Logowanie Rejestracja
Bank Millennium opinie Klientów

Bank Millennium opinie

Opinie o banku Bank Millennium

Bank Millennium - ocena: 1.90 / 5 - liczba opinii 208

Bank Millenium jest bankiem uniwersalnym, który oferuje szereg nowoczesnych usług i produktów finansowych zarówno klientom indywidualnym (segment detaliczny, Prestige oraz Private Banking), jak i mikroprzedsiębiorcom, dużym firmom oraz przedstawicielom sektora MŚP (Bankowość Przedsiębiorstw). Klienci mogą korzystać z bankowości tradycyjnej, mobilnej oraz internetowej.

 

Bank Millenium należy do czołówki na rynku bankowości hipotecznej – udziela kredytów hipotecznych, pożyczek hipotecznych, a także kredytów refinansowanych i konsolidacyjnych. W ofercie znajdziemy po kilka rodzajów produktów finansowych – od kont osobistych (tradycyjnych i mobilnych) oraz walutowych przez karty kredytowe, debetowe i przedpłacone, po produkty oszczędnościowe

Opinie klientów o Bank Millennium. Co myślą użytkownicy o Bank Millennium?

Promocja tygodnia w Bank Millennium:

pożyczka gotówkowa

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Bank Millennium
Dodaj opinię o Bank Millennium:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Bank Millennium (221):

Autor: ~Stachu
Bank
Dodano: 15 września 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Kiepski bank ani wychodka nie ma masakra
Autor: Klient
wydawanie waluty obcej
Dodano: 9 sierpnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank wydaje walute obcą klientom która wyszła juz z obiegu kilka lat
Autor: Eliza
masakra
Dodano: 28 lipca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zdecydowanie nie polecam obsługa wraz z kadra kierowniczą wprowadza w błąd , mili tylko przy zakładaniu konta potem same problemy . Co z tego że później przepraszają to nie Oni ponoszą konsekwencje tylko klient . Odradzam
Autor: Mika
OSZUŚCI
Dodano: 18 lipca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
nie polecam sprawa oszustwa i wyłudzenia wydanych kart kredytowych na podstawie bardzo wysokich dochodów mojego byłego małżonka i jedynie moim podpisem bez zdolności kredytowej, zajmowałam się domem a konto było wspólne z były małżonkiem, dług ok 16000 plus olbrzymie odsetki a bank bardzo dobrze wyliczył zdolność kredytowa, sprawa w prokuraturze, a jak kłamią, lawirują, reklamacje negatywne, brak odpowiedzialności i jedno wielkie oszustwo
Autor: tomasz
sms
Dodano: 9 lipca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
po prostu dziadostwo, ich sms potwierdzajace zakup w sieci dochodza wiecznosc - badziewiasty bank i pomyslec ze mam u nich konto ponad 20 lat - oczywiscie od czsów banku gdanskiego - no more
Autor: Pawel
wielki negatyw dla banku
Dodano: 6 lipca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Kredyty oprocentowane strasznie splacalem 5 lat i nic placilem same odsetki do banku a mój kapitał stal w miejscu ZLODZIEJE Dopiero jak przeniosłem kredyt do innego banku to widzę ze splata kapitału jest zupełnie inna. BANK MILLENNIUM JEST DLA TYCH CO LUBIA WYRZYCAC PIENIADZE NA PREZESIKOW I NIE KOMPETENTNY PERSONEL
Autor: Mic
Nie polecam
Dodano: 4 lipca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Złodzieje i tyle. Omijajcie ten bank szeroki łukiem.
Autor: MG
Nie polecam
Dodano: 30 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zdecydowanie nie polecam. Zadręczają propozycjami pożyczek z odsetkami 47% w skali roku. Przepisy traktują jak im wygodniej - przykładowo współwłasność działa u nich jak upoważnienie. A już odradzam transakcje kartami kredytowymi w przeliczeniu na waluty obce. Przy kursie USD (kupno) z dnia 22.06.2016 wynoszącym 3.92zł (kantory), 3.89, 3.95zł (NBP) przeliczyli mi transakcję (dla karty VISA) po 4.11zł/USD tłumacząc 5%(sic!) narzutem. Transakcja wisiała nie zaksięgowana na karcie przez tydzień, kurs USD rósł, po czym na jeden dzień transakcja zniknęła i pojawiła się, lecz już przeliczona po innym kursie, tym razem 4.20zł/USD. Na rozpatrzenie reklamacji muszę czekać 30 dni. Zamykam taką współpracę
Autor: Joa
Syficzny bank
Dodano: 29 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Miałam tam konto z limitem kredytowym do 12000 ale spłaciłam go wcześniej i rozwiązałam z nimi umowę o prowadzenie konta. Na co się zgodzili, bo wcześniej były problemy ze spłatą raty, Są zbyt nachalni ze swoimi propozycjami kredyt mały a procent duży. Zakładają z góry, że klient jest ciemny i nie ma pojęcia o finansach, przy mnie to wpisywali w rubryki. Bank buraków . W Szczecinie zamknęli kilka oddziałów z powodu rezygnacji klientów, m. in pl Zwycięstwa się zwijają!!!!!! Szkoda, że miałam u nich konto 10 lat!! W dokumentach kredytowych poświadczają nieprawdę, że klient ma zdolność kredytową bo rzekomo decydują o tym wpływy na konto. Odradazam
Autor: mimi
tragedia
Dodano: 4 maja 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zacznijmy od placówki w Sopocie ba ul Niepodległości zawsze panie na kasie są czymś zajęte i czas oczekiwania 15 to minimum z minimum. Maja czas bo przecież klient ważny. ..a tak ogolnie to frajerzy nie wiedzą co robią w tej centrali. Karta bankomatowa sie kończy i nie racza wydac nowej. Masakra nie polecam racza
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.