Logowanie Rejestracja
Bank BPH opinie Klientów

Bank BPH opinie

Opinie o banku Bank BPH

Bank BPH - ocena: 1.30 / 5 - liczba opinii 138

Bank uniweBank BPH Opiniersalny, nastawiony głównie na obsługę klientów indywidualnych, małych i średnich przedsiębiorstw. Wśród oferowanych produktów znajdują się rachunki oszczędnościowo-rozliczeniowe, kredyty gotówkowe i hipoteczne, lokaty i rachunki oszczędnościowe.

 

 

W 2013 roku Bank BPH zajmował 12. miejsce pod względem wartości aktywów; po pierwszym kwartale 2015 roku spadł w rankingu o jedno oczko.  Aktualnie na czele banku stoi Richard Gaskin.

Opinie klientów o Bank BPH. Co myślą użytkownicy o Bank BPH?

Promocja tygodnia w Bank BPH:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 200 tysięcy
     
  • wstępna decyzja kredytowa już w 10 minut
     
  • spłata ratalna nawet do 120 miesięcy

 

Dodaj opinię o Bank BPH:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Bank BPH (149):

Autor: Za szybki
Spłaciłem kartę kredytową przed czasem - KARA
Dodano: 29 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Uwaga na tych oszustów !!! W umowach są podkładane świnie ! Jeżeli spłacasz więcej niż rata wymaga ( np.29 zł zamiast 28 zł to nie zaliczają Ci raty tylko "przerzucają" środki na ostateczną spłatę, a Twoja bieżąca rata nie jest opłacona !?! Środki które wpłaciłeś/aś są u nich na koncie ale............. wysyłają Ci upomnienie za nie zapłaconą ratę bieżącą w wysokości np 40 zł ( mój przypadek ) . Skandal, zwykli oszuści
Autor: Paweł
BPH wyłudza opłaty dodatkowe
Dodano: 29 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
BPH - po prostu NIE fair - oszustwo goni oszustwo. ten bank żeruje na najbiedniejszych. 2 dniowe zadłużenie na koncie w kwocie 28 zł i monit listowny który powiększył zadłużenie o ..... 35 zł !!! Tak to nie żart. Dla mnie to złodzieje,oszuści i wyzyskiwacze. Omijajcie ten "Bank" szerokim łukiem. Paweł
Autor: noc
To polityka banku
Dodano: 29 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Dać kredyt Kosolidacyjny , nie sprawdzić możliwości spłacenia ludziom po 80 , a potem zabrać wszystko łącznie z mieszkaniem. Brak słów na "opiekuńczy" Bank. A reklama w TV leci. Nie dajcie się nabrać. Teść po molestowaniu pismami i telefonami -ma święty spokój na cmentarzu. Spadkobierców nadal molestują mimo że od takich wypadków są zabezpieczeni.
Autor: noc
KŁAMSTWA
Dodano: 29 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Długo by pisać: Nie odnotowują w swych rejestrach wizyt, nękają telefonami. Kłamią zakładając sprawy do sądu.
Autor: Magdalena Olechowska
Skandal!!!
Dodano: 29 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Niestety obsługa Banku jest na skandalicznym poziomie. Dziś przez 1 godz. 25 minut próbowałam dokonać wpłaty w Oddziale Banku w Płocku przy ul. Tumskiej. Klient zakładający konto został obsłużony bez kolejki przed innymi interesantami - budują sobie premie. A reszta hołoty czekała w godzinowej kolejce. Nie do pomyślenia w dzisiejszych czasach!!! Biurek na sali obsługi stoi 7, ale czynne o godzinie 16.00 było tylko jedno! Likwiduję konto i poradzę to również wszystkim znajomym i rodzinie.
Autor: kama
Negocjacje
Dodano: 22 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zgadzam się ,że pracownicy tego banku są nie kompetentni.w zeszłym tygodniu ustaliłam z działem windykacji spłatę zaległości ,a dzisiaj znowu to samo.dzwonią z działu windykacji i każą się znowu tłumaczyć z osobistych problemów a do tego pan który ze mną rozmawiał ,powiedzial że nie było żadnych ustaleń i nie może sie zgodzić na te warunki które ustaliłam tydz.temu z ich pracownikiem.Szczerze odradzam ten bank!
Autor: wojtek
konto lubie to polecam
Dodano: 22 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Wszystkim polecam konto lubie to w banku bph zwracajom 50 zł przez rok 4 tranzakcje do 50 zł i zwracajom 50 zł polecam te konto...
Autor: Janusz
upadłość?
Dodano: 18 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Dostałem rachunki za telefon. Okazało się, że wszystkie połączenia do BPH są płatne i to słono. Wynika z tego, że ten bank jest już na krawędzi upadku, skoro musi ratować swój budżet dodatkowymi opłatami za telefon. To już jest żenujące.
Autor: ula
opinia przedsiębiorcy
Dodano: 17 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
W pełni zgadzam się z opiniami na temat banku BPH , reklama produktów dla przediębiorców to twór papierowy,i pracownicy banku reprezentują albo niekompetencje, albo zasłaniają sie centralą od której zależą decyzję.Na kliencie im nie zależy.
Autor: Po prostu nie FAIR!!!!!
Najgorszy bank
Dodano: 12 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Tak to jest jak urzędasy różnej maści sprzedaly banki firmom zagranicznym. POwinni za to wisieć!!! Jeden z najgorszych banków to BPH z ich obłudnym hasłem: po prostu fair i z rzecznikiem klientów z którym nie można się skontaktować w żaden sposób. Taka reklama tylko. Omijajcie ten ban z daleka!!!!!!!
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.