Logowanie Rejestracja
Bank BPH opinie Klientów

Bank BPH opinie

Opinie o banku Bank BPH

Bank BPH - ocena: 1.30 / 5 - liczba opinii 138

Bank uniweBank BPH Opiniersalny, nastawiony głównie na obsługę klientów indywidualnych, małych i średnich przedsiębiorstw. Wśród oferowanych produktów znajdują się rachunki oszczędnościowo-rozliczeniowe, kredyty gotówkowe i hipoteczne, lokaty i rachunki oszczędnościowe.

 

 

W 2013 roku Bank BPH zajmował 12. miejsce pod względem wartości aktywów; po pierwszym kwartale 2015 roku spadł w rankingu o jedno oczko.  Aktualnie na czele banku stoi Richard Gaskin.

Opinie klientów o Bank BPH. Co myślą użytkownicy o Bank BPH?

Promocja tygodnia w Bank BPH:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 200 tysięcy
     
  • wstępna decyzja kredytowa już w 10 minut
     
  • spłata ratalna nawet do 120 miesięcy

 

Dodaj opinię o Bank BPH:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Bank BPH (149):

Autor: ACO!
uwaga! uwaga! uwaga!
Dodano: 29 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
BROŃ BOŻE MILIARDOWĄ OSOBE SPOTKANĄ NA DRODZĘ UPRZEDZĘ O OMIJANIU JAK NAJDALEJ TEGO BANKU!!!!! TO NIE JEST BANK TYLKO MORDOWNIA ODSETKAMI ZA BYLE GÓWNO PETENTÓW, JUZ NIE MÓWIĄĆ O CHAMSKICH PRZEDSTAWICIELACH BANKU TYCH W SZCZEGÓLNOŚCI PSYCHOPATACH DZWONIACYCH NAWET W CZASIE MSZY W KOSCIELE!
Autor: Suweran
BPH lichwa bezwzględność. Należy omijać
Dodano: 15 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bezwzględni ludzie, miło przy braniu kredytu, a przy kłopotach nie ma co na nich liczyć. Nic Ci nie pomogą, a tylko dobiją. Wstrętnie postępujący bank.
Autor: rafał
lichwa
Dodano: 4 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
miałem kredyty karty w różnych bankach ale bank pbh jest najgorszym bankiem z jakim miałem do czynienia przyznam się ze nie zawsze mogłem spłacić rate na czas ale ten bank nalicza gigantyczne opłaty gdzie w innych bankach z jakimi mam umowy tak nie jest dbają o klienta a tu totalna lichwa wezmiesz 1000zł oddasz drugie tyle całkowicie nie polecam tego banku i wystawiam słuszną ocene negatywną nigdy więcej
Autor: PAULINA
POLECAM
Dodano: 26 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
W MOIM MIEŚCIE JEST TYLKO PLACÓWKA PARTNERSKA, W KTÓREJ NIE MIAŁAM DO TEJ PORY ŻADNEGO PROBLEMU ABY COKOLWIEK ZAŁATWIĆ. OBSŁUGA MIŁA, KOMPETENTNA, POMOCNA. MAM KARTĘ KREDYTOWĄ, Z KTÓREJ MI SIĘ ŚWIETNIE KORZYSTA, NIE DOŚĆ ŻE NIC ZA NIĄ NIE PŁACĘ TO OTRZYMUJĘ ZWROTY. KONTO JEST PROSTE I PRZEJRZYSTE. ZŁEGO SŁOWA NA TEN BANK POWIEDZIEĆ NIE MOGĘ, TYM BARDZIEJ NIE ROZUMIEM WSZELKICH NEGATYWNYCH OPINII. CO DO OSÓB, KTÓRE WYPOWIADAJĄ SIĘ ODNOŚNIE BEZWZGLĘDNOŚCI BANKU PRZY ''BRAKU MOŻLIWOŚCI'' SPŁATY KREDYTU - ŚMIAĆ MI SIĘ CHCĘ! CIEKAWE KTO BY WAM DAROWAŁ DŁUG? POZDRAWIAM I ŻYCZĘ WIĘCEJ ŻALU I GORYCZY W ŻYCIU!
Autor: Irena
spadkowe odzyskanie pieniędzy
Dodano: 21 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Od grudnia 2015 próbuję odzyskać pieniądze z konta po zmarłej mamie,złożyłam wszelkie papiery orzeczenie sadu,kopie dowodu osobistego, akty urodzenia, minęły dwa miesiące a ja ciągle z nimi walczę. Żądają o przeprowadzenie działu spadku itp bzdury, są to niepotrzebne formalności, chcę zaznaczyć że chodzi o kwotę około 1 tys. zł. Ostrzegam starsze osoby o nie zakładanie w tym banku konta a jeśli już posiadacie do złóżcie stosowne oświadczenie, że po śmierci uprawniacie wskazaną osobę do podjęcia środków z konta. Ta dyspozycja oszczędzi im wiele nerwów w odzyskaniu pieniędzy. Ogólnie jest to bank niewiarygodny i nieprzyjazny klientom.
Autor: heyah
Najgorszy chłam jaki istnieje
Dodano: 13 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zdecydowanie nie polecam tego "banku". Ukryte koszty, nieprzyjemna obsługa, brak jakiegokolwiek wsparcia w sprawie spłaty kredytu. Przez tę mafię biedna rodzina straci dom. Ludzie, uciekajcie jak najdalej od tego "banku". ODRADZAM Z CAŁEGO SERCA!!
Autor: Grzegorz
niewłaściwe praktyki banku
Dodano: 12 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Mam konto firmowe w BPH od wielu lat i muszę stwierdzić, że ze względu na praktyki tego banku w przypadku kredytów lub np. dzielenia kwot zajęcia np. za mandat na małe kwoty tylko po to by za każdym razem sobie bank mógł doliczać dodatkową opłatę 110zł!!! powodują, że moim zdaniem to NAJBARDZIEJ ZŁO-DZIEJSKI BANK JAKI ZNAM.
Autor: Krzysztof
nie poleca
Dodano: 5 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Moi drodzy odradzam wan ten Bank,praktycznie na każdym kroku są ukryte opłaty.Teraz konto bezpłatne a za jakiś czas tak was skasują że się nie pozbieracie.Miałem u nich rachunek przez 4 lata i co chwile jakieś ukryte opłaty ODRADZAM!!!!
Autor: HUBERT
To nie jest tak
Dodano: 27 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Do -joli -Ciekawe czy bedzie pani zadowolna jak straci pracę i nie będzie pani miała czym raty zapłacić-jak to było w moim przypadku -BANK WTEDY JEST BEZWZGLĘDNY-ODDAJE SPRAWĘ W RĘCE KOMORNIKA -i płacz i płać ,nie ma zmiłuj. I WTEDY TOBIE NIKT NIE POMOŻE -RĘCE PRECZ OD TEGO BANKU !!!!!!
Autor: Jola
obsluga swietna
Dodano: 25 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Ja tez dodam,ze bank jest bardzo dobry,doradcy mili,kompetentni i wogole zauwazaja cie na samym wejsciu.Kultura wstaja jak wychodzisz,szacunek do tego banku.Kiedys mialam produkty w najwiekszym banku w PL i chodzac tam,Pani byla naburmuszona, ze wogole tam jestem.Kazala mi usiasc i czekalam na nia z 10 min,bo gdzies poszla.Po tym incydencie zamknelam konto i przenioslam sie do BPH i jestem zadowolona.Nigdy nikt tak mile w banku mnie nie obsluzyl.Ten bank ma kulture i szanuje klienta.To sie dla mnie bardzo liczy.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.