Logowanie Rejestracja
Alfakredyt opinie Klientów

Alfakredyt opinie

Opinie o banku Alfakredyt

Alfakredyt - ocena: 5.00 / 5 - liczba opinii 13

Alfa Kredyt opinieAlfa Kredyt udziela pożyczek chwilówek online w kwocie od 100 zł do 3000 zł. Pożyczkę można spłacić w ciągu 5 lub maksymalnie 30 dni. Istnieje możliwość przedłużenia pożyczki o kolejny okres spłaty wymaganej raty. Alfa Kredyt to łotewska firma zarejestrowana w Polsce z siedzibą w Suwałakach. 

 

Alfa Kredyt dla swoich nowych klientów oferuje pierwszą pożyczkę do 1000 zł za darmo, co sprawia, że chwilówka w Alfa Kredyt wydaje się być naprawdę atrakcyjna. Całą procedurę i formalności załatwisz online bez wychodzenia z domu.

Alfa Kredyt to jeden z liderów sektora chwilówek online.

Opinie klientów o Alfakredyt. Co myślą użytkownicy o Alfakredyt?

Dodaj opinię o Alfakredyt:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Alfakredyt (18):

Autor: alf
alfakredyt
Dodano: 30 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
warto brac u nich pozyczke jak brakuje kasy. szczegolnie pierwsza, no bo za darmo. ja bralem pozyczke w alfakredycie nie raz i zawsze wszystko bylo okej
Autor: adam
więcej nie skorzystam
Dodano: 28 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Pożyczka jest uczciwa, ale droga (nie licząc pierwszej za darmo). Obsługa na infolinii bywa różna, raz trafiłem na sumpatycznego konsultanta, innym razem zaś Pani, której z trudem przychodziło słowo "dziękuję". Mimo szybkich przelewów na konto więcej nie skorzystam.
Autor: anonimowy
alfakredyt
Dodano: 27 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
mam same dobre wspomnienia ze wspolpracy z alfakredytem ;)) potrzebowalem pieniedzy, a oni mi je dostarczyli - do tego pierwsza pożyczka była za darmo co stanowiło bardzo miły plus :)) ogolnie postarali sie i pozytyw ode mnie
Autor: agnesss
aga@o2.pl
Dodano: 25 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
ja tez mialam u nich pozyczke i bardzo sobie chwale, pierwsza darmowa, zadnych haczykow ani nic takze oddalam tyle ile pozyczylam (tysiac). pieniadze mi sie przydaly i tez szybko to wszystko calkiem zalatwilam
Autor: kamil0s
no wiec
Dodano: 25 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
pierwsza pozyczka za darmo czyli prawidlowo. wziolem sobie w zeszlym miesiacu taki tysiaczek na wakacje i splacilem z tej wyplaty bezproblemowo takze chwali sie i polecam alfakredyt
Autor: malgosiaczek
kredyt w alfakredycie
Dodano: 25 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
fajne jest to ze pierwza pozyczka jest za darmo i wlasnie z tej pozyczki u nich korzystalam takze nie wiem jak z oprocentowaniem czy innymi prowizjami. kwota pierwszej pozyczki moze nieco niska, ale przeciez oni tez musza miec w tym jakis zysk takze nie marudze :))
Autor: krysia45
ja tez
Dodano: 24 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
bralam pozyczke w alfakredyt i daje opinie neutralna bo chociaz nie bylo zadnych ukrytych kosztow haczykow czy ogolnie nie naciagaja, ale obsluga moglaby by c troche lepsza - pani na infolinii byla dosc nieuprzejma
Autor: Migrant
kasa od alfa
Dodano: 22 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
prosty wniosek o pożyczkę, z całkiem sympatyczną obsługą klienta. Dobra weryfikacja i szybkie przelewy pieniędzy na koncie. Pożyczkę w alfakredyt uzyskałem bez problemów.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.