Logowanie Rejestracja
Alior Bank SA opinie Klientów
Alior Bank SA opinie

Opinie o banku Alior Bank SA

Alior Bank SA - ocena: 2.55 / 5 - liczba opinii 54

zobacz opinie alior bankAlior Bank to jeden z liderów bankowości detalicznej w Polsce. Bank posiada w swojej ofercie kredyty gotówkowe jak również kredyty konsolidacyjne. Bardzo ciekawą ofertę kont osobistych skierowanych do klientów indywidualnych. W ofercie Alior Banku znajdziemy również pełen wachlarz produktów depozytowych, od rachunków oszczędnościowych, przez lokaty terminowe jak również produkty inwestycyjne.


zapytaj o kredytAlior Bank to jednak również bogata oferta kont firmowych dla osób prowadzących własną działalność gospodarczą jak również i przedsiębiorstw.

Opinie klientów o Alior Bank SA. Co myślą użytkownicy o Alior Bank SA?

Promocja tygodnia w Alior Bank SA:

 

Dodaj opinię o Alior Bank SA:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Alior Bank SA (62):

Autor: Denis
OSZUSTWO I TRAGEDIA PS:
Dodano: 26 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
PS: Po kontakcie z tym bankiem i ich obsługą, która jest za przepraszeniem banda debili jestem stratny o kwote około 380tysięcy złotych ze względu na ich "14 dni na zamknięcie rachunku itp". Jestem rolnikiem, nie mam posianych 1/3 pól na wiosnę, terminy siewu minęły bo nie raczyli przyśpieszyć sprawy przy zamykaniu rachunku bankowego. OMIAJCIE ICH!!
Autor: Denis
Tragedia i Oszustwo
Dodano: 26 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank jest jedną wielką katastrofą. Nie potrafią zamknąć rachunku kredytowego w nalezytym czasie, przacuja tam osoby niekompetentne i rozbiezne w informowaniu klienta. Oszukuja przy ubezpieczeniach, nie informuja o skladaniu wniosku o zwrot ubezpieczenia przy wczesniejszej splacie kredytu. Nie ubezpieczaja kredytów na pelny okres splacania tylko np; kredyt na 10 lat a ubezpieczony na 4. Nie polecam, jestem ofiara tego banku i osoba poszkodowana jak rowniez oszukiwana i wprowadzana w blad. Jedyny bank jaki moge polecic to eurobank. Wszystko jasnie i przejrzyscie opisane, informuja o wszystkim, zalatwiaja sprawy od reki. nie pobieraja oplat ani prowizji. Alior bank pobiera nawet prowizje za wczesniejsza splate kredytu gotowkowego a tego robic nie moga. Jedynie przy hipotekach. Wkraczam z bankiem i jego "pracownikami" - bo sa to ludzie nie majacy pojecia o bankowosci - na droge sadową. Omijajcie ten bank szerokim lukiem bo stracicie na tym wy i wasza rodzina!
Autor: Marian
Alior Bank
Dodano: 20 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Zastanawiałem się nad dodatkowym kontem dedykowanym dla płatności elektronicznych, wybór padł na Konto ZEROzłotowe. Nie wyróżnia się niczym szczególnym lecz jest darmowe :) Czekam na pierwszą wypłatę z 4% lokaty.
Autor: Zjadacz Cebuli
Bank jak bank
Dodano: 18 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
E tam, dla mnie bank jak bank. Nie rozumiem narzekań nie rozumiem zachwytów. W niektórych kwestiach gorszy niż inne, a w niektórych ma lepsza ofertę. Jak to w życiu.
Autor: Piotrek
Alior OK
Dodano: 18 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
W porównaniu z innymi bankami Alior ma bardzo nowoczesne podejście do Klienta. Dużo rzeczy można załatwić szybko i sprawnie, bez czekania długiego czasu w kolejkach. Bankowość elektroniczna działa bez zarzutu. Całkiem niedawno założyłem tam konto i jestem z tego faktu bardzo zadowolony.
Autor: lolek
spoko konto internetowe
Dodano: 13 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Nie wiem jak wyglądają kredyty, bo po szczerości trzymam się od nich z daleka jak tylko mogę. Mam wrażenie, że gdzie się ich nei weźmie to i tak człowiek będzie niezadowolony. Zawsze trzeba oddać więcej niż się pożyczyło. Banki na czym muszą zarabiac :D Ja mam konto internetowe. Przeszedłem z ING. Kiedyś mieli tam wszystko za darmo, ale teraz bankomaty inne niż ING i chyba Planet Cash są płatne, a żeby nie płacić za kartę 7 zł miesięcznie to trzeba 300 zł wydać kartą. W Aliorze wystarczy 100zł wydać kartą, a jak się nie wyda to tylko 4 zł. Także oferta lepsza.
Autor: Marek
Zmiana banku
Dodano: 8 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Ja sam zmieniłem z banku WBK i jestem zadowolony z przejścia. Zdecydowanie na plus mogę ocenić podejście do klienta, czego brakowało mi w poprzednim banku. Cała reszta taka jak wszędzie :)
Autor: Trzepiący Czech
Knedliczek i piwoszek
Dodano: 2 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Ahoj polska ładne mace te banki ale ne wem cego to u was knedliczków i piwa ne dają w bankach ? A no kiepsko to z kulturą u was kiepsko taki czeski film te całe banki wase
Autor: Negatywna
zostałam oszukana przez bank
Dodano: 16 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
W ubiegłym roku pani z banku Alior zadzwoniła do mnie z informacją o kredycie konsolidacyjnym -3% i zmniejszona rata.To fikcja. Już na wstępie pani z banku zapomniała wydrukować pisma o pobieraniu mnie z konta rat pożyczki? A kto jest winien- oczywiście klient, bo nie pouczył pani z banku o tym.......( nie znam się na bankowości i nie wiedziałam,że trzeba mieć takie pismo).Niestety nie otrzymałam owej zniżki,pomimo dwukrotnej reklamacji.Proszę państwa przy zawieraniu umów kredytowych musicie wiedzieć wszystko na temat bankowości,bo zostaniecie tak potraktowani jak ja.Mało tego po raz wtóry poszłam do banku w Olsztynie przy ul.Wilczyńskiego,zapytać się co dalej mam zrobić?A co usłyszałam krzyk i podniesione głosy wszystkich trzech pań.Wyszłam z banku z niesmakiem a potem trafiłam do szpitala........Mam 60 lat i zdrowie nienajlepsze, ale nikt nigdy mnie tak nie potraktował.Obecnie jeszcze jestem w tym banku,lecz w najbliższym czasie postaram się zamknąć konto i uciec .Negatywna
Autor: Mariola MT
opinia o udzielaniu informacji przez infolinię i bank centralny
Dodano: 12 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Mam do załatwienia sprawę w banku i po skontaktowaniu się z panią na infolinii żadnych informacji mi nie udzielono.Zadzwoniłam więc do centrali banku i pani wprowadziła mnie w błąd.Podała mi adres banku Alior w Kielcach -ul.Warszawska 218 D po czym zapewniła mnie trzykrotnie ,że bank jest czynny w soboty od g,10.00-16.00. Mieszkam w Skarżysku i właśnie wróciłam z Kielc. Najpierw naszukałam się tego banku pod podanym adresem, a później udałam się do wszystkich banków Alior mieszczących się w Kielcach. Niestety żaden z nich nie był czynny. Nic nie załatwiłam, straciłam czas, pieniądze i zainteresowanie tym bankiem. A nadto jestem po prostu wściekła! Jak można udzielać takich informacji wprowadzając ludzi w błąd.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.