Logowanie Rejestracja
Bank BPH opinie Klientów

Bank BPH opinie

Opinie o banku Bank BPH

Bank BPH - ocena: 1.30 / 5 - liczba opinii 138

Bank uniweBank BPH Opiniersalny, nastawiony głównie na obsługę klientów indywidualnych, małych i średnich przedsiębiorstw. Wśród oferowanych produktów znajdują się rachunki oszczędnościowo-rozliczeniowe, kredyty gotówkowe i hipoteczne, lokaty i rachunki oszczędnościowe.

 

 

W 2013 roku Bank BPH zajmował 12. miejsce pod względem wartości aktywów; po pierwszym kwartale 2015 roku spadł w rankingu o jedno oczko.  Aktualnie na czele banku stoi Richard Gaskin.

Opinie klientów o Bank BPH. Co myślą użytkownicy o Bank BPH?

Promocja tygodnia w Bank BPH:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 200 tysięcy
     
  • wstępna decyzja kredytowa już w 10 minut
     
  • spłata ratalna nawet do 120 miesięcy

 

Dodaj opinię o Bank BPH:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Bank BPH (149):

Autor: maxix
to nie prawda
Dodano: 25 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Nie zgodze sie z opinia ,bo jestem klientem tego banku,mam tam konto,karte kredytowa i kredyt i wszystko jest w porzadku.Online wszystko dziala,nie mam z niczym problemu.Od samego poczatku obsluga super.Dodam,ze dokumenty na poczatku trzeba donosic,ale to chyba normalne,bo musza potwierdzic zatrudnienie.Jezeli dokumenty sa dobrze wypelnione,to kredyt uruchamiaja na nastepny dzien.Pozatym co jakis czas dzwoni jakas Pani i sie pyta,czy jestem zadowolony z produktów,czy moe cos moglaby pomóc.\takze obsluga super,a bank bije na glowe z konkurencja.Bez kolejek,super obsluga.Wszystko wytlumacza i kawka przy stoliku z cukierkami dla klienta.Pozdrawiam serdecznie Bank BPH :)
Autor: Piotr R
Dno
Dodano: 18 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Złożyłem wniosek o przeniesienie kredytu z niekompetentna panią zajmująca sie nieruchomościami w Szczecine w placówce na Dąbrowskiego samo składanie wniosku to żart ta pani nadaje sie nie chce nikogo obrażać ale do kręcenia karuzeli najwyżej poziom umysłowy żaby mnóstwo błędów i niekompetencja Po 4 tyg oczekiwania i braku odzewu zadzwoniłem na infolinie po drugim takim tel w czasie gdy oczekiwałem na lini trwało to godzinę Pani zaogniła analityka zeby wogole zajął sie ta sprawa w czasie oczekiwania analizował i nic z tego nie wyniknęło. Następnie po kilku dniach kolejna godzina i nagle stwierdzili ze chce następne dokumenty nie wiadomo skąd wymyślone zero kontaktu z klientem nawet mnie nie zawiadomili Następny tel za kilka dni pani kłamie ze pół godziny wcześniej wlasnie analityk wykrył ze chce dokumenty o których wcześniej rozmawiałem Nadal zero odzewu i powiadomienia zero zainteresowania sprawa tej pani ze Szczecina. A powinna monitować powiadomić To tylko w skrócie Poziom Banku poniżej mułu w bagnie Ludzie przestrzegam to sa gnoje nigdy z tym gownem żadnych interesów
Autor: Karol D.
Żenada i tyle.
Dodano: 16 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie szanują klienta. Pracownicy infolinii niekompetentni, udzielają nierzetelnych informacji. Dwa tygodnie trwało załatwianie podwyższenia limitu karty kredytowej o 1000 zł !! Co kilka dni iny pracownik infolinii udzielał innej informacji i kazał dosyłać inne dokumenty, aby w końcu po 2 tyg. odmówić zwiększenia limitu bez podania przyczyny!!! Żenada !!!!
Autor: Emeryt
Emerytura
Dodano: 31 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Chciałbym poznać opinie o tym banku ,bo ZUS tak namawia ,aby założyć konto w tym banku .Niestety mam duże wątpliwości,no bo co będzie po 2 latach jak minie promocja -myśle , że BANK WTEDY SWOJE STRATY WYRÓWNA -NA BANK .
Autor: Jerzy G.
Brak dostępu do środków zgromadzonych na koncie
Dodano: 24 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Brak możliwości przelania środków na koncie! Inforlinia nie może poradzić sobie z problemem, została założona reklamacja. Na drugi dzień problem nie jest rozwiązany, pani z infolinii informuje że bank rozpatrzy problem w ciągu 30 dni. Na skutek problemów banku BPH z własnym systemem komputerowym klient nie ma dostępu do zgromadzonych środków przez 30 dni. To się nadaje tylko do telewizji! Żenada.
Autor: lalalala
konto internetowe
Dodano: 22 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
nie wiem jak jest z kredytami i innymi rzeczami. ale konto internetowe mnie strasznie drażni, robiąc przelew zagraniczny zajeło mi to więcej niż pół godziny, dzwoniąc na infolinie zostaje mi wytłumaczone, ze błędy biorą się z złej przeglądarki i złego systemu, iż strona nie zbyt dobrze dzaiła na macach.. noo kurde dajcie spokoj, strata czasu, gdzie przelewy zajmuja do 3 minut, system logowania również fatalny, no ale niby bezpieczny.
Autor: ania
były klient
Dodano: 21 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
nie wiem kto tak pozytywnie ocenia tę instytucję, mimo że nie otrzymałam upomnień miałam naliczone koszty upomnień 30zł sztuka list zwykły, miałam dwa kredyty omyłkowo przelałam dwie raty na 1 na drugim nie bylo wpłaty, o nadpłacie brak info, a do zaległości upmnienia które nie doszły. Zadzwoniłam 12 X, dostałam info o braku spłaty bo moje nadpłaty poszły na spłatę kapitału, dostałam sms, zadeklarowałam spłatę wykonałam ją i jakież było moje zdziwienie, oto pracownik banku który poinformował mnie że żadnych kosztów nie będzie naliczył je w czasie rozmowy. Kto nie chce nerwów niech unika tej instytucji a hasłem reklamowym jacy to oni fair niech sobie odbyt podetrą, wziąć tam kredyt to tyle samo co w para banku
Autor: ania
oszustwa
Dodano: 21 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
nie wiem kto tak pozytywnie ocenia tę instytucję, mimo że nie otrzymałam upomnień miałam naliczone koszty upomnień 30zł sztuka list zwykły, miałam dwa kredyty omyłkowo przelałam dwie raty na 1 na drugim nie bylo wpłaty, o nadpłacie brak info, a do zaległości upmnienia które nie doszły. Zadzwoniłam 12 X, dostałam info o braku spłaty bo moje nadpłaty poszły na spłatę kapitału, dostałam sms, zadeklarowałam spłatę wykonałam ją i jakież było moje zdziwienie, oto pracownik banku który poinformował mnie że żadnych kosztów nie będzie naliczył je w czasie rozmowy. Kto nie chce nerwów niech unika tej instytucji a hasłem reklamowym jacy to oni fair niech sobie odbyt podetrą, wziąć tam kredyt to tyle samo co w para banku
Autor: jarek
Pozytywne
Dodano: 14 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Pozytywne opinie o tym banku to jak sie domyślam są pisane przez pracowników tego banku bo nie chce mi się w to wierzyć że to klienci piszą
Autor: jarek
Pozytywne
Dodano: 14 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Pozytywne opinie o tym banku to jak sie domyślam są pisane przez pracowników tego banku bo nie chce mi się w to wierzyć że to klienci piszą
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.