Logowanie Rejestracja
Aasa Kredyt opinie Klientów

Aasa Kredyt opinie

Opinie o banku Aasa Kredyt

Aasa Kredyt - ocena: 4.65 / 5 - liczba opinii 23

Aasa kredyt to marka Aasa Polska, spółki działąjacej w Polsce, udzielajacej pożyczki według zasady odpowiedzialnego pożyczania. W aasa kredyt otrzymasz pożyczkę od 1000 zł do 3400 zł rozłożoną nawet na 18 miesięcy. Aasa cieszy się bardzo dobrymi opianiami wśród internatów, którzy chwalą sobie profesjonalizm oraz szybkość działania Aasa Polska.

 

Aasa Polska S.A. należy do skandynawskiej grupy finansowej Aasa Global, która od 2010 roku odnosi sukcesy na rynkach międzynarodowych, stale rozszerzając grono klientów. Dzięki otwarciu oddziału Aasa Polska S.A. z oferty firmy mogą korzystać także osoby mieszkające w Polsce. Serwis internetowy https://asakredyt.pl/

Opinie klientów o Aasa Kredyt. Co myślą użytkownicy o Aasa Kredyt?

Dodaj opinię o Aasa Kredyt:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Aasa Kredyt (25):

Autor: Miron
miron@wp.pl
Dodano: 21 września 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Zasłużony pozytyw
Autor: Kinguś
kingus@wp.pl
Dodano: 30 sierpnia 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Korzystałam z ich pożyczki na wakacje - dzięki czemu udalo się wyjechać na wakacje. Ogolnie jestem zadolowona, chyba nie łatwo znaleźć coś równie OK
Autor: Konrad
Pożyczka OK
Dodano: 15 czerwca 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
U mnie też wszystko OK!
Autor: Marek
Dobra firma
Dodano: 25 kwietnia 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Z Aasa korzystałem około 3 razy w życiu - zawsze to była potrzeba chwili, kiedy brakowało gotówki na jakieś wazne wydatki typu naprawa samochodu. Jeśli chodzi o ich ofertę to jest naprawdę OK, raty jedne z niższych, naprawdę jest ok jak na pożyczki ratalne, na pewno ok jest maksymalna kwota pożyczki, można wnioskować aż o 10 000 i spłacać spokojnie nawet 2 lata jak w banku.
Autor: Kamil
Polecam
Dodano: 28 grudnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Polecam ich ofertę, mają naprawdę dobre warunki
Autor: Kamilek
kamil@wp.pl
Dodano: 1 września 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Najlepsza, firma godna zaufania.
Autor: Roxi
To FAKT-Najlepsza firma pożyczkowa!
Dodano: 14 sierpnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Naprawdę polecam wszystkim tym, którym bank odmówił. Konsultanci bardzo mili i pomocni, przelew dosyć szybki, praktycznie zaraz po odebraniu podpisanej umowy od kuriera. Możliwość wyboru terminu/dnia/ zapłaty rat po pierwszej wpłacie zgodnej z ustaleniami. Koszty porównywalne z innymi takimi instytucjami, ale tutaj naprawdę bezproblemowo, poza tym myślę uczciwie, bo jednak to firma solidna z wyrobioną dobrą opiną. Dziękuję, kredyt bardzo mi pomógł.... spłacająca raty klientka
Autor: Gabor
Super
Dodano: 26 czerwca 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Brałem dwa razy i... widzę same zalety - wysoka przyznawalność, niskie raty, przyjazna obsługa. Czego chcieć więcej?
Autor: Filip
Dobra
Dodano: 22 maja 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Brałem ostatnio niewielką pożyczkę na dofinansowanie mojej firmy i rozbudowę zakładu fryzjerskiego o nowe stanowisko. Jestem bardzo zadowolony z wyboru, na pewno się opłaca.
Autor: Kostek
pozytywnie
Dodano: 10 maja 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Brałem w Aasa pożyczkę dla biznesu do 10 000zl i jestem zadowolony....dobra opcja dla małych firm z sezonowymi trudnościami.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.