Logowanie Rejestracja
Alfakredyt opinie Klientów

Alfakredyt opinie

Opinie o banku Alfakredyt

Alfakredyt - ocena: 5.00 / 5 - liczba opinii 13

Alfa Kredyt opinieAlfa Kredyt udziela pożyczek chwilówek online w kwocie od 100 zł do 3000 zł. Pożyczkę można spłacić w ciągu 5 lub maksymalnie 30 dni. Istnieje możliwość przedłużenia pożyczki o kolejny okres spłaty wymaganej raty. Alfa Kredyt to łotewska firma zarejestrowana w Polsce z siedzibą w Suwałakach. 

 

Alfa Kredyt dla swoich nowych klientów oferuje pierwszą pożyczkę do 1000 zł za darmo, co sprawia, że chwilówka w Alfa Kredyt wydaje się być naprawdę atrakcyjna. Całą procedurę i formalności załatwisz online bez wychodzenia z domu.

Alfa Kredyt to jeden z liderów sektora chwilówek online.

Opinie klientów o Alfakredyt. Co myślą użytkownicy o Alfakredyt?

Dodaj opinię o Alfakredyt:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Alfakredyt (18):

Autor: aniela
alfa
Dodano: 18 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Brałam chwilówkę w alfakredyt i daję pozytyw. Szybkie formalności, pierwsza darmowa, pożyczyłam sobie 500zł na 30 dni. Polecam!
Autor: Mecik
wszystko ok
Dodano: 1 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
kasa po przyznaniu pożyczki na koncie była tego samego dnia. bardzo ok pożyczka ta alfa kredyt
Autor: Mimi23
dobra pozyczka
Dodano: 27 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Pozyczka w Alfa Kredyt była moim pierwszym finansowym zobowiązaniem - wcześniej jak ognia unikałam wszelkich firm pozabankowych. Ale tym razem nie miałam czasu na formalnosci w banku. Przełamałam się i cieszę się, ze akurat trafiłam na Alfa Kredyt. Wniosek wypełniłam w 2 minuty, a pieniądze pojawiły sie na moim koncie po 20 minutach.
Autor: alfastar
pozyczka w alfakredytr
Dodano: 8 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
mialem u nich pozyczke juz 2 razy i zawsze bez najmniejszych problemow. co prawda ta szybkosc przelewu kasy na konto troche naciagana, bo wiadomo ze to zalezy od ksiegowan miedzy bankami, ale cala reszta perfect i na piątke z plusem
Autor: valhalla
do ani
Dodano: 7 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Nie zgadzam się, ze formalności trwają długo, ja decyzje miałam w ciągu 30 minut, a przelew przyszedł nieco po ponad godzinie tego samego dnia. Wniosek wypełaniałam może ze trzy minuty. Wszystko sprawnie i szybko.
Autor: tomek w
jest dobrze
Dodano: 21 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Szukałem na necie pożyczek pozabankowych i wpadła mi oferta alfa kredyt. Myślę czemu nie i wziąłem. Szybko i sprawnie poszło, na drugi dzień miałem kasę na koncie.
Autor: JanJasJanek
dobra pożyczka
Dodano: 20 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Szybko, sprawnie i bez żadnych większych kłopotów. Wszystko online a dodatkowo anonimowo. DLa mnie po życzka w afakredyt to odbra opcja
Autor: Ania
kredyt w Alfie
Dodano: 3 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Generalnie wszystko doszło pozytywnie do skutku, dostała darmową pożyczkę. Ale wniosek był dość długi i czekanie na decyzję się przeciągało. W innych firmach trwa to dużo krócej. Nie mniej finał był szczęśliwy, firma jest rzetelna.
Autor: ktoś fajny
nawet zadowolony
Dodano: 2 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Alfa kredyt nawet spoko firma. Miła kobitka na infolini. Mało formalności. Pierwsza darmowa co dla mnie najwazniejsze bo ja tylko takich szukam pożyczek.
Autor: antek
nawet nawet
Dodano: 31 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
brałem tu kredyt pożyczkę ale jakoś ta cała procedura do mnie nie przemawia
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.