Logowanie Rejestracja
Bank BPH opinie Klientów

Bank BPH opinie

Opinie o banku Bank BPH

Bank BPH - ocena: 1.30 / 5 - liczba opinii 138

Bank uniweBank BPH Opiniersalny, nastawiony głównie na obsługę klientów indywidualnych, małych i średnich przedsiębiorstw. Wśród oferowanych produktów znajdują się rachunki oszczędnościowo-rozliczeniowe, kredyty gotówkowe i hipoteczne, lokaty i rachunki oszczędnościowe.

 

 

W 2013 roku Bank BPH zajmował 12. miejsce pod względem wartości aktywów; po pierwszym kwartale 2015 roku spadł w rankingu o jedno oczko.  Aktualnie na czele banku stoi Richard Gaskin.

Opinie klientów o Bank BPH. Co myślą użytkownicy o Bank BPH?

Promocja tygodnia w Bank BPH:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 200 tysięcy
     
  • wstępna decyzja kredytowa już w 10 minut
     
  • spłata ratalna nawet do 120 miesięcy

 

Dodaj opinię o Bank BPH:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Bank BPH (149):

Autor: kot
odradzam
Dodano: 18 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
obiecali obniżyć oprocentowanie, słowa nie dotrzymali
Autor: Padre
Złodzieje
Dodano: 17 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Złodzieje !!!
Autor: jaga
bank jak bank
Dodano: 15 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
mam konto i kartę w BPH i jestem zadowolona, a awarie są w każdym banku jak i SKOKach.
Autor: k2g2
awarie
Dodano: 15 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
w banku wiecznie są awarie; w placówkach partnerskich nie mozna nic załatwić jeśli potrzebuje się jakiejkolwiek pomocy - wszystko przez infolinię; jakiąs masakra;
Autor: Zbyszek
skarga
Dodano: 2 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank BPH przetrzymuje pieniądze klientów ,przykładem jest okres świąteczny i między świąteczny, w tym wypadku okres sięga nawet 7 dni ,jest to bezprawie i złodziejstwo, sprawa dotyczy emerytur i przelewów .
Autor: lejek
porażka
Dodano: 18 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
szkoda nawet pisać
Autor: BEATA
POZYTYWNA
Dodano: 5 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
MAM W TYM BANKU KONTO I KREDYT. JESTEM BARDZO ZADOWOLONA ZE WSPÓŁPRACY.
Autor: jarek
rozczarowanie
Dodano: 25 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Czekałem 2 tyg na zwrot nie zrealizowanych doładowań telefonu. Żenada!
Autor: gość
????????
Dodano: 14 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
jeszcze jest POLICJA - bo coś w tym "banku" jest nie tak !!!
Autor: jxx.
oszuści jakich mało
Dodano: 5 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
zanim podpiszesz cokolwiek czytaj dziesięć razy ponieważ ze strony banku informacji zero zaskoczenie jest dopiero przy zamknięciu rachunku . Przyjazny bank tylko dla naiwniaków.Co do pracowników przydało by się rzetelne przeszkolenia , najgorszy bank unikać szerokim łukiem ,.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.