Logowanie Rejestracja
Bank Millennium opinie Klientów

Bank Millennium opinie

Opinie o banku Bank Millennium

Bank Millennium - ocena: 1.90 / 5 - liczba opinii 208

Bank Millenium jest bankiem uniwersalnym, który oferuje szereg nowoczesnych usług i produktów finansowych zarówno klientom indywidualnym (segment detaliczny, Prestige oraz Private Banking), jak i mikroprzedsiębiorcom, dużym firmom oraz przedstawicielom sektora MŚP (Bankowość Przedsiębiorstw). Klienci mogą korzystać z bankowości tradycyjnej, mobilnej oraz internetowej.

 

Bank Millenium należy do czołówki na rynku bankowości hipotecznej – udziela kredytów hipotecznych, pożyczek hipotecznych, a także kredytów refinansowanych i konsolidacyjnych. W ofercie znajdziemy po kilka rodzajów produktów finansowych – od kont osobistych (tradycyjnych i mobilnych) oraz walutowych przez karty kredytowe, debetowe i przedpłacone, po produkty oszczędnościowe

Opinie klientów o Bank Millennium. Co myślą użytkownicy o Bank Millennium?

Promocja tygodnia w Bank Millennium:

pożyczka gotówkowa

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Bank Millennium
Dodaj opinię o Bank Millennium:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Bank Millennium (221):

Autor: artdanus artdanus
Bardzo dobry bank !
Dodano: 18 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Witam ! Posiadam 3 miesiące konto i nie mam zastrzeżeń. Przelewy w jeden dzień (nawet wysłane po 13-tej z innego banku) zawsze miałem max. o 17.30 . Mając stały udokumentowany dochód (1000 zł) , poprosiłem o debet w kwocie 2500 zł i o dziwo otrzymałem. Wszystko przez internet w jeden dzień. Mieszkam w W-wie i w każdym oddziale obsługa na poziomie. Nie rozumiem Państw kłopotów. Pozdrawiam ! Artur
Autor: krystyna
ala
Dodano: 14 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
załatwili mnie w trąbę przez 18 m trzymali moje 25000tys pracownica sama mnie namówiła na tą lokatę dając słowo że zarobie okazało się teraz że nie załapały się moje pieniądze na procęty -ale nagrode pani AS otrzymała ja ją odszukam i podziękuję za dane słowo gwarancji zabieram wszystko co mam w millenium to oszuści
Autor: noc
Komentarz
Dodano: 11 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jestem klientem tego banku kilkanaście lat. Zadzwoniono do mnie " ma pan możliwość konta 360 przyznajemy kartę - 7400 itd. W banku kierowniczka przyznaje mi 6300, a na koncie mam możliwość tylko 6000.Pełna nieuczciwa reklama celem pozyskania klienta.Obiecana złota karta okazała się być niebieską. Żenada.Tak bank nie powinien działać . Mimo to pozostanę -- tylko dlatego by zachować nr. rachunku.W biznesie to ważne. Gdyby nie to - zaskarżył bym ich do sądu.
Autor: bankster
Oszusci
Dodano: 11 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Pobierają nieuzasadnione opłaty np. za kartę która nie została aktywowana. Nie można wpłaconych pieniędzy otrzymać z powrotem, bo klient aktywowany internetowo nie jest klientem - jest potencjalnym malwersantem własnych pieniędzy! Dlatego dla jego dobrawprowadzono limit transakcji do wartości 5000zł. Nawet jak wpłaci 100 tys. to może obracać kwotą do 5 tys. DZIĘKUJE ZA TAKIE PODEJŚCIE.
Autor: maria
oszustwo
Dodano: 3 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
w tym banku to jedno oszustwo takich kretaczy jeszcze nie widziałam jak
Autor: Jarek
opinia
Dodano: 23 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Bardzo dobry bank, w Gnieźnie miła, fachowa, szybka i życzliwa obsługa
Autor: Dario
Opłata za prowadzenie konta
Dodano: 22 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
bank udzielił mi kredytu a następnie podniósł a w zasadzie wprowadził opłatę za prowadzenie konta z 0zł na 15pln. To jest jawne złodziejstwo! Oczywiście mogę zamknąć rachunek ale muszę spłacić kredyt. Poraszka.
Autor: Maniek
Limitu karty kredytowejj
Dodano: 21 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Poprosiłem o zwiększenie limitu karty kredytowej, Obecny został ustalonu 20 lat temu. Panienka (ładna) nie wiedziała o co chodzi, a potem stwierdziła, że jestem kllentem wysokiego ryzyka!? Nigdy nie brałem i nie wezmę żadnego kredytu, Zawsze spłacaliśmy terminowo saldo trzech kart. Mamy w Millenium. wielokrotność obecnego limitu naszych kart. Obrażanie takiego klienta szkodzi bankowi, jest dobrym sposobem by zbankrutować.Jutro przeleję swje wkłady do ING, gdzie mnie szanują. Ps. Napisałem tak, by osoby zainteresowane mogły mnie zidentyfikować i przeprosić. MD.
Autor: Sławek
Bank osiągnął dno
Dodano: 20 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
UWAGA!!! To najgorszy bank z jakim miałem do czynienia. Totalna niekompetencja pracowników centrali w warszawie , nie szanują klientów, portugalski bałagan, zapomnieli , że to bank jest dla klienta, a na reklamację każą składać kolejną reklamację i ta kw kółko. OSZUŚCI!!!!!
Autor: mario
Dobry bank
Dodano: 17 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Witam, mam dobrą opinie o tym banku, szybka reakcja banku na skradzioną kartę, szybkie odpowiedzi na e-mail, także polecam
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.