Logowanie Rejestracja
Bank Millennium opinie Klientów

Bank Millennium opinie

Opinie o banku Bank Millennium

Bank Millennium - ocena: 1.90 / 5 - liczba opinii 208

Bank Millenium jest bankiem uniwersalnym, który oferuje szereg nowoczesnych usług i produktów finansowych zarówno klientom indywidualnym (segment detaliczny, Prestige oraz Private Banking), jak i mikroprzedsiębiorcom, dużym firmom oraz przedstawicielom sektora MŚP (Bankowość Przedsiębiorstw). Klienci mogą korzystać z bankowości tradycyjnej, mobilnej oraz internetowej.

 

Bank Millenium należy do czołówki na rynku bankowości hipotecznej – udziela kredytów hipotecznych, pożyczek hipotecznych, a także kredytów refinansowanych i konsolidacyjnych. W ofercie znajdziemy po kilka rodzajów produktów finansowych – od kont osobistych (tradycyjnych i mobilnych) oraz walutowych przez karty kredytowe, debetowe i przedpłacone, po produkty oszczędnościowe

Opinie klientów o Bank Millennium. Co myślą użytkownicy o Bank Millennium?

Promocja tygodnia w Bank Millennium:

pożyczka gotówkowa

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Bank Millennium
Dodaj opinię o Bank Millennium:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Bank Millennium (221):

Autor: Odchodzę z Millennium
Oni mają nas w dupie
Dodano: 10 kwietnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Pogorszyło się i to bardzo, Kiedyś zwracali 3% za płacenie kartą, już dawno tego nie ma. Doczekałem następnego etapu pogorszenia się jakości usług - wczoraj chciałem zapłacić za taksówkę i pomimo salda transakcja odrzucona, żadnego "przepraszamy". DZIADOSTWO. Uważam, że w następnym kroku zaczną kraść. Wycofuję moje środki, póki jeszcze są.
Autor: Jarek.r
Niemiła obsługa infolinii
Dodano: 22 marca 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Do dzisiaj uważałem ten bank za najlepszy (mam konta w 3 bankach, a w ciagu kilku lat przetestowałem jeszcze kilka innych) i obsługa klienta na infolinii też była idealna, aż do dzisiaj
Autor: bank milllennim w Rumi
opinia
Dodano: 1 marca 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Prowadzenie konta, wypłaty z bankomatów bez żadnych opłat i prowizji.
Autor: jeszcze klient
wymuszanie płaczem
Dodano: 28 luty 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
W Olsztynie to dziewczyna płakała zeby wziąć kartę kreytową chociaż na 1 miesiąc i potem zrezygnować bo ma plan i wrednego dyrektora który zmusza i jak nie wciśnie to ją zwolni z pracy , ŻEnada takie wymuszanie na klientach . Jak tak można chyba napiszę do Prezesa banku
Autor: klientka poznań
straszna obsluga
Dodano: 26 grudnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie polecam, w szczególności oddziału w Poznaniu - CH Posnania. Jedna z Pań szczególnie niemiła, natomiast jeden z pracowników, namawia do założenia konta, a następnie do jego usunięcia po miesiącu, aby mu "pomóc wykonać plan". ŻENADA.
Autor: zofia.borowicz@wp.pl
reklama
Dodano: 24 grudnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Wierzyć się nie chce, że bank, który płaci krocie za reklamy telewizyjne, pozwala, aby realizowano je w infantylny sposób z lektorem o nieprzyjemnym głosie, nie umiejącym poprawnie mówić - akcent, a ostatnio "na jednym palcu" w narzędniku używa formy PIENIĄDZAMI!
Autor: marts
oki
Dodano: 10 grudnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Kolejny bank w mojej kolekcji,zaczynałem jako student z kontem w BZWBK,było fajnie,ale się skończyło.Obsługę mieli dobrą,strona internetowa bardzo fajna,niestety zmieniali cenniki bez informowania.Kolejny był ING,fajny,ale odszedłem od nich za prowizję za obce bankomaty-niestety:\Teraz mam Millenium,nic dodać nic ująć-zero opłat.Wypłata na konto,tankowanie płacę kartą i bank za darmo.Problemem ludzi jest,że przywiązują się do konta i płacą,zamiast przenieść się do innego banku.
Autor: zdegustowany
Niekompetencja obsługi
Dodano: 22 listopada 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Omijać oddział w CH Arkadia w Warszawie , niekompetentna pracownica nie umiała przyjąć wpłaty gotówkowej na konto ! nadmieniam , że jestem właścicielem konta i legitymowałem się dowodem osobistym. Następna wizyta w tym banku będzie skutkowała likwidacją konta. NIE POLECAM.
Autor: eellee
NIE POLECAM BANKU MILLENIUM
Dodano: 21 listopada 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank poniżej wszelkiej krytyki - składa kłamliwe donosy na swoich klientów do urzędów skarbowych!!!. Przestrzegam przed zakładaniem wspólnych kont w tym banku. Po śmierci współwłaściciela bank Millennium blokuje połowę środków na kocie, po czym na własną rękę ustala sobie masę spadkową, która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością i wyrokiem sądowym, a następnie informuje o rzekomym spadku urząd skarbowy!! Mam przez ten bank straszliwe kłopoty z wyjaśnieniami dot. ich niepohamowanych i odmóżdżonych działań i nigdy więcej nie chcę mieć z nimi nic wspólnego!! Żenada. Ludzie zabierajcie stamtąd pieniądze, póki możecie!!
Autor: Klient
Millenet
Dodano: 7 października 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Uwaga na Millenet, wysyła podwójnie przelewy, odpowiedź Banku Millenium na reklamację - proszę iść do sądu. Nie polecam
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.