Logowanie Rejestracja
Bank BPH opinie Klientów

Bank BPH opinie

Opinie o banku Bank BPH

Bank BPH - ocena: 1.30 / 5 - liczba opinii 138

Bank uniweBank BPH Opiniersalny, nastawiony głównie na obsługę klientów indywidualnych, małych i średnich przedsiębiorstw. Wśród oferowanych produktów znajdują się rachunki oszczędnościowo-rozliczeniowe, kredyty gotówkowe i hipoteczne, lokaty i rachunki oszczędnościowe.

 

 

W 2013 roku Bank BPH zajmował 12. miejsce pod względem wartości aktywów; po pierwszym kwartale 2015 roku spadł w rankingu o jedno oczko.  Aktualnie na czele banku stoi Richard Gaskin.

Opinie klientów o Bank BPH. Co myślą użytkownicy o Bank BPH?

Promocja tygodnia w Bank BPH:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 200 tysięcy
     
  • wstępna decyzja kredytowa już w 10 minut
     
  • spłata ratalna nawet do 120 miesięcy

 

Dodaj opinię o Bank BPH:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Bank BPH (149):

Autor: jarek
nie kompetetni doradcy
Dodano: 14 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
chciałem przestrzec osoby które chciałyby ubiegać się o kredyt chipoteczny w pseudo banku BPH. ubiegaliśmy się o kredyt chipoteczny w tym banku, po przedstawieniu wszystkich wymaganych dokumentów wraz z umową przedwstępną kupna mieszkania pani "doradca" zapewniała że kredyt na pewno dostaniemy. Mijały tygodnie co rusz było trzeba donieść jakiś dokument który stracił ważność, to podpis itd...Po 5 tegodniach dowiedzeliśmy się że kredytu nie dostaniemy. Brak profesionalizmu ze strony doradców,ogólne DZIADOSTWO I IGNORANCJA klienta. Stanowczo NIEPOLECAM!!!!!!!!!!!
Autor: SMail
Ujawnienie Danych Osobowych Klientów Banku
Dodano: 4 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Przykład moich kontaktów z bankiem wskazuje na to, iż bank ma problemy z bezpiecznym przetwarzaniem danych obecnych klientów oraz byłych klientów, jak również problemy z rejestrowaniem woli klientów do wstrzymania przetwarzania danych ich dotyczących. Ponadto bank nie dochowuje tajemnicy bankowej w kontaktach korespondencyjnych ze swoimi klientami. Zapoznając się z treścią pism jakie otrzymałam od banku, odczułam jednak, iż bank próbuje wyciszyć sprawę ewidentnego naruszenia tajemnicy bankowej oraz zasad bezpieczeństwa dotyczących ochrony danych osobowych swoich klientów. W rozmowach telefonicznych z pracownikami banku zaproponowano mi zawarcie ugody, na mocy której zwrócę bankowi błędnie doręczone pismo innego klienta oraz zrzeknę się wszelkich roszczeń, w zamian za co bank wypłaci mi 1000 zł. Na tyle bank BPH wycenia dane sowich klientów kontaktach korespondencyjnych ze swoimi klientami.
Autor: klient
kpina a nie bank
Dodano: 28 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Co tu dużo pisać ocena 1,25/5 mówi sama za siebie bank złodziejskich prowizji i opłat
Autor: oburzony
do bubu
Dodano: 24 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
wow, rzeczywiscie popisałeś sie merytorycznym komentarzem..... ilość argumentów jest wręcz przytłaczająca...... pewnie kolejny PAJAC nie czytajacy umowy, ktory potrafi tylko wylewać żółć w internecie. wiesz jak sie nazywa to co robisz, moj drogi? to sie nazywa hejt i jest oznaka ludzi sfrustrowanych. dla mnie BPH oznacza Bardzo Państwa (c)Hwale, bo mam konto ladnych kilka lat i jeszcze nigdy nie bylo zadnego problemu, no ale najwidoczniej bubu ma inne doswiadczenia....... zza ekranu pewnie ;)))))
Autor: principesa
nie narzekam
Dodano: 24 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Mam u nich konto Lubię to. To był dobry wybór bo nic nie płacę za prowadzenie i wypłaty z bankomatów w całej polsce, a ja dużo podróżuję ze względu na pracę. Podoba mi się appka BPH, bo mogę łatwo korzystać z konta na komórce w trasie. To jest super ułatwienie.
Autor: Alka
karta
Dodano: 24 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
W BPH korzystam z karty kredytowej Fair. Jak na razie jestem klientem zadowolonym z produktu bo bardzo pilnuję terminów spłaty karty i nie przekraczam go. Po co płacić odsetki :)
Autor: Długoletni klient
Brak wpłaty gotówkowej
Dodano: 15 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
W dniu dzisiejszym rano wpłaciłem w oddziale pieniążki na konto, wieczorem chcąc skorzystać z nich na przelew przez SBI loguję sie do serwisu i nie widzę swoich pieniędzy. Czyżby ksiegowanie trwało 24 godz.. Ciekawym czy rano zobaczę jak nie zmywam się.
Autor: klientka żałująca
Banda kolesi
Dodano: 8 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
To wyjątkowo paskudny i złodziejski bank . Lekceważenie klientów , złodziejskie dodatkowe koszty , o których ludzie nie wiedzą i chciwość ponad wszystko . Zatrudniają wg specjalnego klucza bandytyzmu , pazerności i bezczelności
Autor: Klijent
Oszusci
Dodano: 2 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
prowadzę małą firmę z limitem w BPH. Nigdy więcej tego banku, wciskają co mogą ukryte koszty, prowizje z kosmosu a na koniec roku problemy z odnowieniem limitu tak by urobic pare groszy na kolejnym wniosku. Naprawdę po 5 latach współpracy z nimi Ostrzegam was lepiej omijajcie z daleka !!!
Autor: agrest
Nie udało się
Dodano: 28 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Chciałem założyć konto Lubię to. Oferta znaleziona w sieci wydała się niezła. Wybrałem się do placówki banku. Podpisałem umowę i czekałem na telefon z banku z potwierdzeniem uruchomienia konta i sms z kodami do logowania. Po tygodniu sam do nich zadzwoniłem i dostałem informację, że ktoś czegoś jeszcze nie wprowadził i jeszcze konta nie ma. Nzajutrz przyszedł sms że konto jest założone (kodów do logowania jeszcze nie miałem). Parę dni później sam zadzwoniłem do nich i to samo: proszę czekać, musimy jeszcze coś wprowadzić, wniosek o wydanie karty się zagubił, itp. Dwa tygodnie od pierwszej wizyty w placówce poszedłem zamknąć konto, do którego nie miałem dostępu (na szczęście niczego nie wpłacałem). Następnego dnia zadzwonili do mnie z centrali z informacją że konto jest aktywne i chcą podać mi sms-em kod do zalogowania się w bankowości internetowej. Podziękowałem i odpowiedziałem, że lada moment dostaną z placówki mój wniosek o zamknięcie konta. Jeśli przychodzi klient i tak się z nim postępuje to daleko nie zajadą, mimo posiadania niezłej oferty ROR. W innym banku założyłem i antywowałem konto w przeciągu jednego dnia.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.