Logowanie Rejestracja
Bank Millennium opinie Klientów

Bank Millennium opinie

Opinie o banku Bank Millennium

Bank Millennium - ocena: 1.90 / 5 - liczba opinii 208

Bank Millenium jest bankiem uniwersalnym, który oferuje szereg nowoczesnych usług i produktów finansowych zarówno klientom indywidualnym (segment detaliczny, Prestige oraz Private Banking), jak i mikroprzedsiębiorcom, dużym firmom oraz przedstawicielom sektora MŚP (Bankowość Przedsiębiorstw). Klienci mogą korzystać z bankowości tradycyjnej, mobilnej oraz internetowej.

 

Bank Millenium należy do czołówki na rynku bankowości hipotecznej – udziela kredytów hipotecznych, pożyczek hipotecznych, a także kredytów refinansowanych i konsolidacyjnych. W ofercie znajdziemy po kilka rodzajów produktów finansowych – od kont osobistych (tradycyjnych i mobilnych) oraz walutowych przez karty kredytowe, debetowe i przedpłacone, po produkty oszczędnościowe

Opinie klientów o Bank Millennium. Co myślą użytkownicy o Bank Millennium?

Promocja tygodnia w Bank Millennium:

pożyczka gotówkowa

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Bank Millennium
Dodaj opinię o Bank Millennium:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Bank Millennium (221):

Autor: Paweł
OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!!!!
Dodano: 16 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
TRAGEDIA! Na wypłatę od pracodawcy z konta austriackiego koledzy i koleżanki z biura czekają do 24 godzin. Ja po 2 dniach dalej nie mam, a po interwencjach mam następujące odpowiedzi: mailowo : że typowo termin wynosi 5 dni (i to roboczych!!!), telefonicznie : że 7 lub więcej dni!!!!!! Konto mam niecały miesiąc, zamykam i NIE POLECAM NIKOMU!!!! Kurdę bank!!!! Ludzie muszą rachunki płacić, coś jeść! Chyba zapomnieliście że żyjemy w czasach kiedy to klient wybiera bank, a nie na odwrót! To wy macie być dla nas, a nie my dla was!!!!!!!!!!!!!
Autor: Rafał
Dobry Bank
Dodano: 14 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Według mnie to bardzo dobry bank, przelewy dostaje w dniu wysłania z konta z innego banku. Millenet bardzo czytelny i łatwy w obsłudze. Infolinia zawsze gotowa. Polecam.
Autor: wow
złodzieje
Dodano: 12 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Podgryzają jak korniki, przy zakładaniu konta nigdy nie mówią prawdy ile będą wynosiły rzeczywiste koszta prowadzenia rachunku. Możecie wypytywać do woli, nic to nie pomoże, bo tak was wykołują że niczego się nie dowiecie. Ździerstwo i kombinacje. Ogólnie dno!!! NIE POLECAM MILLENIUM!!! Wypisuję się stamtąd w trybie natychmiastowym, dość okradania.
Autor: ja
oszusci
Dodano: 6 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
NIGDY NIE DOSTAJE PIENIĘDZY NA CZAS!!!
Autor: dd
kredyt
Dodano: 6 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Ogólnie bardzo dobra obsługa kredytu online, nie spotkałem w żadnym innym banku - (np Getin to porażka i to konkretna) tu jedno konto do obsługi wszystkiego, super obsługa. Irytujący jest sposób logowania.
Autor: niezadowolona
szok!! co za zdziercy
Dodano: 2 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Jeden wielki oszust! Płaciłam kartą 29 czerwca, aby spełnić warunek, a ten zamiast zaksiegowac na koncie zablokowal srodki a zrobil to dopiero 1 lipca. Teraz pobierze mi 15 zl za prowadzenie konta i za karte. Do tego kazda wyplata w obcym bankomacie kosztuje mnie 5 zl. Reklamacji oczywiscie nie usznaja, bo nie zostały spelnione warunki
Autor: Iwona067
Przelewy
Dodano: 2 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank przetrzymuje przelewy, nigdy wypłaty nie mam na czas, mimo, iż wszyscy pracujacy ze mną maja ją poprzedniego dnia czyli w terminie.
Autor: Viki
Świetny bank.
Dodano: 1 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Byłam klientką wielu banków w Polsce, od kilku lat jestem w Millennium i muszę przyznać, że jest to najlepszy bank z usług, którego miałam przyjemność korzystać. Warunki, nawet jeśli są zmiany, są niezwykle przyjazne i przejrzyste, sposoby finansowania również jak najbardziej przystępne. Co więcej, mając tam kilka miesięcy konto, można łatwo i na fajnych warunkach dostać kredyt lub kartę/limit. Szybka obsługa internetowa i przemiła obsługa w oddziałach również na wielki plus.
Autor: ed
Porżające Milenium
Dodano: 26 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zmieniają warunki co chwila a reklamacje u nich to porażka!
Autor: agata
osz
Dodano: 19 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Od kilkunastu lat jestem klientką banku,spłaciłam u nich kredyt mieszkaniowy bez większych problemów.Miałam kredyt konsolidacyjny u nich od 2008 roku ale w 2010 miałam problem ze spłatą bo rata dosyć wysoka i poprosiłam o zmniejszenie raty,oczywiście po wielu wycieczkach do oddziału się udało.Niestety nie podpisałam nowej umowy,tylko aneks i teraz,wg tego co w aneksie i moich obliczeń ja kredyt spłaciłam i chciałam zamknąć konto a bank uważa że winna im jestem jakieś dodatkowe odsetki.Dzwonię do pani z Warszawy(opiekuna kredytu) a ona albo zajęta albo nie odbiera a w oddziale konsultantka widzi to samo na moim koncie co ja,czyli spłacony kredyt
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.