Logowanie Rejestracja
Bank BPH opinie Klientów

Bank BPH opinie

Opinie o banku Bank BPH

Bank BPH - ocena: 1.30 / 5 - liczba opinii 138

Bank uniweBank BPH Opiniersalny, nastawiony głównie na obsługę klientów indywidualnych, małych i średnich przedsiębiorstw. Wśród oferowanych produktów znajdują się rachunki oszczędnościowo-rozliczeniowe, kredyty gotówkowe i hipoteczne, lokaty i rachunki oszczędnościowe.

 

 

W 2013 roku Bank BPH zajmował 12. miejsce pod względem wartości aktywów; po pierwszym kwartale 2015 roku spadł w rankingu o jedno oczko.  Aktualnie na czele banku stoi Richard Gaskin.

Opinie klientów o Bank BPH. Co myślą użytkownicy o Bank BPH?

Promocja tygodnia w Bank BPH:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 200 tysięcy
     
  • wstępna decyzja kredytowa już w 10 minut
     
  • spłata ratalna nawet do 120 miesięcy

 

Dodaj opinię o Bank BPH:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Bank BPH (149):

Autor: msz
windykacja
Dodano: 1 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
nadmienię że Szanowny Pan z działu windykacji sprawia że będzie miał na sumieniu jeśli oczywiście takie ma sprawia że odbiera zwykłym szarym ludziom możliwość spłaty zadłużenia i wpędza w jeszcze większe długi a bank i tak nie będzie miał takich pieniędzy jakie ja muszę zapłacić
Autor: msz
windykacja
Dodano: 1 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
mam pytanie a tym samym myślę że będzie to opinia na temat postępowania pracownika windykacji na szkodę banku bph chcę spłacić kredyt a Pan mi odmawia mówiąc że on właśnie złożył wniosek o przejęciu domui i na moje błaganie żeby wycofał i pozwolił mi spłacić stwierdził że on już podjoł decyzję i jej nie zmieni bo nie to nie mam pojęcia czy dla banku lepsza jest nieruchomość czy pieniądze 2 razy większe niż mi pożyczyli.chyba że ban zabawi się teraz w agencje sprzedaży nieruchomości.
Autor: Teresa Pucicka
bank przyjazny klientom?
Dodano: 29 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jestem klientką /firmowa/ banku od ponad 10 lat i nigdy nie zawaliłam terminu płatności.Obecnie po wielu złych przypadków znalazłam sie w trudnej sytuacji , w banku spłacam kredyt restrukturyzacyjny, ale raty wynosiły do wrzesnia br, włacznie po 900 zł i ale od X wynosza 2500 zł.Jestem na emeryturze, spłacam kredyt konsolidacyjny i ta nowa rata przewyzsza moja emeryturę.Prosze o pomoc wszystkie szczeble w akcie rozpaczy nawet Prezesa Konara , ale nie odpisał wcale, a mnie nęka dep.windykacji o wpłaty i pisze pisma suche ,że mam płacic bo nie mogą zmienić wysokości rat . Poprostu bezduszność i głupota bo zmuszaja mnie do pomocy od wysokoprocentowych firm lichwiarskich ! czy tak powinno się traktować dobrą klientkę , przeciez dalej bym im płaciła tyle na ile wystarczają środki , .Do pracymnie nikt nie przyjmie z powodu wieku. Obłuda bankowców,że są przyjaźni wobec ludzi
Autor: pabloksc
zażenowanie
Dodano: 28 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie mam w tym banku kredytów, nie mam debetów, a mimo to kiedy zmieniłem bank odczeali pół roku mimo,że mieli ze mna kontakt i podali mnie do frmy windykacyjnej ponieważ na koncie nie było ruchu.Generalnie myślałem,że brak wpłat jet równoznaczny z zamknieciem konta.
Autor: jak
oszuści
Dodano: 24 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
bandziorrry nie mają nic wspólnego z bankiem, złodziejska mafia. na pewno nie jest to instytucja zaufania publicznego, precz z Polski!!!!!!!!
Autor: Bolek
Internet
Dodano: 19 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Tam nie ma dnia bez awarii. Informatycznie BPH nie istnieje od dawna.
Autor: jana
omijajcie bph z daleka
Dodano: 12 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
najgorszy bank, banda złodziei i oszustów.
Autor: ewka
opinia
Dodano: 28 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
systemy nie działają, na infolinii niedouczeni pracownicy, kiedyś ten bank był super ...
Autor: lena
terminal
Dodano: 9 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
dlaczego zlikwidowano terminal do robienia przelewów za 1 zł i wystawiania zestawień.
Autor: oszukana
windykacja
Dodano: 9 lipca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
mam kredyt hipoteczny w bph, co mnie pokusiło zeby tam przenieść kredyt nie wiem. Trwało to długo ale udało się. Obecnie mam problemy- przyznałam sie do tego 2 lata temu i co ........... . Od dwóch lat wysyłam pisma z prośbą o restrukturyzację.... oni nie odpowiadają ja znowu mam spóźnienie i tak dookoła. Zadnej kompetentnej osoby, żadnych propozycji wyjścia z impasu za to straszenie odebraniem mi mieszkania itd. Zaznaczam cały czas płacę, ile mogę, zadłużenie nie przekracza 4000zł(niecałe 2 raty). Ciągle(2lata) nie mają moich pism (ja mam potwierdzenia). To po prostu nie fair. Nie chcę być trupem cywilnym, więc idę z nimi na wojnę - nie mam nic do stracenia ale mam mnóstwo dokumentów........ pozostawionych bez odpowiedzi. Tysiąc razy się zastanów zanim się "zapiszesz" do tej fair instytucji.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.