Logowanie Rejestracja
Raiffeisen Polbank opinie Klientów
Raiffeisen Polbank opinie

Opinie o banku Raiffeisen Polbank

raiffeisen polbank opinieRaiffeisen Polbank Bank celuje w target klientów wchodzących w skład klasy średniej, dla których oferuje konta osobiste (Wymarzone Konto Osobiste), karty kredytowe, lokaty i produkty inwestycyjne. Ważną częścią działalności jest obsługa finansowa średnich i dużych przedsiębiorstw.

 

W 2015 roku bank należący do austriackiego Raiffeisen Zentralbanku zajął 8. lokatę pod względem wartości posiadanych aktywów. Bank wszedł na polski rynek na początku lat 90., a pod obecną nazwą działa od 2012 roku, gdy przejął Polbank EFG z rąk greckich właścicieli. Obecnie (sierpień 2015) trwają poszukiwania nowego inwestora, bowiem Raiffeisen Zentralbank podjął decyzję o wycofaniu się z aktywności rynkowej 

Opinie klientów o Raiffeisen Polbank. Co myślą użytkownicy o Raiffeisen Polbank?

Promocja tygodnia w Raiffeisen Polbank:

 

Dodaj opinię o Raiffeisen Polbank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Raiffeisen Polbank (286):

Autor: Dorota
Uciakam z tego banku
Dodano: 5 dni temu
Kalkulator kosztów kredytu hipotecznego, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków oraz instytucji pozabankowych. Ponadto porównywarka pożyczek chwilówek. opinie o vivus, opinie o filarum, opinie o wonga - Sfera Finansów Negatywna
Nigdy więcej ! Potwierdzam,że po zakończonej lokacie pobierają opłaty za wypłatę pieniędzy.Za przelew do innego banku 10zł .
Autor: Antek
oszustwo
Dodano: 1 tydzień temu
Kalkulator kosztów kredytu hipotecznego, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków oraz instytucji pozabankowych. Ponadto porównywarka pożyczek chwilówek. opinie o vivus, opinie o filarum, opinie o wonga - Sfera Finansów Negatywna
omijajcie ten bank . Mam kredyt, spłacany terminowo. Płacę za utrzymanie konta 25 zł miesięcznie z którego nie korzystam . Bank wymusił otwarcie do obsługi kredytu i teraz sam decyduje kiedy i jakie opłaty sobie zabiera bez mojej wiedzy zaspokajając swoje potrzeby a i UWAGA - 750 zł za brak obrotów na rachunku - w 2015 r zdarzyło się mi to bo nawet nie zaliczają wpłat na spłatę kredytu. Co to są za opłaty i kary w tych czasach??? Pomijam fakt ze co chwile zmieniają się tabele i regulaminy a klienci nie maja nic do powiedzenia ..... zdecydowanie odradzam ten Bank i wiem co mówię .
Autor: andrzejek
kredyt bezpieczny
Dodano: 14 sierpnia 2015
Kalkulator kosztów kredytu hipotecznego, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków oraz instytucji pozabankowych. Ponadto porównywarka pożyczek chwilówek. opinie o vivus, opinie o filarum, opinie o wonga - Sfera Finansów Negatywna
Osoba,ktora ponizej zamiescila swoja wypowiedz majaca kredyt bezpieczny proszona o kontakt 533298154 podpowiem gdzie ja jeszcze oszukano przy naliczaniu odsetek.
Autor: klientka
ODRADZAM!!!
Dodano: 5 sierpnia 2015
Kalkulator kosztów kredytu hipotecznego, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków oraz instytucji pozabankowych. Ponadto porównywarka pożyczek chwilówek. opinie o vivus, opinie o filarum, opinie o wonga - Sfera Finansów Negatywna
Od połowy czerwca staraliśmy się o kredyt hipoteczny konsolidacyjny, wszystko wyglądało pięknie dużo nam obiecywano, że to tylko kwestia formalności itd. Chcieliśmy wziąć 200tys. a wdłg nich mogliśmy nawet 400tys i co??? po 1,5 miesiąca czekania poinformowali nas, że moje dochody nie mogą być brane pod uwagę, bo jestem na chorobowym z powodu ciąży!!!!! CHORE Zabrali nam tylko czas, zdrowie i pieniądze, bo musieliśmy brać wyciągi z naszego banku (jeden kosztuje 20zł) plus dojazdy do banku.NIE polecam :(
Autor: klientka
odradzam
Dodano: 5 sierpnia 2015
Kalkulator kosztów kredytu hipotecznego, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków oraz instytucji pozabankowych. Ponadto porównywarka pożyczek chwilówek. opinie o vivus, opinie o filarum, opinie o wonga - Sfera Finansów Negatywna
Podobno najlepsza reklamą dla jakiegoś produktu jest zadowolony klient.Nie można tego powiedzieć o tym banku.jestem ich klientem od kilku lat- mam tam kredyt tzw bezpieczny.Dwukrotnie miała miejsce sytuacja gdzie nękano mnie telefonami, sms-ami, w końcu monitami że ma spłacić kredyt który w całości spłaciłam kilka dni wcześniej. Kwoty kóre były wymieniane w tych wezwaniach były zupełnie różne. Miałam kilka wizyt w banku- reklamacje. Dostałam lakoniczne pismo , że moja reklamacja została uwzględniona.Podobna sytuacja była po dłuższym okresie czasu. znowu monity i wycieczki do banki. Tym razem tłumaczono to datami księgowania,że na rachunki po wymienionym konkretnym dniu miesiąca nie było transakcji. Jak każdy może się też zdarzyć , że się o czymś zapomni zwłaszcza w wakacje- w ubiegłym roku zapomniałam wpłacić ratę.Jak wróciła z wyjazdu w skrzynce był monit oczywiście opłata za monit niemała.Wpłaciłam zaraz pieniądze choć było 1 dzień to po wymienionej w monicie dacie.Oczywiście na następny dzień otrzymała kolejny monit z OPŁATĄ , że nie wpłynęły pieniądze.Wtedy nic z tym nie robiłam. Szanująca się instytucja wysyła do klienta polecony z potwierdzeniem odbioru aby mieć pewność że korespondencja do niego trafiła ( przecież każdy może trafić np.do szpitala). W tym banku tak się klientów nie taktuje. Sytuacja z dnia dzisiejszego .Wpłaciłam ratę kredytu w dniu 01.08.2015 w bankomacie, termin miała do 31.08.2015.Otrzymałam monit z działu windykacji ,że do dnia 03.08.2015 nie odnotowano wpłaty na konto i oczywiście opłata za monit w wysokości 35 zł. Tym razem dam znać do innych instytucji.Na tym forum również. W mieście nie było głośno o fakcie żeby ktoś okradł bankomat w którym wpłacałam pieniądze.W takim razie gdzie one są? A jeśli w banku na koncie to jak kompetentne osoby bank zatrudnia? Przyznaję nie jestem bez winy ,ale pismo mam podpisane prze panią z tytułami.
Autor: zadowolna
polecam
Dodano: 1 sierpnia 2015
Kalkulator kosztów kredytu hipotecznego, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków oraz instytucji pozabankowych. Ponadto porównywarka pożyczek chwilówek. opinie o vivus, opinie o filarum, opinie o wonga - Sfera Finansów Pozytywna
Wiele negatywów- a ja mam konto "Wymarzone" za 0zł, wypłaty ze wszystkich bankomatów za darmo, podobnie przelewy, a do tego konto jest oprocentowane!w bph miałam 0,01%(na koncie oszczędnościowym), a tutaj na bieżącym mam 1,5%, a dodatkiem do konta jest konto oszczędzające oprocentowane 1,75%. Dla mnie najlepsze konto na rynku dla klienta indywidualnego.
Autor: GABI
zlodzieje
Dodano: 30 lipca 2015
Kalkulator kosztów kredytu hipotecznego, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków oraz instytucji pozabankowych. Ponadto porównywarka pożyczek chwilówek. opinie o vivus, opinie o filarum, opinie o wonga - Sfera Finansów Neutralna
po wczesniejszej splacie kapitalu kredytu plus oczywiscie wysoka :kara:za to godzine temu wrocilem z oddzialu gzie chcialem :zamkniecia kredytu, wtej chwili tel. chca jeszcze 176,76 za co? pracownica nie wie!!!-wplacilem /NIECH SIE SWOLOCZ UDLAWI/ PROPONUJE SIE SKRZYKNAC I WYSTOSOWAC ZDIORCZEPOZWY!DOSC ZEROWANIA NA POLAKACH
Autor: GABI
UWAGA
Dodano: 30 lipca 2015
Kalkulator kosztów kredytu hipotecznego, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków oraz instytucji pozabankowych. Ponadto porównywarka pożyczek chwilówek. opinie o vivus, opinie o filarum, opinie o wonga - Sfera Finansów Negatywna
SZKODA KOMPA NA TA INICJATYWE AUSTRYJAKOW I ICH PRACOWNIKOW
Autor: jacek
tragedia
Dodano: 30 lipca 2015
Kalkulator kosztów kredytu hipotecznego, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków oraz instytucji pozabankowych. Ponadto porównywarka pożyczek chwilówek. opinie o vivus, opinie o filarum, opinie o wonga - Sfera Finansów Negatywna
firma gorsza od amber gold ! gdzie jest knf
Autor: Marcin
odradzam
Dodano: 28 lipca 2015
Kalkulator kosztów kredytu hipotecznego, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków oraz instytucji pozabankowych. Ponadto porównywarka pożyczek chwilówek. opinie o vivus, opinie o filarum, opinie o wonga - Sfera Finansów Negatywna
najgorszy bank pod słońcem. Mam kredyt, spłacany terminowo. Płacę jakieś 10% rocznie. 25 zł miesięcznie za utrzymanie konta z którego nie korzystam i UWAGA - 750 zł za brak obrotów na rachunku - w 2015 r zdarzyło się mi to dwa razy. Co to są za opłaty i kary w tych czasach??? zdecydowanie odradzam i wiem co mówię.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.