Logowanie Rejestracja
Bank Millennium opinie Klientów

Bank Millennium opinie

Opinie o banku Bank Millennium

Bank Millennium - ocena: 1.90 / 5 - liczba opinii 208

Bank Millenium jest bankiem uniwersalnym, który oferuje szereg nowoczesnych usług i produktów finansowych zarówno klientom indywidualnym (segment detaliczny, Prestige oraz Private Banking), jak i mikroprzedsiębiorcom, dużym firmom oraz przedstawicielom sektora MŚP (Bankowość Przedsiębiorstw). Klienci mogą korzystać z bankowości tradycyjnej, mobilnej oraz internetowej.

 

Bank Millenium należy do czołówki na rynku bankowości hipotecznej – udziela kredytów hipotecznych, pożyczek hipotecznych, a także kredytów refinansowanych i konsolidacyjnych. W ofercie znajdziemy po kilka rodzajów produktów finansowych – od kont osobistych (tradycyjnych i mobilnych) oraz walutowych przez karty kredytowe, debetowe i przedpłacone, po produkty oszczędnościowe

Opinie klientów o Bank Millennium. Co myślą użytkownicy o Bank Millennium?

Promocja tygodnia w Bank Millennium:

pożyczka gotówkowa

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Bank Millennium
Dodaj opinię o Bank Millennium:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Bank Millennium (221):

Autor: Mk
masakra komuna wraca
Dodano: 15 grudnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jak ktoś napisał komuna pełna gębą nikt nic nie wie wszystko centrala. Ludzie w oddziałach zmieniają się co chwila co nowi to gorsi i mniej wiedzą. Załatwienie czegoś w placówce to dramat po co te placówki jak pracownicy nic nie wiedzą i nie potrafią nic załatwić. Podejście do klienta na zasadzie przyszedł, głowę zawraca lepiej niech już idzie bo przeszkadza....... Oferta banku porównując do innych słaba, konta oszczędnościowe słabo oprocentowane znam inne banki też słabo z obsługą ale konta lepsze nie będę reklamował wystarczy poszukać. Odradzam kiedyś jeszcze byli ogarnięci ludzie w placówkach można było coś załatwić, pomagali teraz to szkoda czasu i nerwów.
Autor: ewad
bank jak za czasów komuny
Dodano: 30 listopada 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Mam wrażenie że bank millenium wprowadził się w czasu komuny gdzie się trzeba prosić o własne pieniądze . przelew z millenium do millenium księgowany jest do 3 dni roboczych !!!!! a dokumenty wydawane do 14 dni jak w urzędzie , do tego pracownicy w placówkach wprowadzający klientów w błąd co akurat dla mnie będzie miało poważne konsekwencje finansowe, na każde pytanie słychać odpwiedz - to centrala ,tamto centrala Generalnie centrala jest za wszystko odpowiedzialna a ludzie w placówkach nie wiem po co siedzą , Masakra odradzam !!!!
Autor: Bydgoszczanka
zgroza
Dodano: 27 listopada 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Moja Mama 80 lat: wizyta w banku porażka - zero pomocy telefon na infolinię mimo pogorszonego słuchu po trzecim pytaniu o kody, hasła itp. zakończył się zerwaniem połączenia Jeśli tak jest w banku przyjaznym klientowi, to strach się bać. Przepraszam Mamo, że namówiłam cię na konto w tym banku.
Autor: Klijent Lubin
Najgorszy i najbardziej
Dodano: 27 września 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Najgorszy i najbardziej złodziejski bank ze wszystkich. Brak kompetentnych pracowników z podstawowa wiedzą (każdy mówi co innego). Za aneksy biorą grube pieniądze, nie dotrzymują terminów a co najgorsze mają zapisy w umowach niezgodne z prawem bankowym. Uciekajcie z tego banku.
Autor: jola
opinia
Dodano: 31 sierpnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
posiadam konto w ww. banku jedno muszę przyznać NIKT NIC NIE WIE jest taki ciemnogród że żal.
Autor: jasna1@onet.pl
ten bank należy mijać szerokim łukiem
Dodano: 22 sierpnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Placówka Millennium Banku w Krakowie na osiedlu Teatralnym charakteryzuje się wyjątkowym lekceważeniem klienta. Już drugi raz z tego powodu nie założyłam konta 360 a trzeci raz już nie będę próbować. Poprzednio kazano mi czekać mimo, że dwóch pracowników na stanowiskach na sali nikogo nie obsługiwało, a dzisiaj pracownik najpierw 5 minut rozmawiał z klientem o samochodach (widząc mnie i jeszcze jedną osobę czekające) a następnie wystawił tabliczkę zapraszającą do stanowiska obok mimo, że pracownik obok był zajęty innym klientem.
Autor: Ewelina
Nie polecam nikomu.
Dodano: 17 sierpnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Najgorszy bank z jakim miałam do czynienia. Rachunek biznes, konto w walucie Euro: Opłaty za prowadzenie rachunu Prowize od przelewów PRZYCHODZĄCYCH, Prowizje od wypłaty środków, które stanowi dla tego banku prawdziwe wyzwanie... Zdecydowanie nie polecam!
Autor: EDario
konto techniczne - kpina!!
Dodano: 1 sierpnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Założyłem konto "techniczne" , które miało być odporne na komornika. Pani z uśmiechem zapewniała mnie, że nie jest widoczne w systemie OGNIVO i komornik mi go nie zajmie. ALE ZE MNIE DEBIL!! Pierwsza wpłata poszła błyskawicznie w całości do komornika, telefoniczni konsultanci wypierali się, że "nie było ich przy zakładaniu konta". Dzwoniłem kilka razy, każdy konsultant mówił co innego. A mogłem posłużyć się kontem mamy, kolegi... NIGDY WIĘCEJ!
Autor: Wydojona
Nie polecam,
Dodano: 29 czerwca 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Najgorszy bank z jakim kiedykolwiek miałam do czynienia. Umowa kredytowa wielostronicowa, drobnych druczków i kruczków od groma. Po podpisaniu umowy kredytowej doliczają ogrom kosztów o których klient nie ma pojęcia wcześniej. Bank powołuje się na zapisy w regulaminie na punkty i paragrafy z których wynikają inne nie wspomniane wcześniej koszty. NIE POLECAM! Pracownicy banku po podpisaniu umowy mają klienta w......kieszeni.
Autor: ajo_2005
Przestrzegam przed bankiem millennium
Dodano: 30 maja 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam !!!Na dwa lata zawierzyłem i przekazałem swoje oszczędności życia temu bankowi "millennium.Pani z uśmiechem i namawianiem od samych drzwi ,naciągnęła mnie na 3 super produkty. Dodam ,że każdy inny, ale każdy jakże świetny i mega super hiper najlepszy(oczywiście jak się okazało po 2 latach dotrzymania umowy i wyciągnięciu moich pieniędzy, nie dostałem z ani jednego produktu ani jednej złamanej złotówki więcej .Jestem skromnie mówiąc przynajmniej 2% w skali roku w najmniejszym nawet banku ,ale mając choćby na rachunku oszczędnościowo-rozliczeniowym te pieniądze do tyłu.Proszę sobie dopowiedzieć jakich pseudo fachowców od "zarabiania"ma ten bank i komu służą nasze pieniądze napewno nie ich właścicielom czyli klientom ale napewno ich prezesom.pozdrawiam i gorąco przestrzegam przed tym bankiem .Sprawa z Cieszyna.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.