Logowanie Rejestracja
Bank BPH opinie Klientów

Bank BPH opinie

Opinie o banku Bank BPH

Bank BPH - ocena: 1.30 / 5 - liczba opinii 138

Bank uniweBank BPH Opiniersalny, nastawiony głównie na obsługę klientów indywidualnych, małych i średnich przedsiębiorstw. Wśród oferowanych produktów znajdują się rachunki oszczędnościowo-rozliczeniowe, kredyty gotówkowe i hipoteczne, lokaty i rachunki oszczędnościowe.

 

 

W 2013 roku Bank BPH zajmował 12. miejsce pod względem wartości aktywów; po pierwszym kwartale 2015 roku spadł w rankingu o jedno oczko.  Aktualnie na czele banku stoi Richard Gaskin.

Opinie klientów o Bank BPH. Co myślą użytkownicy o Bank BPH?

Promocja tygodnia w Bank BPH:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 200 tysięcy
     
  • wstępna decyzja kredytowa już w 10 minut
     
  • spłata ratalna nawet do 120 miesięcy

 

Dodaj opinię o Bank BPH:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Bank BPH (149):

Autor: ix
odradzam
Dodano: 26 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Odradzam tą imitacje banku. Chore opłaty, ukryte koszta. Według tej instytucji paszport to nie dokument tożsamości i nie wypłacą mi moich pieniędzy, SKANDAL!!!
Autor: bubu
bph
Dodano: 25 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
a dla mnie oznacza Bank Podłej Hieny
Autor: Krzyk12
co znaczy bph? (żart)
Dodano: 19 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Dla mnie słowo ,,BPH" oznacza: bank polskiego chamstwa! banda złodzieji !
Autor: Michał Sapigórski
Doradca Bożena Ziembicka
Dodano: 17 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Chciałbym wystawić jak najlepszą rekomendację Pani Bożenie Ziembickie. Przeprowadziła mnie ,,za rękę'' przez skomplikowaną procedurę związaną z uzyskaniem kredytu hipotecznego w Banku BPH. Oby jak najwięcej takich doradców. Profesjonalnie przygotowany pod względem merytorycznym doradca- poza tym bardzo miła osoba. .
Autor: Nicki
bank
Dodano: 6 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
A może chcą zaświadczenie o nieśmiertelności ? Ale od kogo wziąć w/w zaświadczenie.......
Autor: zawiedziona
zaswiadczenie. przyslym otrzymaniy emerytury
Dodano: 6 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Wczoraj bylam w tym smiesznym banku bo nibymaja fajna oferte kredytowa . Kwity zostaly wypelnione i ktos mial zadzwonic nastepnego dnia z odpowiedia czy dostane czy nie. Zadzwonilam i dowiedzialam sie ,ze mam dostaeczyc zasiadczenie czy dostane emeryture..A MOZE CHCA ZASWIADCZRNIE , ZE NIE UMTE. Po prostu maja za duzo naiwnych klientow !!!
Autor: ryba
pozyczka hip.
Dodano: 5 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
po zlozeniu dokumentów tel. o wstępnej akceptacji kredyt na 250000zl ,później rzeczoznawca wycena nieruch. na zabezpiecz.725000 . dochod kredytobiorcow 7500zl netto /m-c. pokilku dnia odmowa . naprawdę szkoda zawracać sobie nimi d.....pe. szkoda czasu i nerwow HAMSTWO
Autor: NOWY
OSZUSCI
Dodano: 3 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
NIC DODAC NIC UJĄC POPROSTU BANDA ZŁODZIEJI
Autor: dorota
strata czasu
Dodano: 28 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
wniosek o kredyt konsumpcyjny odrzucony gdyż nie zarabiam tyle ile podano w zaświadczeniu. Szok. żadnych obciążeń ani innych rat, ale centrala twierdzi że księgowa kłamie na piśmie.... Jaja normalne.
Autor: Amelia
BPH- NIEPOROZUMIENIE
Dodano: 22 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
niestety przyłączam się do tutejszych opinii, bank niewiarygodny, można codziennie po 40 min wisieć na infolinii raz aby podneisli drugi ab załatwić sprawę a i tak po kilku dniach to samo. nawet kłamstwa im niewychodzą. mam drugie konto w Millenium, to im mogą buty lizać. Ani razu niezawiedło Mnie millenium, czy platforma internetowa czy też karta a tu coś na okrągło. także bezpośrednie załatwianie w banku, każdy pracownik ma właściwe uprawnienie do każdego poziomu załatwią wszystko a w BPH czekasz, ktoś cos konsultuje, czeka na zgodę szefa placówki, NIEWIARYGODNY PARTNER z BPH
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.