Logowanie Rejestracja
Bank Millennium opinie Klientów

Bank Millennium opinie

Opinie o banku Bank Millennium

Bank Millennium - ocena: 1.90 / 5 - liczba opinii 208

Bank Millenium jest bankiem uniwersalnym, który oferuje szereg nowoczesnych usług i produktów finansowych zarówno klientom indywidualnym (segment detaliczny, Prestige oraz Private Banking), jak i mikroprzedsiębiorcom, dużym firmom oraz przedstawicielom sektora MŚP (Bankowość Przedsiębiorstw). Klienci mogą korzystać z bankowości tradycyjnej, mobilnej oraz internetowej.

 

Bank Millenium należy do czołówki na rynku bankowości hipotecznej – udziela kredytów hipotecznych, pożyczek hipotecznych, a także kredytów refinansowanych i konsolidacyjnych. W ofercie znajdziemy po kilka rodzajów produktów finansowych – od kont osobistych (tradycyjnych i mobilnych) oraz walutowych przez karty kredytowe, debetowe i przedpłacone, po produkty oszczędnościowe

Opinie klientów o Bank Millennium. Co myślą użytkownicy o Bank Millennium?

Promocja tygodnia w Bank Millennium:

pożyczka gotówkowa

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Bank Millennium
Dodaj opinię o Bank Millennium:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Bank Millennium (221):

Autor: Mat
Dziwne
Dodano: 8 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
że negatywnie wypowiadają się ci klienci, którzy mają w tym banku kredyt, a nie, którzy mają konto osobiste. Ja jestem klientem tegoż banku dopiero od wczoraj, bo skusiła mnie interesująca oferta konta 360 Student - jedna płatność kartą w miesiącu i wszystkie bankomaty w Polsce i za granicą za darmo :D A to, że mają mało wpłatomatów to akurat smutne, bo nie każdy ma czas/ochotę stać/siedzieć w kolejce do kasy, żeby wpłacić pieniądze.
Autor: Iza z Gdyni
kredyt hipoteczny
Dodano: 4 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
jak poprosiłam ten złodziejski bank o informację gdzie znajdę dane dot. historię operacji i wyciągi starsze niż 6-cio miesięczne, napisali mi, ze mogę zamówić takie dane jak zapłacę po 15 zł za wyciąg miesięczny. To bank, w którym klient nie ma dostępu do operacji jakie wykonuje, jedynie może zajrzeć co robił 6-cy do tyłu !!!
Autor: Beata z Olsztyna
Dobry bank
Dodano: 4 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Od kilku lat jestem klientką i polecam, Pani kierownik w Oddziale na ul. Prostej w Olsztynie jest kompetentna i miła, co się nie zdarza w tych czasach.Zawsze jestem dobrze obsługiwana i zadowolona z usług.
Autor: beata
aneksy
Dodano: 28 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
UWAGA NA ANEKSY -DO UMOW KREDYTOWYCH !!!!!!! pracownicy banku nie informuja co one zawieraja daja na szybko do podpisania
Autor: MS
Prestige'owe oszustwo
Dodano: 22 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ostrzegam przed ubezpieczeniem funduszy w PZU Życie proponowanym przez millenium. Mimo obietnic, że jest to ubezpieczone Na skutek choroby czy też niezdolności do pracy, nie ma możliwości odzyskania w całości własnych pieniędzy, złożonych w banku.na funduszu wskazanym przez pracownika banku. Nie ma też możliwości osobistego sprawdzenia stanu własnych finansów, a umówienie się z nieuczciwym pracownikiem jest praktycznie niemożliwe. Kilka lat temu wzięli ode mnie pieniądze, doprowadzili do 40% straty (sic!0 i jak skończę 100 lat lu umrę, to wtedy moi spadkobiercy może odzyskają kwotę przeze mnie wpłaconą, nie uwzględniającą inflacji. Jak najdalej od tego banku, nieudaczników i oszustów, będących w związku przestępczym z PZU Życie (rzyć).
Autor: konik
kłamcy
Dodano: 18 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Wy macie coś nie tak miałam w kilku bankach konto i ten jest świetny jak nie myślicie i nie potraficie postępować jak normalni ludzie to tak jest nauczcie się bankowości to pogadamy mille góra
Autor: infprog@poczta.onet.pl
tak sobie
Dodano: 17 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Z konta, karty kredytowej, lokat jestem wzglednie zadowolony, jedynie raz chcac zrobic wewnetrzny przelew po polnocy nie otrzymalem srodkow od razu, choc oplata pobrana zostala natychmiast. Kontakt telefoniczny to zenada... 4 razy prosilem o kontakt w sprawie kredytu hipotecznego, albo brak odzewu albo jedno krotkie polaczenie i brak kolejnych. Efekt? Z banku jestem zadowolony ale kr. Hipotecznego w nim NIE WEZME. dla zasady
Autor: klientka
niezadowolenie z obsługi
Dodano: 16 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Dzisiaj zirytowała mnie obsługą w banku w Gdyni na ulicy Unruga. Na trzy kasy tylko jedna czynna przy której petent wpłacał dużą kwotę pieniędzy. Śpieszyłam się do pracy i zapytałam dwie rozmawiające ze sobą pracownice (nie na tematy służbowe i nie przy biurkach) dlaczego tylko jedna kasjerka obsługuje. Uzyskałam odpowiedź, że za 10-15 minut będzie czynna następna ponieważ kasjerka ma przerwę obiadową. Obsłużyła mnie rzeczywiście po 15 minutach. Widzę, że w tym oddziale nie szanuje się czasu swoich klientów. Zastanawia mnie jednak fakt, czy kontroluje się pracowników. Przecież są kamery - może należy je skierować na ich biurka?
Autor: klient
bardzo nie uczciwy
Dodano: 12 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
bank jest na prawdę bardzo nie uczciwy, nie polecam, drogi-w szczególności jeśli chodzi o rozliczenia walutowe, oraz kursy walut klient to tylko numer, pracownicy aby zrobić swoje i do domu zero zaangażowania zero pomocy zero zero zero.....
Autor: manka
odeszlam
Dodano: 5 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
odeszlam z tego chorego banku i znajomi rowniez , ale bank utrudnia , namawia to chyba koniec tego banku sie zbliza wielkimi krokami
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.