Logowanie Rejestracja
Bank Millennium opinie Klientów

Bank Millennium opinie

Opinie o banku Bank Millennium

Bank Millennium - ocena: 1.90 / 5 - liczba opinii 208

Bank Millenium jest bankiem uniwersalnym, który oferuje szereg nowoczesnych usług i produktów finansowych zarówno klientom indywidualnym (segment detaliczny, Prestige oraz Private Banking), jak i mikroprzedsiębiorcom, dużym firmom oraz przedstawicielom sektora MŚP (Bankowość Przedsiębiorstw). Klienci mogą korzystać z bankowości tradycyjnej, mobilnej oraz internetowej.

 

Bank Millenium należy do czołówki na rynku bankowości hipotecznej – udziela kredytów hipotecznych, pożyczek hipotecznych, a także kredytów refinansowanych i konsolidacyjnych. W ofercie znajdziemy po kilka rodzajów produktów finansowych – od kont osobistych (tradycyjnych i mobilnych) oraz walutowych przez karty kredytowe, debetowe i przedpłacone, po produkty oszczędnościowe

Opinie klientów o Bank Millennium. Co myślą użytkownicy o Bank Millennium?

Promocja tygodnia w Bank Millennium:

pożyczka gotówkowa

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Bank Millennium
Dodaj opinię o Bank Millennium:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Bank Millennium (221):

Autor: kamila
konto firmowe
Dodano: 26 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
wyjatkowy brak kompetencji pracowników, mimo ewidentnej winy nie potrafi nikt powiedziec przepraszam . Slone oplaty brak pomocy NIE POLECAM BANKU MILLENIUM
Autor: Tomek
Tomek
Dodano: 25 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bankowość internetowa z 20 stulecia, okropnie niewygodna, hasło tylko cyfry - nie bezpiecznie, nie ma potwierdzenia tranzakcie przez email i t.d.
Autor: ewela109
prześladowanie za 3,03
Dodano: 18 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
ja mam lepszą historię, jestem ścigana za 3,03 zł. mimo, że już pół roku temu spłaciłam kartę kredytową i zamknęłam konto - ogólnie zakończyłam współpracę z bankiem. i tak dostaję listy, telefony i smsy z działy windykacyjnego. myślę, że na same czynności windykacyjne zapłacicili niż 3 zł. nie polecam tego banku
Autor: maniek
klient nasza dojna krowa
Dodano: 14 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
serdecznie przestrzegam wszystkich przed tym bankiem (nie zasługują nawet na słowo "bank"). Nie ma miejsca aby rozpisywać się we wszystkich sprawach ale dam tylko jeden przykład: wysłanie jednego pisma przez bank do klienta to koszt 58,76 PLN !!!!!!! - oczywiście koszt dla klienta.
Autor: zielonogórzanka
Omijać
Dodano: 12 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jestem pełnomocnikiem konta w tym banku mojego brata oraz posiadam pełnomocnictwo notarialne ,który jest na stałe w WB . Wielokrotnie próbowałam załatwić proste sprawy ,typu jakieś informacje o koncie ,blokada karty itd. za każdym razem rzucając mi kłody pod nogi typu nie ma pani upoważnienia, Ani razu nie pomogli mi. Personel w ogóle tego Bank jest niekompetentna z każdym pytanie które zadała dzwoni na infolinie bo nie wie makabra siedzę po pół godz. i co przykro mi !!!! Koszmar odradzam wszystkim nie wiążcie się przypadkiem z tym bankiem a szczególnie w Z=Górze Szoka totalna i koszmar !!!!!
Autor: wściekły klient
nigdy w tym banku
Dodano: 9 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ja od 1,5 roku próbuję zamknąć konto ROR i do tej pory nikt nie potrafi tego zrobić, obiecują że zgłaszają sprawę i że kolejnego dnia oddzwonią i cisza. To jest jeden wielki koszmar!!!!
Autor: Arkadiusz
Radze omijac
Dodano: 7 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Pracownik banku Millenium zablokowal mi karte debetowa bez wystarczjacych powodow blokujac mi dostep do moich pieniedzy. Ponadto chcieli mi policzyc polowe przecietnej pensji w Polsce jako swoja prowizje od sumy ktora nie byla nawet wysoka a sama transakcja jest w pelni zautomatyzowana. Nie mozna wiele dobrego powiedziec o bankach generalnie ale w tym przypadku mialem szczegolnie zle doswiadczenia.
Autor: Michał
Przelewy poborów na konto właściciela
Dodano: 4 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Sprawę przetrzymywania poborów ponad dzień przelania - ustawowy ustalony przez wpłacający Zakład Pracy. Bank Millennium przelewa kiedy chce i jak chce. Trzeba podziękować tej firmie.
Autor: jadzio
zmiana banku
Dodano: 21 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
no cóż..jak to ktoś z forumowiczów już napisał " miało być tanio jest drogo " - dokładnie tak. Jak założyłam konto rok temu było za darmo ( co kilka tygodni "przychodził " nowy regulamin - telefony co tydzień z wciskaniem kredytu - na dzień dzisiejszy "darmowe konto" kosztuje 16 zł .dziękuję
Autor: Maria
opinie bankowe
Dodano: 20 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Ja uważćam,że każdy bank okrada klientów z kasy. Ja logując się do swojego banku za pomoca bankowości internetowej pobrali mi kurna 50 zł. Do cholery to nie podobne. Za prowadzenie konta opłata jest spora a miało byc bezplatne,opłata za korzystanie karty do konta 15 zl,miało byc tylko 9 zł.Przelewy darmowe a skąd darmowe 50 gr.1 zł a nawet i 2 złote.Do tego bank zablokował mi ponad 2000 zł do czasu rozliczenia się z użytkowania karty debetowej do konta.Debetu nie mam na koncie.Tylko małą pożyczkę,ale tu przyznać muszę była atrakcyjna z niskim oprocentowaniem 9 % do 10,5 %.Niw mam problemów ze spłatą rat,iż raty potrąca bank z konta za poleceniem klienta. Ile chce to sobie potrąca a to odsetki,a to jeszcze jakieś opłaty prowizyjne,składki itd. Banki naprawdę nie są wiarygodnymi instytucjami ,człowiek nie jest pewnien tego,czy nasze środki na koncie są bezpieczne,które sobie banki pobieraja za widzimisie.W domu trzymać niebezpiecznie,w banku równiez niebezpiecznie. Jaki rząd takie prawo bankowe.Piękne reklamy w TV jakich nie brakuje,ale co z tego że w rzeczywistości jest zupełnie inaczej,nie tak różowo jak w reklamach.Ja opisałam bank nie Millenium,a Bank BNP Paribas,chodź w Millenium miałam niegdyś konto,ale zrezygnowałam ze względu na bardzo duże opłaty bankowe,internetowe itd.Ciężko co kolwiek wydębić od pracowników banku,trzeba ciągnąć za język,by dowiedzieć się wielu nurtujących nas zapytań,odpowiedzi. Bank nie jest przyjazny to moja opinia współpracy z tym bankiem 2 lata temu.Dzwonią bez przerwy z promocjami otwórz konto za wszystkie przelewy 0 zł,za wypłatę srodków z bankomatów 0 zł,za użytkowanie karty do konta to tylko 5 zł,a było 15 zł.Nie wierzę piosence.Nie ma nic za darmo w dzisiejszych czsach. Pozdrawiam serdecznie klientów banku Millenium jak i innych banków.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.