Logowanie Rejestracja
Bank BPH opinie Klientów

Bank BPH opinie

Opinie o banku Bank BPH

Bank BPH - ocena: 1.30 / 5 - liczba opinii 138

Bank uniweBank BPH Opiniersalny, nastawiony głównie na obsługę klientów indywidualnych, małych i średnich przedsiębiorstw. Wśród oferowanych produktów znajdują się rachunki oszczędnościowo-rozliczeniowe, kredyty gotówkowe i hipoteczne, lokaty i rachunki oszczędnościowe.

 

 

W 2013 roku Bank BPH zajmował 12. miejsce pod względem wartości aktywów; po pierwszym kwartale 2015 roku spadł w rankingu o jedno oczko.  Aktualnie na czele banku stoi Richard Gaskin.

Opinie klientów o Bank BPH. Co myślą użytkownicy o Bank BPH?

Promocja tygodnia w Bank BPH:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 200 tysięcy
     
  • wstępna decyzja kredytowa już w 10 minut
     
  • spłata ratalna nawet do 120 miesięcy

 

Dodaj opinię o Bank BPH:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Bank BPH (149):

Autor: Adam Komajda
KOSZMAR NA DOWIDZENIA
Dodano: 12 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
26 lutego 2015 spłaciłem cały kredyt w siedzibie BPH i dzień po sprzedałem mieszkanie , do dzisiaj to jest 12 marca 2015 mój kredyt nie został zamknięty. nie mogę wyczyścić hipoteki a co za tym idzie nie mam mieszkania ani pieniedzy bo przelez z banku kupujących bedzie dopiero jak hipoteka bedzie czysta. jestem w czarnej ......... wspomne ze przez te 2 tygodnie kontsaktowalem sie z infolinią i oddzialem banku 6-7 razy, i obsługa ze stoickim spokojem odpowiadają ze jeszcze maja czas. ....KOSZMAR
Autor: Tajemniczy Klient
nagrania
Dodano: 9 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Mam nadzieję, że '' góra'' czyta takie fora :) . Nagrania kompromitujące bank ujrzą światło dzienne :) Jak chcą TK szwindel robić , to TK zrobi szwindel BPH. Na nagraniach słychać olewanie klienta przez pracownika i słychać też jak to pracownik w systemie nie potrafi znaleźć numeru konta klienta :) . Media lubią takie rzeczy a ja lubię prawdę :). Jeśli BPH chciało zaoszczędzić na kontroli to teraz wyda więcej kasy na odbudowę wizerunku :) Pozdrowienia :)
Autor: Anonim
PanKracy
Dodano: 3 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
I proszę nie wyzywać pracownika, który księguje Pana ratę bo przelicza w tym czasie Pana ciężko zarobione pieniądze. Praca jest odpowiedzialna! No tak ale lepiej wypisywać i poniżać pracownika niż najpierw pomyśleć. Przykre jest to! Co Pan wypisuje.. Pozdrawiam.
Autor: Anonim
Do PanKracy
Dodano: 3 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Witam. RPP obniżyła stopy procentowe. Bank informował o tym swoich klientów. Jeśli ma Pan zlecenie stałe samo się nie zmieni.. Należy ruszyć się, odwiedzić placówkę banku i zmienić zlecenie. Jeśli ten Pan nie zrobił robi się nadpłata, która przypisywana jest z dołu i tym samym skraca okres kredytu i odsetki. Umowy się czyta! Zmiana zlecenia na własną rękę bez podpisu właściciela rachunku jest niezgodna z procedurą. Szanowny Pan najpierw zapyta a później oczenia bank...
Autor: Aga
Nieudacznicy !!
Dodano: 3 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
nie polecam, odradzam, tam pracują nie wykwalifikowani pracownicy, nie mają pojęcia o bankowości ! Zrujnowali moich rodziców przez własny błąd !! nawet centrala kryje oddzial i nie przyznają się do błędu !!
Autor: Kaśka
windykacja
Dodano: 26 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Dział windykacji to jakaś pomyłka. Ludzie, którzy odbierają telefony z tego działu nierzetelni. Od 17 grudnia 2014 roku średnio co 5 dni dzwonię z prośbą o wystawienie zaświadczenia zakończenia sprawy. Za każdym razem słyszę, ze zaświadczenie zostało sporządzone i wysłane i tak do dnia dzisiejszego wysyłają chyba w kosmos bo do mnie jakoś pismo nie dochodzi.
Autor: olo
kredyt
Dodano: 24 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
szkoda gadać, zero kontaktu i ułatwień ze strony banku, na miasto ponad 300 tyś 1 placówka, która obsługuje kredyty hipoteczne
Autor: nowy
UWAGA ZŁODZIEJE
Dodano: 17 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
BANDA ZŁODZIEJI !!!! TOTALNY BRAK POSZANOWANIA DLA KLIENTA,ZAŁATWIĆ COŚ W TYM BANKU TO WIELKA PORAŻKA.
Autor: tremi
Omijajcie ten bank
Dodano: 23 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Kilka lat temu skorzystałem w promocji w Media Markt, gdzie dawano kartę kredytową tego tragicznego banku. Na karcie był jakiś limit, więc w przyszłości z niego skorzystałem. Spłacałem, korzystałem i tak dalej, aż pewnego razu bez żadnego uprzedzenia zablokowano mi kartę twierdząc, że nie przedłużają współpracy. Żenada. Dodatkowo monit 30zł za opóźnienie nawet 1 dzień naliczają jak opętani. Nie są otwarci na Klienta, załatwienie coś u nich to kompletna klapa - już z komputerem chyba idzie się bardziej dogadać niż z pracownikami BPH. Ludzie - szukajcie gdzie indziej, jest tyle konkurencji, że wszędzie jest lepiej.
Autor: PanKracy
raty kredytu
Dodano: 23 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
spłacam kredyt konsumpcyjny w BPH od 2013 . W międzyczasie RPP obniżyła stopy procentowe ,więc automatycznie powinienem płacić niższą ratę miesięczną. Jednak tak nie jest - nadal wysokość raty wynosi tyle ,co przed obniżką stóp procentowych. Pracownik oddziału odsyła mnie na"infolinię" banku ,tłumacząc się tym,że on nie może podejmować takich decyzji( obniżenia miesięcznej kwoty z tytułu decyzji RPP )- rozumiem : kretynek posadzony za biureczkiem z kompetencjami tylko do pobierania rat od klientów i wklepywania w komputer paru cyferek. Ale pytanie zasadnicze : czy dany bank nie jest zobligowany decyzją RPP o obniżeniu stóp procentowych do automatycznego przeliczenia wysokości rat dla danego kredytu? Kto jest w stanie wyegzekwować przestrzeganie prawa i zmusić BPH do stosowania się do zasad nakładanych przez RPP w tym kraju?
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.