Logowanie Rejestracja
Bank BPH opinie Klientów

Bank BPH opinie

Opinie o banku Bank BPH

Bank BPH - ocena: 1.30 / 5 - liczba opinii 138

Bank uniweBank BPH Opiniersalny, nastawiony głównie na obsługę klientów indywidualnych, małych i średnich przedsiębiorstw. Wśród oferowanych produktów znajdują się rachunki oszczędnościowo-rozliczeniowe, kredyty gotówkowe i hipoteczne, lokaty i rachunki oszczędnościowe.

 

 

W 2013 roku Bank BPH zajmował 12. miejsce pod względem wartości aktywów; po pierwszym kwartale 2015 roku spadł w rankingu o jedno oczko.  Aktualnie na czele banku stoi Richard Gaskin.

Opinie klientów o Bank BPH. Co myślą użytkownicy o Bank BPH?

Promocja tygodnia w Bank BPH:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 200 tysięcy
     
  • wstępna decyzja kredytowa już w 10 minut
     
  • spłata ratalna nawet do 120 miesięcy

 

Dodaj opinię o Bank BPH:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Bank BPH (149):

Autor: jola
kredyt
Dodano: 21 września 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Mój syn przebywał za granicom od 5-lat w zeszłym roku przyszły raty do spłaty druki na około 36000 zł kredyt w banku BPH którego nikt nie brał przez 10-miesięcy cisza myślałam że pomyłka żadnych upomnień mimo nie spłacania . Potem telefon z banku Alior okazało się że kredyt jest.Syn zjechał do kraju i się zaczeło Alior poinformował że kredytu jest ponad 58-tyś nie spłacany przejęty z BPH pracownica banku przekazała nam tylko zaświatczenie ile było wzięte a ile jast do spłaty według zaświadczania do spłaty jest mniej niż było wzięte część kredytu została spłacana ZERO WYJASNIEŃ sprawa w Prokuraturze .Aż strach myśleć co będzie jak się nie wyjaśni
Autor: PYTANIE
Opłaty windykacyjne
Dodano: 27 kwietnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Czy w tym roku (2017) ktoś otrzymał płatny monit/wezwanie do zapłaty od Banku BPH?
Autor: Mario
Kompromitacja
Dodano: 11 grudnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Mamy dziś 11.12.2016 r., a od 13.11.2016 r. nie potrafią wprowadzić moich danych do systemy i załatwić poleceń stałych. Monitowałem 16.11.na infolinii, wysłałem e-maile do Aliora jako właściciela, do BPH-u i nic nie robią. Porażka: to słowo nie oddaje totalnej klapy, nieudolności i lenistwa ludzi tam pracujących, skoro 60 dni to za mało, żeby wprowadzić coś do systemu. jeśli komuś nie podoba się opinia o tak kiepskim działaniu banku, to dokumenty mogę przedstawić nawet w sądzie
Autor: adam
uwaga
Dodano: 22 października 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
UWAGA- UWAGA - BANK BPH PADA - PRZEJMUJE TEN BANK ALIOR - STRACH TRZYMAC TAM PIENIĄDZE
Autor: Zmęczona
Nowy Sacz
Dodano: 3 października 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
W roku 2016 już trzeci raz wymienia się obsługę.Każda następna coraz mniej kompetentna. Bardzo trudno pieniądze wpłacić, o wypłacie to nie co mówić, Czy to bank, czy kpina. Ja rozglądam się za innym bankiem.
Autor: Robert w.
bph to mafia
Dodano: 4 września 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ten bank to pazerny złodziej. Kradnie Cię jak tylko będzie pretekst. Chamstwo w oddziałach i jest już bankrutem. Zabierać pieniądze od tych złodziei
Autor: Darek
lekcewazenie klienta
Dodano: 18 sierpnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
od kilku miesięcy w BPH przez internet nie można dokonać transakcji, jest to spowodowane usterka na serwerach banku,kilka krotnie zglaszalem reklamacje bez skutecznie,za każdym razem otrzymywałem informacje ze bank ma na rozpatrzenie do 30 dni, czyli prze bardzo długo okrez nie można wykonać przelewu,/a wiadomo podstawowe rachunki należy placic w terminie,przeniosłem swoje wszystkie oszczednosci do innego banku gdzie obecnie jestem zadowolony,podejscie do klienta jest bardzo ważne,mysle ze rynek to zweryfikuje i bank otrzyma uczciwa weryfikacje w postaci odejścia klinetow
Autor: TOMEK
OBSŁUGA INFOLINII
Dodano: 29 lipca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Dzisiaj miałem okazję korzystać z usługi infolinii w sprawie obsługi kredytu. Osoba po drugiej stronie słuchawki miast postarać się wraz ze mną rozwiązać problem zaczęła mnie pouczać i informować o faktach w związku z którymi się do niej zwróciłem. Całkowita niekompetencja. I bez jego pouczania i wymądrzania się wiedziałem co zawaliłem. Nie miałem natomiast żadnej informacji na temat rozwiązania problemu. Wyglądało to jakby pracownik czekał abym wpadł w kłopoty by móc dalej się popisywać swoim stanowiskiem i brakiem kompetencji - wstyd. Gdzie obsługa klienta.
Autor: Katarzyna
Nie polecam
Dodano: 11 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Kupiłam coś na kredyt (był to urządzenia kuchenne) i raty spłacałam w Banku BPH. Jedna z rat wypadała w okolicy długiego weekendu majowego. Pomyliłam się i wpłaciłam ratę wieczorem w piątek przed tym weekendem. Wpłata została zaksięgowana dopiero we wtorek, czyli w moim wypadku dzień za późno. Bank BPH kazał mi zapłacić karę w wysokości całej jednej raty!!! Nie polecam więc Banku BPH, ponieważ uważam, że nieuczciwie traktuje swoich klientów - wszystkie wcześniejsze raty płaciłam w terminie, a rata, o której piszę była jedną z ostatnich.
Autor: Wściekła
parada oszustów
Dodano: 29 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
nie wiem jak u innych klientów jest czy było ale to ani bank ani nic co go może przypominać. dla mnie 'parada oszustów". w roku 2008 kiedy istniał GM dostałam kredyt w zawrotnej kwocie 1500 zł. tradycyjnie-podpuszczono mnie na kartę kredytową w kwocie 1000 zł. minęło trochę czasu zanim dokonałam wypłaty z karty. ale dostałam tylko połowę. Potem system zablokowali i rozmienili 500 zł na raty po 36 zł. Bank wystartował z czasem 14 miesięcy splat zatem karte sobie miej i na nia patrz. Kiedy spłaciłam połowę ,zapakowałam kartę,napisałam pismo i kazałam sobie ja zabrać. to był grudzień 2008r.drugą połowe oddałam według magicznych blankietów po 36 zł w roku 2009. Kredyt również zakończyłam spłacac w roku 2009. Napisałam jeszcze dwa zapytania do GM, aby sprawdzili i policzyli czy coś z zaległosci nie zostało. Odpowiedzi żadnej, do 2010r, kiedy to Bank BPH wszedł w aktywa GM. I poleciały 2 sprawy - jeden komornik zażądał spłaty "długu" z tytułu braku spłaty z karty,spłaconego w 2009r, zas po 6 latach następny komornik i groźby i żądania spłaty długu kredytu,który od 6 lat nie istnieje /moim zdaniem/. żadne prośby,żadne porozumienia,żadne uzgodnienia. Nikt nic nie wie,nie pamieta,nie rozumie,do nikogo nic nie dociera. zagroziłam zgłoszeniem do prokuratury. poprosiłam bank o wskazanie która jest własciwa bo : bank z/s w Krakowie i Gdańsku,firmy windykacyjne w Białymstoku i Mielcu, komornicy z Wołomina i Libiąża. Nawet napisałam e-maila do BPH jak już mnie ugotowali swoimi zabiegami,że wolałabym komornika z Paryża ,bo tam mnie jeszcze nie było. I jaka reakcja banku BPH - zawiadomienie,że dług sprzedali do kolejnej windykacji.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.