania Banku uważam za nieetyczne, ciekawe czy negowanie podpisu jest legalne bez grafologa.
Autor: potencjalny klient
nie polecam
Dodano: 9 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
nigdy nie próbujcie w tym banku konta zakładać , pracownik będzie was trzymał około godziny i twierdzi ze musi tak dużo opowiadać bo zwolnią go z pracy , Chyba od godziny mówienia ma płacone to jakaś żenada ja chcę tylko konto założyć a mi ściemnia o pożyczkach i kartach kredytowych i debetach itd itd ,Chcą na chama klienta zadłużyć i potem trzymać go latami i doić z kasy Wyszedłem szybciej niż wszedłem i konta nie założyłem obok w drugim banku Alior szybko i bez ściemy założyli mi konto też darmowe i nie przeprowadzali spowiedzi
Autor: Andrzej P
Totalna olewka
Dodano: 15 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Dziś w łodzi w placówce przy ul. Rzgowskiej tylko dwoje pracowników, jeden z klientami przy burku i drugi to kasjerka. Na pytanie, czy jest ich tylko tylu odpowiedź "w tej chwili tak". Żenada:(((
Autor: Aleksander
Brak szacunku dla klientów
Dodano: 11 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Niestety, za każdym razem, kiedy muszę coś w tym banku załatwić, konieczne są minimum 2-3 wizyty w oddziale. Mówię tu np o wypłacie waluty.. Zamawianie z tygodniowym wyprzedzeniem nie ma sensu, bo i tak wypłacą to co chcą a nie co zamówiliśmy. Dokumenty giną, bałagan ogromny.. Zdecydowanie daleko od tego banku.
Autor: Grażyna Milelno
odradzam
Dodano: 10 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zdecydowanie nie polecam tego banku Milennium . Chciałam otworzyć z synem kont . Pani trzymała nas około 1 godziny , to chyba jakaś kpina i nie szanowanie czasu klienta , Tyle gadania to ja jeszcze nie słyszałam nigdzie , a i tak tego nie zapamiętałam co pracownica opowiadała chciałam tylko otworzyć konto a nie jakieś bajdurzenie , Naciąganie klienta na kredyty i karty kredytowe to widać specjalność tego banku , Wyszłam szybciej niż weszłam - zrezygnowałam , żałuje tylko czasu który pracownik mi zabrał . Otworzyłam kont w Getinie , szybciutko i sprawnie około 15 minut , Pani uprzejma i widać szanuje czas swojego klienta . Więcej do Milenium nie pujdę
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.