Logowanie Rejestracja
Alior Bank SA opinie Klientów

Alior Bank SA opinie

Opinie o banku Alior Bank SA

Alior Bank SA - ocena: 2.55 / 5 - liczba opinii 54

zobacz opinie alior bankAlior Bank to jeden z liderów bankowości detalicznej w Polsce. Bank posiada w swojej ofercie kredyty gotówkowe jak również kredyty konsolidacyjne. Bardzo ciekawą ofertę kont osobistych skierowanych do klientów indywidualnych. W ofercie Alior Banku znajdziemy również pełen wachlarz produktów depozytowych, od rachunków oszczędnościowych, przez lokaty terminowe jak również produkty inwestycyjne.


zapytaj o kredytAlior Bank to jednak również bogata oferta kont firmowych dla osób prowadzących własną działalność gospodarczą jak również i przedsiębiorstw.

Opinie klientów o Alior Bank SA. Co myślą użytkownicy o Alior Bank SA?

Promocja tygodnia w Alior Bank SA:

 

Dodaj opinię o Alior Bank SA:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Alior Bank SA (62):

Autor: Marcin Kryński
Ofiara oszustwa Alior Banku.
Dodano: 22 listopada 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jestem ofiarą oszustwa Biura Maklerskiego Alior Banku. https://www.youtube.com/watch?v=tQvRzDcedqQ
Autor: Jerzy Sz.
Wspaniała Obsługa!
Dodano: 8 listopada 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Witam! W dniu 07-11-2016 roku otworzyłem konto osobiste t.z. Rozsądne, oszczędnościowo-rozliczeniowe w Jastrzębiu Zdroju Al. Józefa Piłsudskiego 25. Pani Katarzyna W. Bankier Klienta, która zajmowała się otwarciem w/w konta. Wyjaśniła, zapoznała i na wszystkie moje zapytania, odpowiedziała wyczerpująco ze zrozumieniem, a co najważniejsze! Podejście do klienta bardzo profesjonalne i wysoka kultura, co bardzo rzadko trafia się na tak wspaniałych Bankierów jakim jest Pani Katarzyna W. W związku z powyższym warto poczekać w kolejce do Pani Katarzyny W., a sami przekonacie się, że się nie myliłem! Sprawcie sami!!! Polecam. Jeszcze nie koniec Wspaniałego Poniedziałku 07-11-2016 roku. zalogowałem się do konta po to by się z nim zapoznać. Kliknąłem w zakładkę ustawienia SMS-ów i natknąłem się na mały problem, więc zatelefonowałem na nr 123707000 i trafiłem na rozmówcę Pana Macieja J., który udzielił mi wyczerpującej informacji o dziwo też w profesjonalnie i też z wysoką kulturą że aż miło było rozmawiać z tym Panem! Jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem, że są jeszcze wspaniali ludzie, którzy swoją wiedzą nie tylko wyjaśnią i zachęcą, ale wprowadzą wspaniały nastrój. Panią Katarzynę W. i Pana Macieja J. z całego serca polecam każdemu!!! Pozdrawiam. Jerzy Sz. Żory.
Autor: Alvados28
Zaraz wracam
Dodano: 6 listopada 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Czekałem na Szanowną Panią, aż 50 minut, a i tak nic nie załatwiłem, a było to w Rybniku ul. Gliwicka 45
Autor: Patriota
Tragiczny Bank
Dodano: 23 września 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Alior Bank tragedia i porażka brałem coś na kredyt za pośrednictwem tego banku miało być bez odsetek a wyszło że z odsetkami i prowizją dana rzecz kosztowała 1900 a wyszła mnie 2400 + 100zł na dzwonienie do nich to prawie jak na 0700...rozmowa z konsultantami tragiczna połowa nie powinna tam pracować przeciągają rozmowy i naciągają klientów.Reasumując spłaciłem kredyt zamiast trzech lat w 15 miesięcy ale suma odsetek nie zmalała i trzeba było dopłacić jeszcze bo kobieta w banku nie doliczyła 140 zł baa dopłacić za drugim razem kazali z zapasem bo czy kredytu jest 2000 tysiące czy 140 zł to odsetki liczą dziennie 40 groszy a księgowanie wpłaty może nastąpić nawet po kilku dniach tak powiedział mi pracownik banku czyli jak nie dopłacę nawet 10 groszy to 40 groszy dziennie narośnie mi odsetek...Boje się pomyśleć co by było jak miał bym w tym banku kredyt na mieszkanie... Zrujnowali by człowieka na samych telefonach i problemach z odsetkami horrendalnymi...Także radzę omijać to instytucję szerokim łukiem bo to nie bank tylko PARABANK...
Autor: PeaceGuard
NAJGORSZY BANK
Dodano: 1 września 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Odradzam komukolwiek członkostwo w Alior Banku, jeśli nie chce zostać oszukany. Podobnie było w moim przypadku. W ogóle nie zakładałem nawet nigdy konta w Aliorze, ale przejął on Meritum Bank, w którym miałem konto. Oczywiście konto darmowe nagle stało się kontem za 16 złotych miesięcznie. O informacji sms-em o zmianach warunków nie było mowy. Tak więc zdzierali ze mnie kasę przez kilka miesięcy, a gdy złożyłem dyspozycję o zamknięcie konta, to najpierw kazali dołożyć kolejne pieniądze, bo "konto będzie aktywne jeszcze przez miesiąc i naliczy się następna opłata", potem dzwoniła do mnie kobieta z samej centrali próbując przekonać, żebym zostać i że niby na rok dadzą mi darmowe konto (gdzie w innych bankach jak SMART, czy Idea jest obecnie w pełni darmowe na stałe), ale gdy się nie zgodziłem, to okazało się, że muszę zabrać z konta część pieniędzy, bo teraz bilans jest dodatni, a musi być zerowy. Oczywiście gdy to zrobię miałem już samemu do niej dzwonić, ponieważ skoro odmówiłem to kontakt ze mną miała już kompletnie gdzieś. Oczywiście okazało się potem, że i tak przez miesiąc od złożenia dyspozycji konto pozostawało otwarte, a po miesiącu zadzwoniła do mnie inna pani mówiąc, że na koncie znów jest bilans ujemny i muszę dopłacić, żeby konto zamknąć. Całkowita żenada, fatalny stosunek do klienta, fatalne informowanie, a na dodatek moje dane wyciekły do jakichś instytucji trzecich, które teraz dzwonią w różnych spamerskich sprawach. ODRADZAM KOMUKOLWIEK DOTYKANIE KIJEM TEGO BANKU.
Autor: marcel
oszuści i zlodzieje
Dodano: 20 lipca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam ja również nie polecam tego banku mnie niestety ktoś polecil i się wtopiłem wchodząc tam Private Alior Bank na ul.szyperskiej poznan radze omijać zasady działania bardzo podobne jak w amber gold tylko że w alior dostajesz menedżera ktury wyludza od ciebie pieniądze ile sie da a potem umywa ręce i twierdzi ze taka kolej losu kazdy musi stracic tak mnie powiedziano będąc tam 4lata straciłem 50tys.zł nie zarabiając nic!!! a i częsci pieniedzy nie mogę wypłacić bo są polokowane na 10do 15 lat bez mojej wiedzy!!!nawet derektor banku nie zareagował na poczynania pracownika szkoda
Autor: Michał
UBEZPIECZENIA
Dodano: 15 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ludzie ,pamiętajcie o jednej podstawowej zasadzie ,W ŻADNYM BANKU UBEZPIECZENIE NIE JEST OBOWIĄZKOWE -i to trzeba pamiętać ,nie daj się wrabiać w rzeczy tobie zupełnie niepotrzebne - PAMIĘTAJ !
Autor: ren
czas oczekiwani
Dodano: 27 maja 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
1,5 godz oczekiwania to chyba przesada na Fieldorfa W-wa
Autor: Adams
Plusy i minusy
Dodano: 22 maja 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Plusem jest bankowość internetowa a minusem podejście do klienta. Trzeba się bardzo pilnować przed tzw naganiaczami którzy na wszelkie sposoby starają się oszukać klienta. Moja rada unikać wszelkiego rodzaju rozmów telefonicznych z tzw pracownikami banku.
Autor: anna
zwrot ubezpieczenia kredytu
Dodano: 13 maja 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Tragedia !!!!!!!!!!!!! Nikomu nie polecam tego banku WZIĘŁAM KREDYT JESZCZE W mERITUM TERAZ GO PRZEJĄŁ Alior ubezpieczenie kredytu opiewało na kwotę 7800 zł – kredyt na 120 rat. Po spłaceniu całkowitego kredytu po 16 ratach wysłali mi zwrot ubezpieczenia 350 zł. HAHAHAHA, a powinnni około 6000 tysięcy mi oddać , wojuję z nimi od prawie 2 miesięcy i nic , żadnego odzewu napisałam im wezwanie do zapłaty jak to nie poskutkuje idę do sądu. Jak dzwoniłam na ich infolinię to chłoptaś mi powiedział ,że przecież już dostałam zwrot a jak mi się nie podoba to ja osobiście powinnam od ubezpieczyciela się tego zwrotu domagać a nie od nich a ja nie zawierałam umowy na ubezpieczenie z ubezpieczycielem tylko z bankiem TRAGICZNY BANK NIKOMU NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To są totalni ZŁODZIEJE. Za dwa dni opóźnienia w spłacie kredytu wydzwaniali po parę razy dziennie nie dość, że na mój koszt to jeszcze z pogróżkami , że jak nie zapłacę na następny dzień to przyślą do mnie kogoś i naliczą mi karną kwotę. OMIJAJCIE TEN BANK Z DALEKA !!!!!!!!!!!!!!!!!1
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.