Logowanie Rejestracja
Bank Millennium opinie Klientów
Bank Millennium opinie

Opinie o banku Bank Millennium

Bank Millennium - ocena: 1.90 / 5 - liczba opinii 208

Bank Millenium jest bankiem uniwersalnym, który oferuje szereg nowoczesnych usług i produktów finansowych zarówno klientom indywidualnym (segment detaliczny, Prestige oraz Private Banking), jak i mikroprzedsiębiorcom, dużym firmom oraz przedstawicielom sektora MŚP (Bankowość Przedsiębiorstw). Klienci mogą korzystać z bankowości tradycyjnej, mobilnej oraz internetowej.

 

Bank Millenium należy do czołówki na rynku bankowości hipotecznej – udziela kredytów hipotecznych, pożyczek hipotecznych, a także kredytów refinansowanych i konsolidacyjnych. W ofercie znajdziemy po kilka rodzajów produktów finansowych – od kont osobistych (tradycyjnych i mobilnych) oraz walutowych przez karty kredytowe, debetowe i przedpłacone, po produkty oszczędnościowe

Opinie klientów o Bank Millennium. Co myślą użytkownicy o Bank Millennium?

Promocja tygodnia w Bank Millennium:

pożyczka gotówkowa

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Bank Millennium
Dodaj opinię o Bank Millennium:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Bank Millennium (221):

Autor: wieska
ostrzezenie
Dodano: 5 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
mialo byc negatywnie - nie neutral obrzydliwy bank to jedyny bank ktory nie nagrywa rozmow telefonicznych , to jedyny bank w ktorym pracownicy wprowadzaja w blad klienta , to bardzo nieuczciwy bank ,
Autor: wieska
ostrzezenie
Dodano: 5 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
to jedyny bank ktory nie nagrywa rozmow telefonicznych , to jedyny bank w ktorym pracownicy wprowadzaja w blad klienta , to bardzo nieuczciwy bank ,
Autor: wieska
ostrzezenie
Dodano: 5 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
mam konta w kilku bankach ale najgorsze jest w banku millenium , odradzam ten bank z calego serca , co innego obiecuja a co innego robia jak juz zalozysz konto , zmiany w regulaminie przysylaja jako wiadomosci na konto i dowiadujesz sie ze juz nie masz to co ci obiecali ,
Autor: Krzysztof
UWAGA
Dodano: 23 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Serdecznie witamy i już Cię mamy .NIE POLECAM. Miało być tanio jest drogo i niezrozumiale.Mają duży udział kred frankowych i przez to co się wydarzy pozwy zbiorowe) tną na całego.
Autor: niezadowolona
oszusci
Dodano: 23 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jedna wielka banda oszustow i naciagaczy. Nieodpowiedzialni i niekompetentni,wrogo nastawiani do kijenta.Panie mile i ladne ,ale nic oprocz oszukiwania i nabijania kijenta w butelke nie potrafia.
Autor: Oszukany
Uwaga oszuści !
Dodano: 22 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Klientem banku Millenium jestem od ponad 10 lat. Posiadam „Dobre Konto”. Pewnego dnia Pani w banku zaproponowała mi otworzenie linii kredytowej do wysokości 500 zł do tego konta. Wcześniej dopytałem jej o wszelkie opłaty związane z tą linią kredytową jakie mnie mogą czekać. Miało nie być żadnych opłat oprócz spłaty odsetek gdybym skorzystał z niej, ok zgodziłem się. Podpisałem umowę opierając się na „kompetencji” pracownicy banku zamiast przeczytać i przeanalizować dokładnie umowę. Na początku nowego roku zostało mi potrącone 50 zł z konta na poczet odnowienia linii kredytowej, z której praktycznie nie skorzystałem. Już szukam nowego banku, żeby podziękować oszustom z Millenium za współpracę. Były klient
Autor: pracodawca
obsługa klienta
Dodano: 21 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
jedna wielka porazka prowadze firme mam dwa konta u nich przelewam wynagrodzenie przez ich bank a pracownicy maja problemy z wzieciem drobnej pozyczki poniewaz nie mam u nich konta firmowego (konto firmowe w innym banku) masakra zastanawiam sie na zamkniecie kont u nich pracownicy takze
Autor: jakub
Po zamianie Dobrego konta na 360 dostałem informacje
Dodano: 17 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Po zamianie Dobrego konta na 360 dostałem informacje Uprzejmie informujemy, że po zamknięciu rachunku Dobre konto w systemie Banku, środki przekazywane na ten rachunek są zwracane do nadawcy z informacją, że rachunek jest zamknięty . Co to za bank który odsyła pieniądze klienta który z tego powodu może mieć bardzo dużo kłopotów i bank który nie potrafi zapewnić normalnego korzystania z usług bankowych po zmianie konta . Po co zmieniałem konto jak i wielu innych żeby się teraz denerwować z wyjaśnianiem sytuacji odesłanych pieniędzy i informowaniem przelewających pieniądze . Wysłałem pismo skierowane do Prezesa Rady Nadzorczej na ten temat dla mnie kuriozalnej sytuacji i na temat pracy pracowników w oddziale . Odpowiedziała jakaś specjalistka . Jakaś nowo moda w Bankach i w Banku Millennium nie odpowiada Prezes tylko pracownicy oceniają sobie sami swoją pracę i sprawność pracy banku
Autor: Michał
Omiń ten bankj
Dodano: 12 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Podpisałem umowę z bankiem. Wieczorem chciałem się zalogować. Musiałem potwierdzić swoje dane przez konsultanta, który do mnie zadzwonił. Okazało się, że podawane przeze mnie dane są inne niż zapisane w umowie i rozłączył się. 3-krotnie próbowałem się zalogować i okazało się, że jestem Kombinatorem, oszustem i podszywającym się pod właściciela konta.Na drugi dzień okazało się, ze moje dane błędnie wpisał urzędnik bankowy-pomylił rubryki.Następnie nie mogłem zalogowaćsię na stronie internetowej stałych podmiotów w płatnościach, gdyż po wprowadzeniu danych pojawiały się napisy, że nie można stosować jakichś znaków, których nie stosowałem.Dużo czasu straciłem i na nic. Poszedłem do banku Przy Agorze w Warszawie i przy urzędniczce wprowadziłem dane. I na czerwono pojawił się napis o nieprawidłowościach. Pani stwierdziła, że muszą zgłosić... i naprawić. 4 dni (cztery!) spędziłem w banku by założyć konto. I nikt nie powiedział PRZEPRASZAM. Więc zrezygnowałem. Powiedzieli no trudno.I wskazano mi Panią, która zamknie konto. Otworzyłem konto po południu w innym banku i wieczorem wprowadziłem 15 podmiotów do przyszłych stałych przelewów bez problemu.Dziś wstąpiłem do Millenium i powiedziałem o tym. Miła Pani skwitowała: no dobrze, że się Panu udało. My musimy zgłosić ten problem, ale ............
Autor: klient ze Szczecina
szambo jakich mało
Dodano: 9 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
nie wiem jak ten burdel można nazwać bankiem. Chyba jako jedyny oprocentowuje kredyty hipoteczne w CHF na poziomie ponad 1,5%, szybciutko reaguje na wzrost kursu franka na nic innego już nie, wprowadza w trakcie trwania umowy zmiany jednostronne w postaci regulaminów nie dziwię się, że ten gnój pozywają. Nie można się doczekać odpowiedzi na złożone reklamacje - ostatnio odpowiedź otrzyamałam po 3 miesiącach i milionach ponagleń pochodzącą od jakiegoś łosia o treści "nie bo nie". kpina i portugalski szajs, gdyby ta kupa gówna musiała działać według prawa, jak w portugalii dawno poszliby na dno. w polszy mogą okradać klientów i tylko dlatego jeszcze funkcjonują.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.