Logowanie Rejestracja
Bank BPH opinie Klientów

Bank BPH opinie

Opinie o banku Bank BPH

Bank BPH - ocena: 1.30 / 5 - liczba opinii 138

Bank uniweBank BPH Opiniersalny, nastawiony głównie na obsługę klientów indywidualnych, małych i średnich przedsiębiorstw. Wśród oferowanych produktów znajdują się rachunki oszczędnościowo-rozliczeniowe, kredyty gotówkowe i hipoteczne, lokaty i rachunki oszczędnościowe.

 

 

W 2013 roku Bank BPH zajmował 12. miejsce pod względem wartości aktywów; po pierwszym kwartale 2015 roku spadł w rankingu o jedno oczko.  Aktualnie na czele banku stoi Richard Gaskin.

Opinie klientów o Bank BPH. Co myślą użytkownicy o Bank BPH?

Promocja tygodnia w Bank BPH:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 200 tysięcy
     
  • wstępna decyzja kredytowa już w 10 minut
     
  • spłata ratalna nawet do 120 miesięcy

 

Dodaj opinię o Bank BPH:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Bank BPH (149):

Autor: posiadacz r-ku bank.
brak wpłatomatów
Dodano: 21 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Opinia negatywna ze względu na godziny w jakich pracują - mogliby chociaż jeden dzień w tygodniu pracować dłużej niż do 17-tej. Niekorzystne godziny pracy, brak wpłatomatów.
Autor: Czoko
Ukrywaja oplaty
Dodano: 18 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Uwaga na Bph w Tarnowskich Gorach! Pani zaproponowala mi fundusz. Poinformowala o ryzyku ale ukryla fakt oplaty za nabycie, ktora zostala pobrana od razu z wplaconych srodkow. Ciekawe ile osob jeszcze w ten sposob oszukala ukrywalac koszty oplat! Nie dajcie sie naciagnac na pieknie brzmiace prognozy bo to tylko bajka opowiadana przez pracownikow!
Autor: katarzyna
oszusci
Dodano: 17 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Celowe i wielokrotne wprowadzanie w bląd na infolinii banku. Oferują mozliwosc splaty kredytu po srednim kursie nbp a potem się z tego wycofują. Oszukują i okradaja klientow. Nie wierzyc w zadne obietnice i brac wszystko na piśmie.
Autor: Ddodi
BPH - po prostu NIE fair
Dodano: 15 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
BPH - po prostu NIE fair. Jakoś żadne odsetki nie wróciły do mnie mimo, że miałem zagwarantowane to w umowie, a pożyczkę spłaciłem terminowo.
Autor: oszukana
strasznie
Dodano: 11 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
to nie brednie , wszystko było ok dokąd nie miałam rat do spłacenia wtedy byłam straszona windykatorem oni to lichwiarze
Autor: oszukana
straszenie
Dodano: 11 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
za 10-dniowe spóźnienie od 100 zł 40 kary jeszcze straszą widykatorem
Autor: Wściekły
Wyplata pieniedzy po zmarłym tacie
Dodano: 7 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Próbuję odzyskać pieniądze z konta po zmarłym tacie,złożyłem wszelkie papiery orzeczenie sadu,kopie dowodu osobistego oświadczenia,miną tydzień zero odzewu i kasy.W spółdzielczym znajomy miał to po godzinie załatwione a tu nikt nic nie wie.Windykacja się tym zajmuje paranoja.
Autor: Kris
kredyt
Dodano: 7 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ogólnie rzecz ujmując, hasło "Po prostu fair" w żaden sposób nie utożsamia się z podejściem banku BPH do Klienta.
Autor: naciągnięta
raty
Dodano: 30 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
nadpłaciłam raty za spóźnienie spłaciłam w czerwcu zamiast w listopadzie ,stale płacąc karę 45 zł 495 zł więcej ,nikt nie zareagował na moje odwołania
Autor: BPH kiepski
Kurs sredni splaty
Dodano: 30 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Spłata kredytu hipotecznego po kursie srednim - niby mozliwa ale chyba tylko w teorii. Najpierw tak oczywiscie a potem problemy i w koncu nie ma mozliwosci (trzeba splacac po kursie wyzszym). NIE POLECAM!
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.